Marie, 31 - Skribent & Anmelder
Bor i: København, Danmark
Ansvarlig for: Hus & Have
Andre facts: Elsker mad og have

Hjem » Forside » Hus & have » Røremaskine Test
Artiklen er sidst opdateret d. 28. april 2024 kl. 10:18

De bedste røremaskiner i test 2024

Køkkenmaskiner, herunder røremaskiner, kan være en stor hjælp i køkkenet under madlavning. Og lidt køkkenluksus må man gerne tillade sig at have. Det gør det sjovere at gå i køkkenet, når man har godt udstyr, og især bagværk bliver sjovere med en god røremaskine til at hjælpe.

Der findes i dag mange forskellige røremaskiner, som alle har forskellige egenskaber og fordele. Det kan være lidt en jungle at finde rundt i, hvilken maskine man skal vælge, og det er vigtigt, at man finder en maskine, som passer til netop dine behov. Om du skal piske flødeskum eller ælte pizzadej, så skal du finde en køkkenmaskine, som passer til dine forventninger. Derfor har vi lavet denne køkkenmaskine test.

Vi giver dig her en grundig gennemgang af de bedste røremaskiner og køkkenmaskiner på markedet, som alle har klaret sig godt i diverse uvildige forbrugertests. Dette resulterer her samlet i de røremaskiner, som klarer sig bedst i test ifølge eksperterne – med særligt fokus på ydeevne, kapacitet, design, og pris.

Vi håber, at du med denne guide vil føle dig rustet til at finde den køkkenmaskine, der dækker dine behov så du kan få en endnu bedre oplevelse ved køkkenbordet med bagning og madlavning.

Bedst i test

vs.

God anbefaling

Indholdsfortegnelse [vis]

KitchenAid Artisan 125

72
fandt dette interessant
KitchenAid Artisan 125
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


KitchenAid er kendt for sit stilrige design, og for at producere køkkenmaskiner, der klarer sig rigtig godt i test, og her er Artisan røremaskinen bestemt ingen undtagelse. Firmaet er særligt kendt for at lave funktionelle maskiner i et smukt, retroinspireret udseende.

Denne maskine er måske en af de mest kendte modeller, KitchenAid har lavet – og med god grund. Denne maskine pynter allerede i hjemmene hos mange danske familier, da den netop formår at se flot ud samtidig med at den leverer et godt stykke arbejde.

 • Røreskål: 4,8 liter
 • Motorydeevne: 300 watt
 • Medfølgende udstyr: piskeris, dejkrog, fladt piskeris
 • Hastighedstrin: 10
 • Kapacitet i mel: 1 kg
 • Mulighed for tilkøb af stort udvalg af tilbehør til maskinen
 • Fås i mange flotte farver

Alsidig maskine til hverdagsbrug

Maskinen kommer med en 300 watt motor og 3,8 liter skål i rustfrit stål. Maskinen er udstyret med et koblingspunkt, der er designet som et alsidigt køkkenværktøj. Hertil kan der tilkobles og anvendes mere end 15 forskellige slags tilbehør. Disse kan købes separat fra maskinen og giver dig mulighed for at skære og rive grøntsager, rulle og skære pasta, hakke kød, lave is og meget andet. Artisan får generelt gode karakterer og positive bedømmelser i flere uafhængige testpaneler.

Som standardudstyr kommer maskinen med:

 • En 4,8 liter røreskål.
 • En dejkrog til at blande og ælte deje, fx gærdej og pizzadej.
 • Et piskeris til piskning, fx af æggehvider, flødeskum eller mayonnaise.
 • Fladt piskeris til at sammenblande, fx kagedej eller kartoffelmos.

Artisan 125 modellen har en kampvægt på 10,4 kg. Den vejer altså en del og kan dermed være lidt svær at flytte rundt på. Til gengæld kan alle maskinen dele, både skål, piskeris og dejkrog, let tages af, hvormed den værste rengøring gøres lettere. Den er bygget i plast og metal, og er dermed lavet af materialer, der virker til at udvise god holdbarhed.

Moderne design til det moderne køkken

KitchenAids køkkenmaskiner kendetegner sig særligt ved deres klassiske, moderne og elegante design. Ud over at være super praktisk pynter disse maskiner allerede i køkkenerne i mange danske hjem. KitchenAid har altså formået at lave en funktionel køkkenmaskine af høj kvalitet, som designmæssigt passer ind i de danske hjem. Artisan-modellen kan købes i mange forskellige farver og strukturer, hvorfor der er rig mulighed for at finde en, der falder lige i din smag og passer ind i dit hjem.

Effektiv køkkenmaskine

Ydeevnen af motoren bestemmes ved røremaskiner ikke kun af effekten, hvilken KitchenAid Artisan er et godt bevis på. Ifølge eksperterne er dennes 300 watt motor er meget effektiv, og på trods af den lavere kraft leverer maskinen gode resultater og kan klare de fleste madlavningsopgaver. Samtidig betyder den lavere kraft også, at maskinen bruger mindre energi end mange af de andre konkurrenter på markedet, hvormed den er en smule billigere i drift. Maskinen er blevet bedømt til at egne sig særligt godt til at sammenrøre og piske, men også til at ælte lettere gær- og brøddeje. Skålstørrelsen på 4,8 liter understøtter dette, da denne størrelse passer godt til piskning af fx fløde og æggehvider. Derudover kan der laves mindre portioner af brød og boller.

Motoren er designet til at arbejde med direkte transmission i form af tandhjul i stedet for kilerem, hvilket gør at den er betydeligt mere stillegående end andre maskiner. Ved piskning ved højt tempo eller æltning af større, tunge deje kommer motoren dog alligevel på arbejde, og støjniveauet øges ligeså derefter. Ved æltning af helt tunge brøddeje kan man derfor også opleve at maskinen bevæger sig en smule.

Maskinen er brugervenlig og nem at gå til. Dens tempo kan let justeres ved de 10 forskellige hastighedstrin. Dermed kan du let tilpasse tempoet alt efter hvilke ingredienser, du bruger.

Artisan-serien fra KitchenAid findes i 4 forskellige udgaver: 125, 156, 175 og 185. Maskinerne minder meget om hinanden i indmad, design og brugervenlighed, og adskiller sig primært fra hinanden i farve og hvor meget ekstraudstyr, der medfølger. Den viste 125-model er den billigste af udgaverne, og derefter varierer prisen afhængig af model og udstyr.

KitchenAid Artisan modellerne er generelt røremaskiner, der ligger i den dyrere ende af prisskalaen. Men med prisen fås en maskine, der er anslået til at have en gennemsnitslevetid på 30 år. Derudover fås et enormt stilsikkert og moderne design fra et brand, der er kendt for at levere.

PriceRunner logo

KitchenAid Artisan 125 har +1111 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,7/5*

Amazon logo

KitchenAid Artisan 125 har +45 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,6/5*
Flot design, brugervenlig, god ydeevne Høj pris

Bjørn Teddy Varimixer

53
fandt dette interessant
Bjørn Teddy Varimixer
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Bjørn Teddy Varimixer er en køkkenmaskine, der de seneste par år virkelig har fået sat sig i respekt. Røremaskinen er som ingen andre, når det kommer til effektivitet og styrke. Den anses som værende en investering for dig, der virkelig går op i kvalitet.

Maskinen er robust og fremstillet til produktion, hvilket ses på motorens stabile styrke. Maskinen roses især for sin funktionalitet og sit meget lave støjniveau. Bjørn Teddy scorer topkarakterer i samtlige uvildige forbrugertests, når der bedømmes på ydeevne og laveste lydniveau. Her vurderes den til at være en af de bedste og stærkeste maskiner på markedet samtidig med at den er en af de mest støjsvage. Maskinen er dog også en af de absolut dyreste røremaskiner, der findes på markedet. Men man er garanteret, at man får en holdbar, kvalitetsmaskine med i købet, hvormed denne investering prioriteres af mange professionelle og dedikerede madlavningsentusiaster.

 • Røreskål: 5 liter
 • Motorydeevne: 500 watt
 • Medfølgende udstyr: piskeris, dejkrog, K-spade, plastlåg
 • Hastighedstrin: 5
 • Meget lydsvag i drift
 • Kraftig og effektiv, men strømbesparende motor

Topkarakterer i effektivitet og styrke

Teddy røremaskinen kommer med en 500 watt motor, men lad dig ikke snyde – maskinen vinder i flere testpaneler prisen som den stærkeste og mest effektive maskine. Den er udstyret med en 5 liters røreskål i rustfrit stål, som er en perfekt størrelse til både at kunne lave store portioner brøddej og piske mindre portioner fløde eller æggehvider. Maskinen udøver de primære opgaver til rigtig godt: at røre, ælte og piske. Der fås til gengæld ikke noget ekstraudstyr til maskinen, og dette kan heller ikke tilkøbes, hvormed maskinen ikke kan udføre sekundære brugsopgaver, som man ofte ser ved andre konkurrenter på markedet. Teddy kan dog fås i en lidt dyrere version, hvor der kan tilkobles en kødhakker.

Teddy kommer med sit standardudstyr, som altså er alt, der kan fås til køkkenmaskinen:

 • En 5 liter røreskål
 • En dejkrog til at blande og ælte, fx gærdej eller pizzadej.
 • Et piskeris til piskning, fx af flødeskum eller æggehvider.
 • En spartel til at sammenblande, fx kagedej eller rugbrødsdej.
 • En sprøjteskræm.
 • En ifyldningsbakke.

Teddy Varimixer har en enorm kampvægt på hele 16 kg, hvilket gør maskinen til en af de absolut tungeste røremaskiner på markedet inden for privat køkkenbrug. Den tunge vægt sikrer, at maskinen står stabilt på bordet og ikke bevæger sig under brug. Vægten gør dog også, at det ikke er en maskine, man vil flytte meget rundt på. Maskinen egner sig derfor godt til hjem, hvor den ofte tages i brug.

Både skål og alle værktøjer er udført i massivt rustfrit stål, hvilket gør redskaberne meget holdbare. Dermed tåler alle dele at komme i opvaskemaskinen, hvormed oprydning og rengøring er super let.

Røremaskinen der kan klare alle opgaver – uden undtagelser

Firmaet bag Teddy Varimixer er også kendt for at lave industrimaskiner, og industrikvaliteten fornægter sig ikke ved denne Teddy maskine til hjemmebrug. Til gengæld har maskinen også et meget industrielt udseende, hvilket ikke er nær så elegant eller stilrigt som flere andre konkurrenter. Teddy Varimixer fås i forskellige farver, inklussiv metal, hvid plast, sort plast og rød plast. Der kan være væsentlige prisforskelle mellem de forskellige farver, så det kan betale sig at kigge på de forskellige.

Røremaskinen vinder især på sin ydeevne. Til manges store overraskelse er Teddy udstyret med en motor med en effekt på 500 watt, hvilket er i den lave ende hos røremaskiner. Maskinen har altså en strømbesparende motor, men som ikke går på kompromis med kræfterne. Med sin mellemstore røreskål og enorme kraft vurderes maskinen til at egne sig godt både til piskning – og den er særligt god til at ælte tungere gær- og brøddeje. Den tunge vægt er med til at sikre at maskinen står solidt på sin plads og ikke bevæger sig. Samtidig er maskinen enormt støjsvag, selv når den skal arbejde hårdt med tunge deje og høj hastighed.

Fra madentusiasten til amatørkokken

Ud over funktionalitet får Bjørn Teddy Varimixer også ros for sin brugervenlighed. Maskinen kan betjenes simpelt fra to sider, og er ikke udstyret med overflødige, forvirrende knapper.

Bjørn Teddy Varimixer vil altså passe til der, der værdsætter effektivitet, kvalitet og lidt mindre larm. Prismæssigt er det en investering, der er noget dyrere end den gennemsnitlige røremaskine. Men maskinen bliver rost til skyerne i funktion, både af forbrugertests, testpaneler, professionelle og madentusiaster. Hvis du er villig til at lægge pengene i det, kan du med en Teddy Bjørn forvente holdbarhed og stabile resultater.

Høj ydeevne, lavt støjniveau, høj kapacitet Høj pris

Kenwood Chef XL KVL4100S

31
fandt dette interessant
Kenwood Chef XL KVL4100S
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Kenwood i årtier har været en helt stor bastant indenfor udvikling og produktion af køkkenmaskiner i Danmark. Hertil også røremaskiner, der særligt er kendt for høj kvalitet, effektivitet og holdbarhed. Og denne maskine er netop perfekt til dig, der ønsker en god røremaskine med god kapacitet og mulighed for godt ekstratilbehør til billige penge.

Denne Kenwood Chef XL model er blevet vurderet som bedst i test af flere uvildige testpaneler, og den får generelt positive bedømmelser, da den leverer et godt stykke arbejde til en overkommelig pris. Maskinen klarer sig godt i test på stort set alle parametre, hvor der ikke nævnes mange ulemper. Generelt har eksperter vurderet maskinen til stabilt at levere gode resultater – og endda til en relativt billig pris. Derudover falder den også i god jord hos forbrugerne, hvor Kenwood er kendt for at levere god kvalitet.

 • Røreskål: 6,7 liter
 • Motorydeevne: 1200 watt
 • Medfølgende udstyr: piskeris, dejkrog, K-spade
 • Hastighedstrin: trinløs regulering af variabel hastighed + turbofunktion
 • Kapacitet i mel: 1,5 kg
 • Mulighed for tilkøb af stort udvalg af tilbehør til maskinen
 • Mulighed for selv at justere piskeris og dejkrog

Stærk maskine med stor kapacitet

Maskinen kommer med en 1200 watt motor og en røreskål i rustfrit stål, der kan rumme 6,7 liter. Udover de standard elementer, der kommer med maskinen, kan der tilkøbes et bredt udvalg af ekstraudstyr, hvormed du både kan komme til at blende smoothies og supper, hakke kød, lave hjemmelavet pasta og meget mere.

Som standardudstyr kommer maskinen med:

 • En 6,7 liter røreskål.
 • En dejkrog til at blande og ælte deje, fx dej til brød og pizza.
 • Et piskeris til piskning, fx af marengs eller flødeskum.
 • En k-spade til at sammenblande, fx kagedej eller rugbrødsdej.

Denne Chef XL model har en vægt på ca. 9 kg, hvilket er relativt let for en maskine med dennes kapacitet. Den kan dog stadig være lidt stor at flytte rundt på. Alle maskinens dele kan tages af, hvilket gør rengøring efter madlavningen en del lettere. Den her viste udgave i sølv er lavet af metal, hvilket har en god holdbarhed. Røreskålen er lavet af rustfrit stål, og holder dermed også til en del. Dejkrog, piskeris og k-spade er udført af belagt aluminium, og man bør derfor udvise lidt mere forsigtig med disse – her anbefaler vi klart at vaske disse i hånden og undgå maskinopvask.

På trods af at dette er en XL model, der har kapacitet til den helt store madlavning, så er Kenwood også sluppet af med et flot og rent design. Der er dog ingen tvivl om, at der med denne maskine er udviklet med fokus på funktionalitet og arbejdsdygtighed. Klassisk Kenwood fås maskinen kun i farverne sølv metal eller hvid plast.

Stor maskine med mange muligheder

Kenwood Chef XL modellen har en kraftfuld motor på 1200 watt, hvilket gør, at den har en høj ydeevne. Den kan dermed klare hvilken som helst opgave, du stiller den for. Med den stærke motor og store røreskål er den blevet bedømt til at egne sig særligt godt til at ælte dej til brød – en melkapacitet på 1,5 kg giver dej til mange boller. Derudover scorer den også toppoint i piskning af fx fløde og æggehvider. Den kraftfulde motor sikrer også, at maskinen er forholdsvis støjsvag under brug. Det er dog stadig ikke den mest støjsvage maskine på markedet.

Røremaskinen får ros for sin brugervenlighed, hvor den er let at gå til. Den er udstyret med varierende hastighedstrin, hvormed tempoet let styres og indstilles på hjulet på siden af maskinen. Man kan desuden sætte hastigheden helt op på turbofunktion, som er en feature, man ikke ser ved mange andre køkkenmaskiner. Derudover har man mulighed for at justere skaftet, så piskeris og dejkrog kan komme til at sidde perfekt til ens egne præferencer.

Vælg mellem forskellige udgaver

Chef XL serien fra Kenwood kommer i forskellige udgaver. Disse ligner alle hinanden i funktion og design, og varierer primært på størrelse og mængden af ekstratilbehør der fås med i købet. Den viste model her kommer med standardudstyr, hvortil man selv kan vælge hvilket udstyr, man føler, man har behov for.

Kenwood Chef XL modellerne vil altså være røremaskiner, der passer til personer, der værdsætter effektivitet og kapacitet – og endda til relativt billige penge. Der er med disse maskiner mulighed for at lave mad til hele familien. Derudover har Kenwood gennem årene bevist, at de virkelig fortjener sit gode ry om holdbare maskiner, der fungerer som de skal.

Kenwood Chef XL KVL4100S brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Kenwood Chef XL KVL4100S har +710 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,7/5*

Amazon logo

Kenwood Chef XL KVL4100S har +1,062 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,5/5*
Høj kapacitet, høj ydeevne, god pris Fås kun i sølv og hvid

Kenwood Chef XL titanium

25
fandt dette interessant
Kenwood Chef XL titanium
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Kenwood har produceret køkkenudstyr, i rigtig mange år, hvilket giver dem en stor erfaring. Det er en producent der er kendt for at lave solide kvalitetsprodukter. Denne Chef XL Titanium maskine er produceret for at være firmaets mastodont inden for røremaskiner – i hvertfald når der tælles på effektivtitet, styrke og funktionalitet.

Den er ydstyret med flere forskellige smarte funktioner, der gør, at den kan udføre et væld af opgaver, hvorfor den passer ind i mange forskellige husholdninger. På trods af sin store størrelse og styrke, så er prisen ikke slem. Prisen er dyrere end gennemsnitsrøremaskinen, men ved at investere i denne maskine fås også ekstra effekt og funktion sammenlignet med mange andre maskiner i samme prisleje.

Chef XL Titanium er blevet kåret som testvinder i flere uvildige forbrugertests fra paneler, der har testet en bred vifte af forskellige røremaskiner. Maskinen er blevet kåret som den absolut bedste røremaskine af flere testpanaler, som lægger vægt på at det simple design og den imponerende kraft vidner om en maskine, der vil levere høj kvalitet.

 • Røreskål: 6,7 liter
 • Motorydeevne: 1700 watt
 • Medfølgende udstyr: piskeris, dejkrog, K-spade, flexipisk, sprøjteskjold, spatel
 • Hastighedstrin: trinløs regulering af variabel hastighed + turbo-/pulsknap
 • Kapacitet i dej: 2,5 kg
 • Mulighed for tilkøb af stort udvalg af tilbehør til maskinen
 • Piskejustering
 • Indbygget LED-lys

Mulighed for at tilkøbe alverdens ekstraudstyr

Maskinen kommer med sit standardudstyr. Derudover har den et kraftudtag, der gør det muligt at tilslutte mere end 20 forskellige stykker ekstratilbehør. Disse kan tilkøbes separat og inkluderer blandt andet en kødhakker, blender, foodprocessor, pastaskærer og meget mere.

Som standardudstyr kommer maskinen med:

 • En 6,7 liter røreskål.
 • En dejkrog til at blande og ælte deje, fx dej til brød og pizza.
 • Et piskeris til piskning, fx af marengs eller flødeskum.
 • En k-spade til at sammenblande, fx kagedej eller rugbrødsdej.
 • En flexipisk.
 • Et sprøjteskjold til at undgå at køkkenbordet bliver beskidt.
 • En spatel.

Kenwood Chef XL Titanium kommer med en kampvægt på 10,4 kg. Derudover er den også større i højde en den gennemsnitslige røremaskine. Den er både stor og tung – ikke en man lige flytter rundt på. En stor og tung maskine vil hurtigt kunne komme til at se klodset ud i indretningen på et køkkenbord. Denne maskine er dog designet simpelt, rent og stilrigt – klassisk kenwood design, der lader den pynte på trods af sin størrelse. Den er desuden udført i aluminium, hvilket gør den super holdbar.

Rengøring af maskinen er tilgengæld et plus trods dens vægt. Alle røreredskaberne er ved denne maskine lavet i kraftigt rustfrit stål – hvilket adskiller sig fra de andre Kenwood modeller. Dette gør at alle aftagelige dele, inklusiv røreskålen, kan tåle at komme i maskinopvask. Samtidig medfølger der et sprøjteskjold til røremaskinen, der forhindrer at indhold fra skålen sprøjter op under brug, hvormed der sikres mindre rengøring i køkkenet.

Råstyrke med stor kapacitet

Chef XL Titanium kommer med en røreskål i rustfrit stål med en stor kapacitet på 6,7 liter. Dette giver den erfarne bager plads til at lave og tilberede større mængder dej og portioner på en gang – måske til hele familien.

Maskinen har en enormt effektiv motor på 1700 watt, og kan dermed klare de fleste madlavningsopgaver. Den høje motor evne gør maskinen effektiv, men det gør også, at den koster lidt ekstra i strøm end gennemsnittet. Chef XL Titanium er dermed optimal til at skulle ælte og blande større portioner dej. På trods af den kraftige motor vurderes Chef XL Titanium til at være rimelig støjsvag. Når den arbejder på fuld styrke øges støjen dog stadig – som ved de fleste andre konkurrenter på markedet. Desuden får maskinen meget ros for sin brugervenlighed, der er lige til at gå til. Har trinløs regulering af hastighed, som indstilles på en elektronisk drejeknap på siden af maskinen.

Et af de få kritikpunkter er, at maskinen ved æltning af meget tung dej ved høj hastighed godt kan stå lidt ustabilt på bordet og bevæge sig lidt. Maskinen får dog stadig æltet en lækker, flot og smidig dej og problemet ser kun ud til at opstå, når maskinen nærmer sig sin maksimale dejkapacitet.

Modellen kommer med nogle særlige ekstrafunktioner, hvormed den skiller sig ud fra sine konkurrenter. Den er blandt andet udstyret med LED-lys både i drejeknappen og i maskinens hoved. På den måde kan du let se, hvad der foregår nede i skålen og holde øje med din madlavning.

Maskinen, der lige kan lidt ekstra

Man kan indstille piskeriset så det justeres i højden. På denne måde kan man komme helt ned i bunden af røreskålen. På trods af den store skålstørrelse så tillader dette, at du stadig kan lave mindre portioner, hvilket er fordelingagtigt – fx når der skal piskes æggehvider eller fløde. Maskinen kommer med en skraber på sin dejkrog, som er med til at stoppe dejen fra at vandre op ad dejkrogen. Dette er især et problem der ses ved andre røremaskiner, når der skal laves større portioner.

Til sidst er maskinen er udstyret med en sikkerhedsfunktion. Når den er klar til brug vil det indbyggede lys i drejeknappen lyse hvidt. Hvis noget ikke er lukket eller sidder korrekt, så vil knappen i stedet blinke, og maskinen vil ikke kunne starte.

Chef XL Titanium er og må være creme de la creme inden for Kenwoods røremaskiner. Råstyrke, kapacitet og enkelt design må være overskrifterne for maskinen, som vil passe godt ind i hjemmet hos en, der nyder at bruge timer i køkkenet med udstyr af god kvalitet. Stilen er moderne og minimalistisk, hvorfor den passer godt ind i de klassiske danske hjem.

Kenwood Chef XL titanium brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Kenwood Chef XL titanium har +165 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,6/5*

Amazon logo

Kenwood Chef XL titanium har +191 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,1/5*
Høj ydeevne, høj kapacitet, god pris Mindre fokus på design

Ankarsrum Assistent

22
fandt dette interessant
Ankarsrum Assistent
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Ankarsrum røremaskinen er blevet kåret til testvinder og har scoret topkarakterer i adskillige uvildige forbrugertests. Maskinen roses særligt for sin effektive ydeevne – særligt i at ælte gærdeje. Maskinen er netop særligt udviklet til sådanne deje, som den kan klare i stor kapacitet. Samtidig arbejder den som en af de mest lydsvage maskiner på markedet. Med den helt store røreskål kan der laves op til 5 kg dej på en gang – hvilket er dobbelt så meget som de største af konkurrenterne på markedet. Prisen ligger i den mellemhøje ende, og skal ses som en investering i kvalitet og fornøjelse.

Ankarsrum røremaskinen adskiller sig fra de fleste andre røremaskiner på markedet, da det her er selve røreskålen, der drejer rundt og ikke piskeriset/dejkrogen. Dette gør også, at maskinen – modsat stort set alle andre røremaskiner på markedet – ikke har en stor, vægtfuld motor siddende oven over skålen. Dermed har maskinen ikke et tyngdepunkt, der ligger opad, og den står derfor meget mere fast og stabilt på bordet end mange af sine konkurrenter. Hvor mange konkurrenter bevæger sig og hopper lidt, når de skal ælte tunge deje, så står en Ankarsrum fuldstændig solidt på sin plads på bordet.

 • Røreskål: 7 liter
 • Motorydeevne: 1500 watt
 • Medfølgende udstyr: dejkrog, dejrulle, dejskraber, dejkniv, ballonpiskeris, mørdejsælter, 3,5 liters plastikskål
 • Hastighedstrin: trinløs regulering af variabel hastighed
 • Ælter op til 5 kg dej
 • Lydsvag i drift
 • Unikt røresystem

Stor kapacitet til alle madlavningsopgaver

Maskinen kommer med en kraftfuld motor med en effekt på 1500 watt og en røreskål i rustfrit stål på 7 liter. Derudover kan der separat tilkøbes meget ekstraudstyr, fx en kødkværn, slicer, citruspresser eller en pastarulle. Dermed bliver apparatet til en praktisk universalmaskine, som kan hjælpe til med stort set alle madlavningsopgaver.

Som standardudstyr kommer Ankarsrum Assistent med:

 • En 7 liter røreskål i rustfrit stål og 3,5 liters plastikskål.
 • En dejkrog til at blande og ælte deje, fx gærdej og pizzadej.
 • En dejrulle der også bruges til at ælte og blande dej.
 • Et piskeris til piskning, fx af æggehvider og flødeskum.
 • En dejskraber der kan skrabe siderne af skålen ned under arbejde.
 • En dejkniv.
 • Et låg til skålen.

På trods af sit lettere robuste og industrielle udseende, så vejer maskinen faktisk kun 9 kg. Dette er stadig en vægt, der gør, at maskinen kan være upraktisk at flytte, men det er faktisk en vægt, der ligger i den lave ende at røremaskine-skalaen. Den egner sig særligt godt til at ælte gær- og brøddeje. Maskinen er kåret som vinder af flere uvildige forbrugertests med særligt fokus på dens evne til at ælte tunge deje. Og dens store kapacitet og evne til at ælte kæmpe portioner på én gang.

Ydeevne, ydeevne, ydeevne

Ankarsrum er en køkkenmaskine, der er udviklet med særlig fokus på brøddej, kapacitet og effektivitet. Dens udseende bliver en smule anderledes, præget af et retrodesign – og den adskiller sig markant fra de klassiske røremaskiner på markedet. Udseendet af maskinen er generelt en individuel smagssag – men maskinen her passer også særligt til dig, der går mest op i kvalitet og funktionalitet. De senere år har Ankarsrum dog prøvet at komme mere med på udseendet også. Køkkenmaskinen kan derfor fås i mange forskellige farver – alt fra metal, sort og hvid til farverige pastelfarver.

Ankarsrum Assistent har en super effektiv motor med en ydevne på hele 1500 watt. Det er altså en kraftfuld røremaskine. Maskinen er lavet med fokus på effektivt at ælte brøddeje. Men derudover får maskinen også ros for sin piskning. Grundet maskinens opsætning og skålstørrelse, så har den dog sværere ved at følge med på mindre portioner. Maskinen klarer altså selv de hårdeste opgaver – og samtidig kåres den som en af de mest støjsvage maskiner sammenlignet med sine konkurrenter. Man kan montere en dejskraber imens maskinen kører, som sikrer, at dejen ikke klæbrer sig til skålens sider.

Maskinen er relativt brugervenlig. Hastigheden styres foran ved to drejeknapper. Den ene er en on/off knap med indbygget minutur, den anden styrer hastigheden. Ankarsrum er lidt mere avanceret, når de forskellige værktøjer skal monteres og indstilles. Men dette kan man finde flere gode guides og videoguides til på nettet. Man skal også vænne sig til, at det er skålen, der roterer. Når først man har lært maskinen at kende, så er den nem at bruge.

Kvalitetshjælp på køkkenbordet

Ankarsrum røremaskinen vil altså passe til dig, der virkelig går op i kvalitet og effektivitet. Derudover passer den perfekt ind i husholdninger, hvor der er behov for at lave større portioner ad gangen, og hvor der er særligt fokus på gær- og brøddeje.

Med denne maskine sikrer du dig høj kvalitet og lang tids holdbarhed. Flere store navne inden for madlavning og bagning har valgt at investere i denne maskine, da den leverer hver eneste gang. Denne maskine har været på markedet i mange år, og den fortsætter med at være populær i de danske husholdninger.

Ankarsrum Assistent brugeranmeldelser

Amazon logo

Ankarsrum Assistent har +5 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 5/5*
Lavt støjniveau, høj kapacitet, høj ydeevne Høj pris

Bosch MUM54A00

20
fandt dette interessant
Bosch MUM54A00
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere

Bosch er kendt for at producere blandt andet hvidevarer og køkkenmaskiner af god kvalitet. Hertil har de udviklet røremaskiner, blandt andet denne Bosch MU54A00 fra deres MUM-serie.

Denne MUM-røremaskine har fået ros i diverse testpanelers tests af køkkenmaskiner som et godt og billigt alternativ til de ellers dyre røremaskiner. Her bemærkes særligt, at der fås en multifunktionel køkkenmaskine i den meget billige ende af prisskalaen. På trods af sin lave pris, så klarer den mange madlavningsopgaver fint. Man får altså en rimelig god maskine til meget billige penge.

 • Røreskål: 3,9 liter
 • Motorydeevne: 900 watt
 • Medfølgende udstyr: piskeris, dejkrog, groft piskeris, tilbehørspose, beskyttelseslåg, DVD med opskrifter og tips
 • Hastighedstrin: 7 + pulsfunktion
 • Kapacitet: 1 sandkage eller 60 cookies
 • Mulighed for tilkøb ekstra tilbehør til maskinen
 • Billig pris

Lille køkkenmaskine, store muligheder

Ud over prisen adskiller maskinen sig fra sine konkurrenter ved at være en del mindre end sine konkurrenter og have mindre kapacitet. Maskinen vurderes derfor til at egne sig særligt godt til begyndere eller førstegangskøbere, hvor den kan bruges til lidt af hvert. Udover standard tilbehør kommer røremaskinen med et kraftudtag, hvor der kan tilkobles ekstra udstyr. Dette kan købes separat, hvormed røremaskinen også kan agere blender, foodprocessor eller andet.

Som standardudstyr kommer denne MUM-maskine med:

 • En 3,9 liter røreskål.
 • En dejkrog med dejafviser til ælte deje, fx gærdej.
 • Et fint piskeris til piskning, fx af flødeskum.
 • En groft piskeris til at sammenblande, fx kagedej.
 • En tilbehørspose hvor maskinens redskaber kan opbevares i.
 • Et beskyttelseslåg med påfyldningsåbning.
 • En DVD med opskrifter og tips til brug af maskinen.

Sammenlignet med andre røremaskiner er denne Bosch MUM maskine meget lille og let. Den vejer kun 5,3 kg, hvilket gør den til en af de letteste maskiner på markedet. Maskinens design er i enkelte og rene farver. Dens opbygning ser en smule anderledes ud end den almene røremaskine, og den fylder ikke meget og vejer ikke meget, og er dermed nem at flytte rundt på, hvilket egner sig godt til dem, der ikke har meget bordplads. Har du et mindre køkken, da kan denne maskine lettere placeres væk i et skab grundet sin mindre størrelse. Desuden kan al tilbehør, inklussiv røreskålen, opbevares i den medfølgende opbevaringstaske, hvilket gør det endnu nemmere at få plads til.

Alle de aftagelige dele er lavet af rustfrit stål, og de tåler dermed maskinopvask, hvormed rengøring efter brug er rimelig let.

Lille kapacitet men gode funktioner

Røreskålen er fremstillet i rustfrit stål og kan rumme 3,9 liter, hvilket er et lille rumfang sammenlignet med andre konkurrenter på markedet. Den er derfor ikke den idelle maskine til storproduktion, men nærmere dig med en lille familie eller til særligt brug. Den kan sagtens klare de fleste opgaver, men alle med et mindre volumen.

Maskinen roses generelt for at have en god ydeevne trods dens størrelse. Den kommer med en 900 watt motor, og særligt piskeriset får ros for at have massere af fart på. Bosch MUM-maskinen er udviklet med en blød opstart, hvilket gør den lettere at styre. Derudover medfølger der et transparent beskyttelseslåg med påfyldningsåbning, der sikrer at ingredienserne ikke sviner i hele køkkenet under brug.

Maskinen er udviklet med 3D planetarisk mixing, hvilket betyder, at piskerises bevæger sig i forskellige retninger omkring sin egen akse imens skålen står stille. Denne funktion betyder, at piskning og mixing fungerer mere effektivt.

Et godt lavprisvalg

Denne Bosch MUM røremaskine har et LED display, der angiver kørsel og evt. fejler. Maskinen er endvidere udstyret med flere sikkerhedstiltag. Først og fremmest har den sugekopper af gummi under bunden. Dette er med til at sikre at den står sikkert og stabilt på bordpladen under brug. Hertil har den en overbelastningssikring, så motoren slår fra, hvis den nærmer sig at blive overbelastet. Herefter kan røremaskinen først startes ikke når der en afkølet. Dette er en meget nyttig sikkerhedsfunktion, men det vil potentialt også kunne give udfordringer, hvis maskinen slår fra midt under madlavningen. Derudover kan den først starte når alle dele er indsat korrekt.

Alt i alt må Bosch MUM54A00 siges at være en lille og praktisk røremaskine, der særligt egner sig til førstegangskøbere, nybegyndere eller dem, der ikke ønsker at betale en formue for en køkkenmaskine. Den udføre de primære opgaver og roses af forskellige uvildige forbrugertests for hvad den kan til sin meget lave pris.

Bosch MUM54A00 brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Bosch MUM54A00 har +200 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,6/5*

Amazon logo

Bosch MUM54A00 har +3,3 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4/5*
Rigtig god pris, god ydeevne trods sin størrelse Lille kapacitet

Kenwood Chef KVL4100S

6
fandt dette interessant
Kenwood Chef KVL4100S
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Denne Kenwood Chef model er en mindre udgave af den tidligere beskrevne Kenwood Chef XL røremaskine. Kenwood er generelt kendt for at udvikle og producere køkkenmaskiner af høj kvalitet, ydeevne og holdbarhed. Denne røremaskine lever op til den høje Kenwood standard. Røremaskinen passer til dig, der ønsker en god røremaskine, der kan udføre det basale arbejde, til billige penge.

Kenwood Chef røremaskinen er blevet kåret til testvinder af flere forbrugerpaneler. Maskinen får generelt gode karakterer i tests, hvor der særligt lægges vægt på dens brugervenlighed og effektivitet. Maskinen ligger til en relativt billig pris, når man får en maskine af den gode kvalitet, som Kenwood er kendt for. Maskinen får dog generelt kritik for sit støjniveau, som støjer en del under brug, særligt når maskinen skal arbejde hårdt. På samme måde kan maskinen godt klare hårdt arbejde, men den rumsterer en del undervejs.

 • Røreskål: 4,6 liter
 • Motorydeevne: 1000 watt
 • Medfølgende udstyr: piskeris, dejkrog, K-spade, blender, kødhakker, sprøjteskærm
 • Hastighedstrin: trinløs regulering af variabel hastighed + pulsfunktion
 • Mulighed for tilkøb af stort udvalg af tilbehør til maskinen

Alsidig røremaskine til hverdagsbrug

Køkkenmaskinen kommer med en 1000 watt motor, hvilket er en pæn effekt på en mindre røremaskine. Den er udstyret med en 4,6 liter skål i rustfrit stål. Det er altså en mindre maskine, der har en mindre kapacitet, men som er udstyret med en motor med en god ydeevne. Udover standard elementer kan der tilkøbes i alt 20 forskellige slags ekstraudstyr. Dette er alt fra en pastarulle til en ismaskine, citruspresser eller en minihakker.

Denne Kenwood Chef model kommer med standardudstyr:

 • En 4,6 liter røreskål
 • En dejkrog til at blande og ælte, fx bolle- eller pizzadej.
 • Et piskeris til piskning, fx af flødeskum, mayonaise eller flødebolleskum.
 • En k-spade til at sammenblande, fx kagedej eller kartoffelmos.
 • En kødkværn til at hakke kød.
 • En glasblender til at blende, fx smoothie eller suppe.
 • En sprøjteskræm.

Køkkenmaskinen fra Kenwood har en vægt på 7,3 kg. Dette er en ret let vægt for en røremaskine, hvilket gør at maskinen er rimelig let at håndtere og flytte rundt på. Derudover kan alle maskinens dele tages af, både røreskål, piskeris og dejkrog m.m., hvilket gør, at den værste rengøring af maskinen er let. Røreskålen er lavet af rustfrit stål, hvilket gør rengøring endnu lettere. Samtidig gør det skålen meget holdbar og robust. Maskinens redskaber er lavet af belagt aluminium. Derfor anbefaler vi, at disse holdes fra maskinopvask og altid vaskes i hånden.

Simpel maskine med gode kræfter

Kenwood har med denne maskine, som altid, haft fokus på funktionalitet og brugbarhed. Men derudover er de også sluppet afsted med et design, der er meget neutralt, flot og rent. Maskinens udseende er meget simpelt og enkelt. Den viste model ses her lavet i metal med farven sølv, hvilket også fortæller om maskinens gode holdbarhed. Derudover kan maskinen også fås lavet i hvid plast.

Røremaskinen er udstyret med en motor, der er meget kraftfuld sammenlignet med dens mindre størrelse. Dette giver maskinen en høj ydeevne. Denne gør, at maskinen kan håndtere alle slags råvarer, og at den kan klare stort set alle opgaver. Den mindre skålstørrelse og maskinens mindre vægt gør dog, at maskinen udfordres ved at ælte større og tungere gærdeje på høj hastighed. Den kan sagtens klare opgaven, men den har et højt støjniveau og bevæger sig meget. Maskinen får derimod stor ros og topkarakterer når det gælder piskning – herudover fx flødeskum, æggehvider og flødebolleskum. Dette samme gælder sammenblanding med k-spaden, fx af kage- eller rugbrødsdej. Skålens størrelse passer også godt til netop disse opgaver. Derfor er denne maskine oplagt, hvis du særligt nyder at begå dig i det søde køkken.

Kenwood Chef modellen har i diverse uvildige tests fået ros for sin brugervenlighed og forskellige anvendelsesmuligheder. Den har et simpelt design uden mange forskellige knapper og funktioner. Den styres blot med en drejeknap, hvorfra man kan indstille den variende trinløse hastighed. Derudover kommer den med en pulsfunktion, som ikke ses ved mange konkurrenter på markedet.

En bred vifte af opgaver

Kenwood Chef serien kommer i forskellige udgaver. Derudover fås Chef-modellen også i større udgaver, fx den tidligere nævnte Chef XL serie. Chef KVC3170S maskinen, der beskrives her, er en af de mindste maskiner, men fungerer særdeles godt til en bred vifte af opgaver. Den kommer med en kødhakker og blender som ekstratilbehør. Derudover kan der tilkøbes yderligere udstyr. Man kan også købe modellen helt uden ekstraustyr.

Kenwood Chef røremaskinen vil altså passe til dig, der værdsætter effektivitet. Måske er du glad for at bage og lave søde sager, eller også brød i mindre portioner ad gangen. Og mest særligt til dig, der ønsker en rigtig god og effektiv maskine til relativt billige penge. Derudover er Kenwood maskinerne kendt for at levere holdbare maskiner, der fungerer som de skal.

Lille og smart, god ydeevne, god pris Højere støjniveau

SMEG røremaskine SMF03

6
fandt dette interessant
SMEG røremaskine SMF03
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Det italienske mærke SMEG har gjort sig kendt særligt ved sit unikke, retroinspirerede design blandet med førende teknologi. Det er særligt produkter som deres køleskabe og brødristere, der har sat sit præg i de moderne køkken ved at skabe en unik kontrast. SMEG har også lavet en røremaskine i stilen fra deres 50s style serie. Og røremaskinen lever op til netop det, som SMEGs produkter er kendt for – at fungere og se godt ud imens.

Den generelle vurdering hos diverse testpaneler er, at maskinen klarer de generelle opgaver – at sammenblande, piske og ælte – ganske udemærket. Der er derfor en god maskine i en almindelig husholdning, hvor der ikke produceres abnormt store mængder eller arbejdsopgaver. Til almindelig hjemmebrug klarer maskinen sig godt – og samtidig har den et lækkert design, der prioriteres af mange. Prisen på maskinen ligger relativt lavt i forhold til mange af dens konkurrenter, hvilket sjældent ses, når der har været så meget fokus på design og udseende.

 • Røreskål: 4,8 liter
 • Motorydeevne: 800 watt
 • Medfølgende udstyr: piskeris, dejkrog, fladt piskeris, cover til skålen
 • Hastighedstrin: 10 med blød start
 • Kapacitet i mel: 1,2 kg
 • Fås i mange flotte farver
 • Automatisk sikkerhedsstopfunktion

Unikt retrodesign til den moderne indretning

Firmaet bag har røddet i Italien. Hvis du også er vildt med det italisenske køkken, så kan der til SMEG røremaskinen tilkøbes en pastarulle og -skærer, så man kan lave sin egen hjemmelavede pasta eller spaghetti.

Som standardudstyr kommer SMEG røremaskinen med:

 • En 4,8 liter skål.
 • Et piskeris til at piske fx flødeskum.
 • En flad pisker til at blande, fx kagedej.
 • En dejkrog til at ælte, fx bolledej.
 • Et cover til røreskålen.

Maskinen har en vægt på 9,18 kg, hvilket for en røremaskine faktisk er til den lette side. Det er dog stadig en tung vægt, man ikke ønsker at rykke for meget rundt på. Maskinen er udviklet med fokus på det flotte og klassiske retrodesign, man kender fra SMEG. Det gør, at dette er en maskine, man sagtens kan lade stå fremme på køkkenbordet og stadig bibeholde en smart og moderne indretningsstil. Maskinen fås i et væld af farver, inklussiv sort, hvid, sølv, creme, rød og flere fine pastelfarver.

Effektiv røremaskine med god kapacitet

Røreskålen på 4,8 liter er lavet af rustfrit stål. Den tåler derfor at komme i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøringen lettere. Dejkrog og piskerisene er derimod lavet i belagt aluminium, og bør derfor altid vaskes i hånden – hvilket er meget normalt for mange forskellige røremaskiner på markedet.

Maskinen kan indstillles til 10 forskellige hastigheder, afhængig af hvilke ingredienser, man arbejdet med. Hastigheden styres meget brugervenligt på en drejeknap forrest på maskinen. Derudover er den programmeret til en blød start, hvor hastigheden gradvist sættes op. Dette gør, at mel, sukker og andre ingredienser ikke pludselig sprøjter rundt i hele køkkenet.

SMEG køkkenmaskinen har en motor med en ydeevne på 800 watt. Forskellige forbrugertests fra forskellige testpaneler har givet blandede reviews af denne maskine. Nogle roser den får sine evner til at ælte brød- og kagedej, men synes, at piskedelen skuffede sammenlignet med andre maskiner på markedet. Andre tests vurderer den til at piske og blande godt, men at den har det sværere ved de helt tunge brøddeje. Generelt er testresultaterne dog pæne, når arbejdsopgaverne holdes på almindeligt hjemmebrug.

Modellen er desuden udstyret med skridsikre gummifødder, der sikrer at maskinen står fast og solidt på køkkenbordet. Dermed hopper den ikke for meget under brug, hvilket ofte er et problem der ses ved andre røremaskiner. SMEG røremaskinen er udstyret med nogle unikke sikkerhedsfunktioner. Maskinen slukker automatisk, når mixerhovedet er åbent. Den har derudover en automatisk sikkerhedsstopfunktion, som sikrer, at motorarmen stopper, hvis maskinen bliver overbelastet.

Forskellige modeller efter behov

Den her viste SMEG røremaskine er af 03-modellen. Derudover findes også i en 01- og 03-model. Modellernes indmad minder meget om hinanden, og de med den stigende størrelser stiger prisen med nogle hundrede kroner mellem de forskelige modeller.

SMEG røremaskinen er altså en relativt billig røremaskine, som klarer de basale køkkenopgaver i hjemmet. Den passer særligt godt ind i hjem, hvor design og udseende også har betydning. Denne maskine er fx oplagt at have stående fremme på køkkenbordet som en del af husets indretning.

SMEG røremaskine SMF03 brugeranmeldelser

PriceRunner logo

SMEG røremaskine SMF03 har +15 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,4/5*

Amazon logo

SMEG røremaskine SMF03 har +37 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,7/5*
Flot og stilrigt design, god pris Delte meninger på ydeevne

KitchenAid Classic

5
fandt dette interessant
KitchenAid Classic
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Det er over 100 år siden at den første køkkenmaskine fra KitchenAid dukkede op i køkkenerne i amerikanske husstande. De mange års erfaring har sikret KitchenAid at kunne garantere køkkenmaskiner af god kvalitet, der holder i mange år.

KitchenAid Classic røremaskinen er her til bestemt ingen undtagelse. Denne maskine fremhæves af forskellige forbrugertests og testpaneler, hvor den især roses for at være en god maskine, der kan klare de fleste madlavningsopgaver. Den får point for sin holdbarhed, brugervenlighed, udseende og særligt sin pris. Classic røremaskinen har en smule mindre kapacitet end den populære KitchenAid Artisan røremaskine, men den har også en væsentligt mere fordelagtig pris.

 • Røreskål: 4,3 liter
 • Motorydeevne: 275 watt
 • Medfølgende udstyr: piskeris, dejkrog, fladt piskeris
 • Hastighedstrin: 10
 • Kapacitet i mel: 875 gram
 • Mulighed for tilkøb af stort udvalg af tilbehør til maskinen
 • Direct drive motor

Elegant design til hverdagsbrug

Maskinen kommer med standardudstyr, så man både kan piske, mose, ælte og blande. Derudover har den et koblingsled, der gør det nemt at anvende ekstratilbehør, hvor meget end 15 forskellige slags kan købes separat. Disse inkluderer en pastavalse, en kødhakker eller et råkostjern, hvormed du får endnu flere muligheder i køkkenet.

Som standardudstyr kommer maskinen med:

 • En 4,3 liter røreskål.
 • En dejkrog til at blande og ælte deje, fx pizzadej.
 • Et piskeris til piskning, fx af æggehvider eller mayonnaise.
 • Fladt piskeris til at sammenblande, fx kagedej eller kartoffelmos.

Trods sin lidt mindre størrelse har Classic maskinen en vægt på 10,5 kg. Dette er meget normalt vægt for røremaskiner, dog lidt højt for den mindre størrelse. Men maskinen får samtidig ros for at være stabil. Den er konstrueret i solidt og slidstærkt metal, som er pakket ind i et moderne, stilrigt og afrundet design, som er nemt under brug og rengøring.

Moderne og elegant design

KitchenAid Classic får i flere testpaneler ros for at være robust og holdbar. Men en af de største fordele er dens samtidige smukke udseende. Maskinen har nemlig sit ikoniske og smukke design, som man traditionelt ser hos KitchenAid. Det retroinspirerede deisgn er stilrigt og moderne, og dette bruges allerede nu som en integreret del af indretningen i mange danske husstande. Classic-modellen fås i hvid og sort. Er du til andre eller mere særlige farver, så må man opgradere til Artisan-modellen, hvis skål også har en større kapacitet, men også er højere prissat.

Den medfølgende røreskål har en kapacitet på 4,3 liter og er udført i rustfrit stål. Dette er altså en skålvolumen, der er til den mindre side. Den mindre skålstørrelse gør at maskinen egner sig godt til mindre portioner. En stor fordel her er, at tilbehøret kan komme helt ned i bunden af skålen, hvormed selv små portioner æggehvider kan piskes. Maskinen er udviklet med et planetarisk røresystem, der sikrer en hurtig, grundig og ensartet omrøring og blanding i hele skålen.

Effektiv og kraftfuld røremaskine

Motoren på denne røremaskine kommer med en effekt på 275 watt, hvilket er en af de mindste effekter ved røremaskiner på markedet. Den lave effekt gør, at der ikke bruges nær så meget strøm, og du får dermed en mere energibesparende maskine. Den lave effekt betyder dog ikke, at motoren ikke er kraftig nok. Det unikke Direct Drive bevægelsessystem gør, at motoren ikke har behov for mere kraft. Direct Drive systemet arbejder ved direkte transmission, så man undgår tab af kraft mellem motor og tilbehør. På denne måde kan KitchenAid Classic også anvendes til krævende arbejdsopgaver, og maskinen roses for at udføre et meget tilfredsstillende stykke arbejde.

I uvildige forbrugertests nævnes maskinen særligt med fokus på sin evne til at piske æggehvider og fløde, og generelt gives der positive ord for de fleste arbejdsopgaver. Maskinen roses også godt for sin håndtering af brød- og gærdeje, men bliver de tunge eller laves der store portioner, så kommer maskinen lidt på arbejde. Maskinens relativt tunge vægt sikre, at den står stabilt på bordet under arbejde. Men tager man fat i de helt tunge deje, så udfordres dette, og maskinen vil bevæge sig en smule. Ligeså vil støjniveauet også stige ved de højeste hastighedstrin, på trods af at maskinen ellers får pæne kommentarer for sit lydniveau.

Røremaskinen kommer med 10 hastighedstrin, hvormed tempoet let kan justeres afhængig af hvilke ingredienser, man arbejdet med. Maskinen får generelt ros for sin brugervenlighed, da den er nem at styre uden besværlige indstillinger. Motorarmen kan let løftes så der bliver plads til at påsætte røreskål og værktøjer, og tempoet styret let på et enkelt håndtag.

God pris for designermaskine

KitchenAid Classic røremaskinen får altså generelt positive ord med sig på vejen. Det er en maskine med en smule mindre kapacitet, men den egner sig stadig godt hos en hustand med et almindeligt forbrug. Grundet sin relativt lave pris, kunne denne model være et godt bud til et førstegangskøb, hvor budgettet ikke er til de helt dyre modeller. Med sig i købet fås det flotte og moderne design, som KitchenAid er kendt for og en maskine som leverer varen.

KitchenAid Classic brugeranmeldelser

Amazon logo

KitchenAid Classic har +2,321 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,4/5*
Flot og stilrigt design, god ydeevne Mellemhøj pris

Elektrolux AssistentPRO EKM6000

3
fandt dette interessant
Elektrolux AssistentPRO EKM6000
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Røremaskinen AssistentPRO fra Electrolux er blevet testet af flere uvildige forbrugerpaneler, der generelt giver maskinen gode karakterer. Maskinen får særligt ros for sine mange fine detaljer og egenskaber. Maskinen er nemlig udstyret med flere funktioner, blandt andet et smart løftesystem til skålen, indbygget timerfunktion og LED-lys. Derudover er den veldesignet med en stabil konstruktion, der særligt roses for sin evne.

De forskellige tests finder ikke mange ulemper ved røremaskinen, hvor den eneste negative kommentar er et ønske om en smule mere kraft. De mener dog ikke, at det er en stort problem, da den stadig kan klarer de fleste opgaver i køkkenet. Maskinens kvaliteter efterlader overordnet testpanelet meget positive – særligt med fokus på maskinens pris, der er meget lav i forhold til konkurrenter på markedet sammenlignet med størrelse og egenskaber.

 • Røreskål: 5,7 liter
 • Motorydeevne: 1200 watt
 • Medfølgende udstyr: piskeris, dejkrog, fladt piskeris, sprøjteskjold
 • Hastighedstrin: 10 med pulsknap
 • Løftesystem til skålen
 • Programmerbar timer
 • Indbygget LED-lys

Røremaskine med god kapacitet

Electrolux AssistentPRO vurderes derfor som værende særlig attraktiv for førstegangskøbere af røremaskiner. Maskinen kommer til standardudstyr til røremaskinen, og derudover kan der tilkøbes mange smarte redskaber, hvorfor maskinen har stor fleksibilitet til brug. Disse inkluderer en kødhakker, pastarulle, spaghettiskærer med mere.

Røremaskinen kommer med følgende udstyr:

 • En 5,7 liter skål.
 • Et piskeris til at piske fx marengs.
 • En flad pisker til at blande, fx rugbrødsdej.
 • En dejkrog til at ælte, fx pizzadej.
 • Et sprøjteskjold til røreskålen.

AssistentPRO køkkenmaskinen har en vægt på 10,8 kg. Det er altså en tung maskine, som kan være svær at flytte rundt på. Alle aftagelige løsdele tåler maskinopvask, hvilket gør rengøringsprocessen lettere.

Designet ser ud til at være inspireret af moderne retro, men samtidig sniger der sig også et tvist af industri ind. Man får altså en pæn røremaskine, som vil kunne passe ind i indretningen af flere moderne hjem. AssistentPRO fås i to flotte farver.

Røreskålen i rustfrit stål har en kapacitet på 5,7 liter. Den store kapacitet gør, at man har mulighed for at lave store portioner ad gangen. Den egner sig dermed godt til brug i hjemmet, hvor der skal laves mad eller boller til hele familien.

Til bagning og madlavning

Røremaskinen er udstyret med en effektiv motor med en kraft på 1200 watt. Den er dermed effektiv nok til at klare selv de mere krævende opgaver. Dette roses maskinen også for fra diverse testpaneler, der vurderer, at den er god til selv at håndtere en tung bolledej. Maskinen er designet i en stabil konstruktion og store sikkerhedsfødder i gummi sikrer sikkert brug. Den får ros for at stå stabilt fast på køkkenbordet under brug, hvilket er en stor fordel netop når der skal æltes tung dej.

AssistentPRO maskinen er udviklet med flere nyttige funktioner, som ikke ses ved mange af dens konkurrenter. Dette inkluderer en programmerbar timer, som sikrer at maskinen automatiske stopper ved den tid, du indstiller den til. Du slipper for at skulle holde øje, og kan dermed også gå og lave andet, uden at skulle bekymre dig. Derudover er der i maskinen indbygget LED-lys, der oplyser skålen under tilberedning.
Sidst har den en smart monteringsfunktion. Man kan ved røremaskiner med store skåle ofte opleve, at den har svært ved at nå små portioner i bunden at skålen. Electrolux AssistentPRO er udstyret med et løftesystem til skålen, hvormed hele skålens størrelse kan udnyttes.

Maskinen komemr med 10 hastighedstrin, så man kan justere afhængig af hvilke ingredienser, man bruger. Derudover kommer maskinen også med en pulsfunktion, som kun ses ved få af konkurrenterne på markedet.

Det billigere alternativ

På trods af de mange muligheder og funktioner maskinen har, så roses den for sin brugervenlighed. Man skal lære den at kende, men derefter fungerer den og er nem at gå til.

Fås både i en 4000- og 5000-version. Modellerne er designet ud fra samme stil, men adskiller sig primært fra hinanden i størrelse, effekt, udseende og pris.

AssistentPRO maskinen egner sig altså godt til personer der vil have en god, velfungerende maskine til billige penge. Den klarer de primære opgaver helt udmærket og roses af forbrugertests for sine evner – særligt med fokus på den billige pris.

Elektrolux EKM6000 brugeranmeldelser

Amazon logo

Elektrolux EKM6000 har +11 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 3,7/5*
Høj kapacitet, god pris Mindre ydeevne, mindre kønt design

Test af røremaskiner

Bemærk venligst: på teststudiet.dk har vi ikke personligt testet alle de viste køkkenmaskiner. Vi har samlet resultater fra mange forskellige forbrugerpaneler, og vi medtager kun maskiner, som alle har klaret sig godt tests. Derudover har vi lagt egen erfaring med udvalgte røremaskiner ind i bedømmelsen. Ydermere har vi en unik feature, hvormed produkter på vores side altid rangeres efter brugernes tilfredshed – de maskiner andre finder bedst og mest interessant vises altså til dig som de første.

I vores test af køkkenmaskiner var det vigtigt for os at at have fokus på forskellige parametre, som vi finder vigtige for brug af røremaskiner. Først og fremmest maskiner i forskellige prisklasser, som alle har klaret sig godt i test ved diverse testpaneler. Vi har derfor inkluderet maskiner i denne guide inden for stort set alle prisklasser – det helt billige til de helt dyre. I og med at de alle har fået ros i tests af røremaskiner, så behøver du med disse udvalgte maskiner hverken gå ned på kvalitet eller effektivitet på trods af forskellen i salgspris. Med vores guide går vi efter at give dig et overskueligt overblik over de bedste røremaskiner på markedet. Markedet er fyldt med gode maskiner, og vi viser dig her de bedste af de bedste.

Vores testkilder til bedst i test køkkenmaskiner

Denne røremaskine test er baseret på et væld af tests af røre- og køkkenmaskiner foretaget af uvildige forbrugertests og testpaneler. Her har eksperter, amatørkokke og madentusiaster inden for bagning og madlavning testet mange forskellige røremaskiner med fokus på forskellige parametre. Oftest er der lagt vægt på motorens effekt, røreskålens kapacitet, støjniveau, design, medfølgende ekstratilbehør og køkkenmaskinens pris.

Denne guide er altså baseret på egne erfaringer for enkelte maskiner samt tests af røremaskiner. Disse tests er foretaget hos flere danske, skandinaviske og europæiske forbrugerpaneler. Heriblandt er der tale om de danske Forbrugerrådet Tænk, der blandt andet har testet flere maskiner fra Kenwood, Elektrolux, Bosch og KitchenAid. Dette er boostet af danske Gastromand.dk og politiken.dk, der også har været med på test af hhv. Kenwood og KitchenAid. Vores skandinaviske naboer, svenske expressen.se og norske tek.no, har blandt andet været med på test af Ankarsrum, Elektrolux og Kenwood. Derudover har dygtige testpaneler fra Storbritanien også testet flere forskellige køkkenmaskiner. Disse inkluderer britiske Good Housekeeping Institute og Telegraph.co.uk, der blandt andet begge har været med på test af KitchenAid.

Disse er blot nogle eksempler på forbruger- og testpaneler, som vi har gennemgået for til sidst at sammensætte denne guide. Vi håber dermed at du nu føler dig udrustet til at gå ud på røremaskinemarkedet og vælge din næste køkkenhjælper.

Hvorfor investere i en røremaskine?

Madlavning er sjovt. Pizzadej, brøddej, gærdej, surdej, kagedej, mørdej, pandekagedej. Men madlavning bliver endnu sjovere med det rigtige udstyr, og hertil kan diverse køkkenmaskiner gøre den store forskel. Elsker du at lave mad – både i det søde og det salte køkken – så er en røremaskine en af de køkkenredskaber, der bør være højst på ønskesedlen. Imens røremaskinen klarer det hårde arbejde har du hænderne fri til at lave andet. Fx læse næste del af opskriften, forberede de næste ingredienser eller rydde op på køkkenbordet.

Selvfølgelig kan det meste madlavning sagtens laves uden en røremaskine. Men røremaskinen har alligevel nogle egenskaber, som vi nødigt selv ville være foruden i vores madlavning. Først og fremmest er den effektiv til at ælte en bolledej. Frem for at stå og svede med hænderne i dejen, når denne skal æltes smidig og lækker, så kan røremaskinen tage sig fuldt ud af jobbet – og endda hurtigere og mere effektivt end dine hænder ville kunne. Derudover er røremaskiner et “must-have” når der skal piskes en rigtig marengs. Her piskes æggehvider og sukker sammen til en stabil og luftig blanding. En almindelig elpisker kan få dig langt hen ad vejen, men resultatet bliver aldrig det samme, som hvis du bruger en kraftfuld røremaskine med en kraftfuld motor – uanset hvor længe du fortsætter med at piske. Disse er blot eksempler på brug af køkkenmaskinen i det søde køkken. Derudover kan maskinerne også bruges til en bred vifte af opgaver i det salte køkken. Blandt andet til at sammenblande tærtedej, røre en kartoffelmos eller piske æggehvider til en soufflé.

Vi har her på siden samlet de bedste tests af røremaskiner, så du i hjemmekøkkenet kan lave mad som en proffesionel og skabe kulinariske mesterværker som aldrig før. På denne måde kan du overraske og imponere dine gæster, familie, venner og bekendte.

Hvad kan jeg lave med en røremaskine?

Den klassiske røremaskine kendes særligt til brug inden for bagning. Både af brød og kage. Men denne éne maskine kan du varetage flere madlavningsopgaver meget lettere end ved håndkraft. Forskellige røremaskiner er udviklet med særligt fokus på bestemte arbejdsopgaver. Dette kunne fx være at ælte en perfekt smidig og luftig bolledej. Eller det kunne være at piske sukker og æggehvider til en sej marengs.

Røremaskiner kommer ofte med forskelligt udstyr. Der medfølger næsten altid som standard et ballonpiskeris, en dejkrog og en spartel (ofte også kendt som et fladt piskeris). Hertil er mange af køkkenmaskinerne udvilket til at kunne agere gode “all-round” køkkenmaskiner ved tilkøb af ekstraudstyr. Dette inkluderer, i mange tilfælde:

 • En kødhakker, så man kan hakke kød.
 • En blender eller foodprocessor, så man kan blende smoothies, supper m.m.
 • Et råkostjern, så man kan rive grøntsager.
 • En pastavalse, så man kan rulle og skære hjemmelavet pasta og spaghetti.
 • En citruspresser, så citroner, appelsiner og lime m.m. let kan presses.
 • Og mange, mange flere.

Med diverse slags ekstraudstyr kan din standardrøremaskine altså udvides til en køkkenmaskine, der kan bruges til et hav af forskellige madlavningsopgaver.

Sådan vælger du den rette røremaskine

Når du står og skal købe en køkkenmaskine, så er der nogle punkter, du bør tænke igennem før du vælger, hvilken det skal være. Det er vigtigt at finde en maskine der dækker dit behov. Og det er vigtigt at finde en maskine, der passer til dine forventninger. Derfor har vi i denne test af køkkenmaskiner valgt at inkludere en bred vifte af maskiner. Her finder du både de helt billige, de brugervenlige, de dyre, de kraftfulde, de flotte maskiner og mange flere. Vi har udvalgt maskiner med forskellige egenskaber særligt baseret på anmeldelser fra udvildige forbrugertests og testpaneler. Og så har vi valgt maskinerne baseret på ydeevne, design, skålstørrelse og pris.

Dette skal du være opmærksom på, når du skal købe en ny køkkenmaskine

En vigtig faktor, når du skal vælge din røremaskine, er hvor meget du kommer til at bruge den. Røremaskiner er generelt ikke altid super nemme eller praktiske at flytte rundt på. Skal du bruge din røremaskine ofte, så kan det være, at det skal være en, som kan blive stående fremme. I så fald skal du vurdere, hvor meget du går op i maskinens design versus dens funktion.

Derudover skal du vurdere, hvilke arbejdsopgaver, der skal være køkkenmaskinens største job. Skal den ugentligt røre tunge gærdeje i stor kapacitet? Eller er det en hjælpende hånd, når der skal bages kage hver tredje uge? Her bør du overveje hvor stærk en motor og stor røreskål, du vil have.

Disse er blot eksempler på ting, man bør være opmærksom på, når man skal købe en ny hjælper til køkkenet. Vi har nedenfor opremset flere faktorer, som vi synes, er vigtige at tage stilling til, inden du gør dit køb.

Ekstraudstyr

De fleste røremaskiner kommer med standardudstyr: en røreskål, et piskeris, et fladt piskeris og en dejkrog. Herudover kan der ved de fleste mærker tilkøbes et hav af forskelligt ekstraudstyr, hvormed din køkkenmaskine kan blive en all-round hjælper i køkkenet. Har du behov for hjælp til andet end at bage brød og kage, så bør du vælge maskine, hvor relevant tilbehør kan tilkøbes. Går du derimod kun op i brødbagning, så bør du vælge en maskine, der har specialiseret sig fuldt ud i denne kategori.

Noget af det ekstraudstyr man hyppigst ser er en kødhakker, blender, food processor, råkostjern, pastavalse. Men ved flere af maskinerne er mulighederne meget større og inkluderer blandt andet også ismaskiner med mere.

Ydeevne

Maskinens primære arbejdsopgaver bør være dem, der afgør, hvor kraftig og stærk en maskine, du skal købe. Skal du ud og lave tunge gærdeje, så skal du have en maskine, som kan klare opgaven. Skal maskinen derimod primært bruges til piskning af fx æggehvider, marengs eller flødeskum, så bør de fleste røremaskiner kunne følge med.

Volumen / kapacitet

Hvor stor den medfølgende røreskål er har også stor betydning for dit køb. Hvis du ofte kommer til at bruge din køkkenmaskine til at skulle lave store mængder, så er du også nødt til at investere i en maskine, der har en røreskål med et stort volumen. Alternativt følger der ved nogle maskiner to skåle med – så du kan lave opskriften to gange uden at vaske op imellem. Har du derimod fokus på mindre madopgaver, eksempelvis at lave en fin dessert, hvor der skal piskes en perfekt marengs, bør du vælge en maskine med en mindre skål. Ved mindre opgaver – særligt i tilfældet med æggehvider – kan de store maskiner have svært ved at nå ned i bunden af skålen, og så får du ikke den rigtige luft i dine hvider.

Design

Ingen kan komme uden om at udseende også betyder noget. Her skal du vurdere med dig selv, hvor meget det betyder. Nogle af de maskiner vi længere oppe har præsenteret har fokuseret på at udvikle gode maskiner i moderne design. Andre maskiner har fokuseret hundrede procent på funktion og effektivitet og neglegeret udseende en smule. Derudover skal du overveje farvevalget. Ved mange maskiner kan du vælge mellem flotte farver. Men husk at stil altid ændrer sig. Måske er lyserød eller sølv flot i dag, men røremaskiner bør gerne holde i mange år – og er disse farver stadig lige så gode i 2027?

Brug og behov

Det er vigtigt at du overvejer, hvad maskinen skal bruges til. Dette punkt hænger meget sammen med både ydeevne og kapacitet, men vi synes, det er vigtigt at lægge vægt på. Har du behov for en køkkenhjælper, der kan assistere dig flere gange om ugen? Eller måske blot en hjælpende hånd hist og her? Eller måske er det primært at indretningsmæssige årsager, at du ønsker en køkkenmaskine til at pynte på køkkenbordet, som kan bruges engang imellem.

Kvalitet

Der er ingen tvivl om at røremaskiner ikke er billige. Jovst – nogle er en større investering end andre, men de koster alle sammen en god sum penge. Derfor forventer man også at købe en maskine, der holder. Og gerne en maskine der holder i flere år. Ved mange af de forskellige røremaskiner fås mellem to til ti års garanti. Særligt nogle af de større mærker på markedet, som har specialiseret sig i at lave gode, holdbare maskiner af høj kvalitet. Og her kan du dermed også forvente at få den længste garanti.

Støjniveau

Et vigtigt punkt, som bestemt ikke bør undervurderes: støjniveauet på maskinen. Ved de fleste røremaskiner skal man forvente noget støj. Særligt når maskinen skal arbejde hårdere end hastigheden sættes op. Der er dog nogle af maskinerne, som er udviklet med særligt fokus på at være ekstra støjreducerede. Er du ekstra generet af støj og larm, så er der muligheder for mere støjsvage maskiner.

Hvad er dit budget?

Sidst, men ikke mindst, bør du overveje hvad dit budget er sammenlignet med dit behov. Helt traditionelt hænger pris og kvalitet typisk sammen – men man kan sagtens finde røremaskiner, der ikke er voldsomt dyre. Igen, så afhænger det af hvad dit behov er. Hvor meget skal du bruge maskinen? Hvad skal du bruge den til? Og hvor æstetisk vil du have den? Alle disse faktorer har også betydning for budgettet.

Gennemsnitlige anmeldelse:

5
Rated 5 out of 5
5 ud af 5 stjerner
Fantastisk100%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

Kvaliteten og budget

Rated 5 out of 5
12. april 2021

Dette er klart den bedste guide jeg har læst. Det er tydeligt at i har styr på hvad der er vigtigt.
I mit tilfælde: kvalitet og budget.

Gitte Jensen