Om os

Velkommen til teststudiet.dk og TAK fordi du besøger vores side!

Vi har skabt teststudiet for at kunne tilbyde dig hjælp, når du skal ud og investere i et nyt produkt. I en verden hvor teknologi, elektronik, ydeevne og design konstant fornyes, kan det være svært at finde overblik. Hvilke nye produkter på markedet kan det, som jeg ønsker? Og til hvilken pris? Vores mål har været at samle så mange informationer om forskellige produkter, at du efter at have læst vores guides vil føle dig udrustet til at vælge den model, der passer perfekt til dig.

Bag skærmen finder du mig, Marie. Jeg har selv mange hobbyer, særligt inden for madlavning og at være kreativ. Hertil går jeg meget op i, at mit udstyr er godt, så jeg kan få den bedste oplevelse, når jeg laver de ting, jeg holder af. Røremaskinen skal fungere uden problemer, og garnet skal være holdbart. Denne mentalitet har jeg medbragt her til teststudiet – de produkter, man investerer i, skal fungere og være af god kvalitet.

Bemærk venligst: på teststudiet.dk har vi ikke personligt testet alle de viste produkter. Vi har samlet resultater fra diverse uvildige forbruger- og testpaneler, og derfra har vi nøje udvalgt modeller, som alle har klaret sig godt i tests. Hertil lægger vi også vores egen erfaring med udvalgte produkter ind i bedømmelsen. Som en helt unik feature, har vi ydermere udviklet en funktion, hvormed produkter på teststudiet altid rangeres efter andre brugeres tilfredshed. De produkter, som andre har fundet bedst og mest interessant, vil altid blive vist til dig som de første.

Når vi inkluderer produkter i vores guides, er det vigtigt for os kun at medtage produkter, der er noget værd. Ved forskellige kategorier lægger vi vægt på forskellige parametre, og vi inkluderer modeller inden for forskellige prisklasser – fra de helt billige til de helt dyre. Men én ting er fælles for alle de viste produkter: de har som minimum fået rosende ord med på vejen fra eksperter eller har klaret sig godt i uafhængige forbrugertests.

Vi går meget op i at kunne præsentere kvalitet her på siden. Du vil derfor kunne finde links til produkter, som vi kan få en lille provision fra, for at henvise dig til den pågældende side. Dette hjælper os med at kunne holde standarden så høj, som vi gerne vil, så du kun får de bedste og gennemarbejdede tests af produkterne.

Tag et kig rundt, vi håber du kan bruge det og kommer til at få en masse god inspiration!

Marie Beck Enemark
Medgrundlægger af Teststudiet.dk

Vi støtter gode formål:

Logo af miljøvenlig pakning