Patrick, 24 - Skribent & Anmelder
Bor i: Århus, Danmark
Ansvarlig for: Sport & Fritid.
Andre facts: Vild med gadgets!

Hjem » Forside » Hus & have » Gasgrill Test
Artiklen er sidst opdateret d. 16. maj 2024 kl. 12:48

Den bedste gasgrill i test 2024

Gas eller kul? For mange er dette spørgsmål næsten som en trosbekendelse, når det handler om grillmetoder. Traditionelt set foretrækker mange danskere at bruge kulgrill, men gasgrillen vinder frem hos flere, især fordi den er hurtigere at tænde og lettere at håndtere. Med en gasgrill kan du stadig nyde den hyggelige duft af grillmad, men slipper for det besværlige forarbejde. Det gør grillprocessen næsten ubesværet.

Bedst i test

vs.

God anbefaling

Indholdsfortegnelse [vis]

Der findes et utal af modeller på markedet for gasgrill, som varierer både i størrelse og ekstraudstyr. Fra den lille gasgrill til altanen til den helt store model til udekøkkenet. Mulighederne er mange, og derfor kan det være vanskeligt at finde ud af, hvilken model som passer bedst til dine behov. Om du blot ønsker at riste et par pølser eller tilberede flæskestegen til jul, så har vi sammensat denne test, så du kan finde den helt rigtige gasgrill.

Du kan i testen finde en grundig gennemgang af markedets forskellige modeller, som har fået høje karakterer i diverse forbrugertests. Resultaterne fra de modeller, som ifølge eksperterne klarede sig bedst i test, er samlet herunder, så du kan finde den bedste gasgrill. Kort sagt, vi har klaret testen, så du kan koncentrere dig om maden. Det er nemlig kun fantasien, der sætter grænser når det kommer til grillmad. Du kan tilberede alt lige fra et par gode bøffer til andestegen til Mortensaften. Selv stegt flæsk kan laves på grillen, så er der ingen undskyldning for ikke at kaste sig ud i den gastronomiske verden indenfor grill.

Morsø Forno Medio

265
fandt dette interessant
Morsø Forno Medio
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Da danske Morsø Jernstøberi startede i 1853 var det blandt andet med fokus på produktion af gryder, potter og pander. Efterfølgende er Morsø blevet særligt kendt for deres brændeovne, og de senere år også for deres Morsø Forno Gas-grill.

Morsø Forno Gas er den første gasgrill Morsø producerede til deres udesortiment. Det er en grill, der ikke alene tilbyder basale grillfunktioner, men som er designet til at pynte i udemiljøet. Derfor er Forno gasgrillen også blevet taget rigtig godt imod i de danske haver.

Gasgrillen har allerede markeret sig som en bestseller, og den får fremragende anmeldelser fra forbrugere. Her roses den særligt for sin evne til at kombinere æstetik og funktion.

Er du på jagt efter en gasgrill, som skal kunne klare basale grillopgaver, men også have et yderst tiltalende, stilrigt design, så er Morsø Forno Gas grillen for dig. Den adskiller sig særligt fra sine konkurrenter på markedet ved sit unikke, stilrige design.

 • Grillflade: 53 x 46 cm
 • Højde: 42,8 cm
 • Bredde: 58,6 cm
 • Dybde: 55 cm
 • Brændere: 2
 • Effekt (kW): 4

Den smukke og æstetiske gasgrill

Morsø Forno er en mellem størrelse gasgrill. Den fylder ikke meget, hvilket gør den ideel til mindre haver eller terasser. Sammenlignet med størrelse af grill, ekstraudstyr og bord m.m. så er grillens pris lidt i den dyre ende. Morsø har lagt vægt på at udvikle en grill i et smukt og yderst tiltalende design samtidig med at de ikke ville gå ned på funktion. Derfor ender pris også i den lidt højere prisklasse, dog stadig uden at den bliver den dyreste grill på markedet.

Fremhævede egenskaber:

 • Nemt antændingssystem med drejeknap
 • Grillrist i solidt støbejern med emaljebelægning
 • Integreret termometer
 • Trinløs varmestyring
 • Lys på håndtag og varmehylde
 • Unikt æstetisk design

Morsø Forno gasgrillens ydre kassette er produceret i formstøbt aluminium og grillristen er fremstillet i solidt støbejern med glaseret emalje. Først og fremmest holder dette godt på høj varme. Valget af materialer gør at du får den bedste madlavningsoplevelse samtidig med at efterfølgende rengøring af grillen er let.

Gasgrillen fra Morsø er designet i et unikt, nordisk og stilrigt design. Dette gør, at grillen kan komme til at få sin ret som en integreret de af terrassen eller havens design, og vil dermed få udeområdet til at se mere eksklusivt ud.

Alsidig og effektiv danskproduceret gasgrill

Morsø Forno Gas kommer med to brændere, der kan tændes hver for sig. Dermed gøres det muligt både at grille med direkte eller indirekte varme, hvormed et godt grillresultat kan opnås. Grillen har et brugervenligt antændingssystem med elektronisk tænding, der styres via en drejeknap. Gasgrillen er hurtig at tænde og roses særligt for hurtigt at nå rigtig høje temperature. Placeringen af en bagudvendt skorsten gør at varmen fordeles optimalt i grillen, hvormed temperaturen kan komme helt op over 300 grader.

Det er muligt at tilkøbe forsklelige ekstratilbehør til gasgrillen. Eksempelvis har Morsø designet 3 forskellige typer at borde, som passer til grillen. Herpå kan gasgrillen solidt stå, så du får dannet dig et rigtigt udekøkken. Derudover kan man købe en skræddersyet betræk, der beskytter grillen for det værste vind og vejr. For at optimere madlavningsoplevelsen kan der desuden købes både pizzasten, pizzaspade, grillbestik og meget meget, som alt sammen passer i det flotte design og den høje kvalitet fra Morsø.

Det gode valg til den stilbevidste

Den viste model af Morsø Forno Gas er Medio modellen, som er en mellem størrelse. Derudover kan Morsø Forno også fås i en grande-model, som kommer med en større grillflade, hvormed der kan laves mad til flere personer på én gang.

Grillarealet på denne Medio-model svarer til, at du kan tilberede mad til ca. 4-6 personer ad gangen. Gasgrillen fra Morsø kommer med en integreret temperaturmåler i låget, og det høje kuppellåg gør, at grillen helt fint kan tilberede en hel steg. Morsø Forno gasgrillen er altså perfekt til dig, der går meget op i æstetik og indretning, som samtidig ønsker en grill i god kvalitet til den mindre familie.

Moderne og æstetisk design, god til mindre arealer Mellemhøj pris

Morsø Forno Grande Gasgrill

142
fandt dette interessant
Morsø Forno Grande Gasgrill
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Morsø Forno Gas Grande: Gasgrillen der indkapsler de gode sommerøjeblikke
Forestil dig fornemmelsen af at træde ud på din terrasse, hvor Morsø Forno Gas Grande står klar. Den antracitgrå aluminium, så strømlinet og stilren, glimter i sollyset, indbydende og lover uendelige aftener med gastronomiske mesterværker. Fra de intime familiemiddage til de store sommerfester er denne gasgrill din kulinariske følgesvend.

Den ellipseformede grillrist i støbejern giver en enestående varmefordeling, der transformerer ethvert stykke kød til et saftigt kunstværk. Med en generøs grilloverflade på 53 x 65,6 cm, har du rigelig plads til at udfolde dit kulinariske talent og glæde dem, du holder af med lækre grillretter.

Morsø Forno Gas Grande er udstyret med piezo-tænding og tre brændere, der sikrer, at du nemt og hurtigt kan tænde grillen og opnå den perfekte temperatur til dine retter. Grillen er ligeledes udstyret med skorsten og stegetermometer, hvilket giver dig fuld kontrol over tilberedningen. Uanset om du bruger propane eller butangas, vil denne gasgrill performe optimalt hver gang.

Lad ikke størrelsen skræmme dig. På trods af dens brede overflade på 72,6 cm og dybde på 62,8 cm, vejer grillen kun 26,1 kg. Den er nem at flytte rundt efter behov, så du kan nyde din grilloplevelse præcis, hvor du ønsker det.

Med Morsø Forno Gas Grande kan du stole på kvalitet og ydeevne. Den leveres med 5 års garanti, så du kan have ro i sindet, mens du skaber minder og fantastiske måltider.

Specifikationer

 • Producent: Morsø
 • Model: Forno Gas Grande
 • Materialer: Antracitgråt aluminium og støbejernsrist
 • Grilloverflade: 53 x 65,6 cm
 • Mål: Bredde 72,6 cm, Dybde 62,8 cm, Højde 49,3 cm
 • Vægt: 26,1 kg
 • Garanti: 5 år

<!–

[youtube id=”szuz_qxfZ

Stor grillkapacitet Robust, attraktivt design Let betjening, god varme Kan fylde meget

Everdure Furnace

81
fandt dette interessant
Everdure Furnace
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Everdure Furnace gasgrillen er produceret i samarbejde med den internationalt anerkendte kok Heston Blumenthal. Ved udvikling af grillen har de fokuseret på funktionalitet, hastighed og ikke mindst smagsoplevelsen – et samarbejde der vidner om høj kvalitet.

Gasgrillen er ifølge producenten selv “verdens mest kraftfulde gasgrill”. En modig udmelding, men som ser ud til ikke at være helt uden hold. Everdure Furnace roses til skyerne af forbrugere og eksperter. Kommentarerne er generelt pæne, hvor grillen får positive anmeldelser for sin effektivitet, attraktive design, lette rengøring samt kvaliteten af tilberedningen.

Everdure Furnace adskiller sig fra mange af sine konkurrenter ved at opnå fuld tilberedningstemperatur på blot 5 minutter, hvilket er betydeligt kortere tid en de fleste andre gasgrille.

 • Grillflade: 75 x 42 cm
 • Højde: 107 cm
 • Bredde: 131 cm
 • Dybde: 74 cm
 • Brændere: 3
 • Effekt (kW): 8,12

Mellemstor gasgrill – prisen værd

Her fås en mellemstor gasgrill, der befinder sig i den dyrere ende af prisskalaen – men som vurderes til at være prisen værd. Everdure Furnace henvender sig derfor primært til grillentusiaten eller den meget kvalitetsbevidste amatørkok.

Fremhævede egenskaber:

 • Emaljeret grillrist for nem rengøring
 • Integreret termometer
 • Rullevogn og to sideborde
 • Variabel flammeregulering
 • Fast Ignition teknologi sikrer hurtig opstart og jævne, høje temperaturer
 • Mulighed for at arbejde ved 3 forskellige temperaturer
 • Kraftfuld gasgrill
 • Flammetæmmere indbygget i grillristen

Everdure Furnace er designet i et moderne, simpelt og attraktivt design, der utvivlsomt vil pynte i de fleste danske haver. Grillen fås i 4 forskellige farver, så den passer lige netop ind i din smag.

God og alsidig gasgrill til grillentusiasten

Grillen er udstyret med et rustfrit aluminiumslåg, der sørger for at holde den høje varme jævn. Både låg og grillplader er emaljelakeret, hvilket sikrer dig en nem renrøring efter brug. Låget er designet til at være ekstra højt, hvormed du kan tilberede store stykker kød, fx en steg. Derudover sikrer det høje låg en korrekt luftcirkulation rundt om maden under tilberedning, som er med til at sikre en bedre smagsoplevelse ved nogle typer kød.

Gasgrillen står på et stabilt stativ med to hjul, hvormed den er let at transportere. Derudover kan stativet tages af så grillen gøres bærbar. Et lille kritikpunkt er størrelsen på de to sideborde, der begge er små. På det ene sidebord styres desuden grillens brændere, så der efterlades ikke meget plads på bordene til at arbejde på.

Everdure Furnace kommer med 3 brændere, der styres afhængigt af hinanden, hvilket giver dig flere grillmuligheder. Først og fremmest har du muligheden for at slukke en eller flere brændere, hvormed maden kan tilberedes både med direkte og indirekte varme. Derudover kan du ved at regulere temperaturen individuelt på brænderne få mulighed for at tilberede mad ved 3 forskellige temperaturer samtidigt.

Brænderne styres simpelt ved betjeningsknapperne på det ene sidebord, så du har den fulde kontrol over madlavningen.

Takket være den innovative Fast Ignition teknologi opnår grillen tilberedningstemperatur på blot 5 minutter. Derudover holder den en konstant og høj varme, hvilket skaberne rammerne for den perfekte grilloplevelse.

En af de mest kraftfulde gasgrille

Med denne grill er du klar til at grille på bare 5 min. og med betjeningsknapperne kan du regulere varemen meget nøjagtig, så du har fuld kontrol over din madlavning. Gasgrillen er udstyret med et indbygget termometer i låget, så du let kan holde øje med optænding og temperatur. Grillpladerne er udført i støbejern med integerrede såkaldte “flame-tamers”, der hjælper med at undgå stikflammer, hvormed man lettere undgår brændt kød.

Derudover kommer Everdure Furnace med udskiftelige grillplader, hvormed du kan skabe en opsætning i grillen, der giver forskellige tilberedningsmuligheder. De forskellige grillplader kan tilkøbes separat. Derudover kan der også tilkøbes et coverbetræk, der vil beskytte grillen mod vind og vejr.

Everdure har også designet den lidt mindre model: Everdure Force. Begge gasgrille ligger i den høje ende af prisskalaen – men eksperter mener samtidig også, at det er nogle af de bedste og mest kraftfulde grille, og at de dermed er investeringen værd. Everdure gasgrillene passer altså til ham eller hende, der går meget op i kvalitet og rigtig god madlavning.

Hurtig opvarmning, let rengøring, udarbejdet i samarbejde med professionel kok Høj pris

Morsø Piccolo

63
fandt dette interessant
Morsø Piccolo
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Mød Morsø Forno Gas Piccolo, det mindste medlem af Forno Gas-familien, men måske det mest charmerende. Denne antracitgrå skønhed vil glæde alle med sin elegance og effektivitet. Uanset om du er på en hyggelig altan, en mindre terrasse, i sommerhuset eller ude på havet, vil denne kompakte grill tilføje et strejf af luksus til dine kulinariske oplevelser.

Indhyllet i et formskønt aluminiumskabinet og prydet med en solid støbejernsrist, leverer Piccolo en uovertruffen ydeevne. Den rustfri stålbrænder er designet til at levere jævn og intens varme, der sikrer, at din mad bliver tilberedt til perfektion hver gang.

Det er ikke blot dens funktionalitet, der vil betage dig, men også dens design. Den antracitgrå farve, kombineret med det nøje udvalgte materiale, tilfører din madlavning et elegant touch. Ikke nok med at det ser godt ud, men den er også designet for let rengøring, så du kan bruge mere tid på at nyde dine kulinariske mesterværker.

 • Type: Gasgrill
 • Farve: Antracitgrå
 • Materiale: Aluminium og støbejern
 • Dimensioner: H396 x B460 x D492 mm
 • Vægt: 12,1 kg
 • Designer: Klaus Rath

Stilrent design, Høj ydeevne, Let at rengøre Mindre grillareal

Weber Q3200

54
fandt dette interessant
Weber Q3200
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Weber har i mange år været en af de førende mærker inden for grillverdenen. Og det er ikke uden grund, at de har skabt sig et navn, som af mange kendes som grillmastodonten og produkter af høj kvalitet.

Og derfor er det ikke uden grund at Weber Q3200 har vundet mange forskellige tests af gasgrill. Den er blevet kåret som bedst i test af diverse danske og skandinaviske testpaneler. Her får den særligt ros for at levere et flot grillresultat hver eneste gang. Og den får meget positive ord for at varmefordelingen er særdeles god, hvormed man kan bruge et større areal af grillen.

Weber Q3200 er en mellem gasgrill. Det er en moderne grill i kompakt størrelse med med et let ydre. Det kompakte design gør, at den er lille nok til at kunne stå på mindre arealer, ekselpelvis en altan, lille terasse eller gårdhave. Men den er stor nok til at kunne rumme en hel steg, og dermed lave en ordentlig mængde mad.

 • Grillflade: 63 x 45 cm
 • Højde: 110 cm
 • Bredde: 95 cm
 • Dybde: 53 cm
 • Brændere: 2
 • Effekt (kW): 6,35

Kvalitetsgrill til nybegynderen eller grillmesteren

Dermed er Q3200-grillen perfekt både til nybegynderen, måske endda førstegangskøberen. Men med den klassiske høje Weber-kvalitet er den også oplagt til den erfarne grillmester, hvor pladsen i haven eller på terassen måske er lidt begrænset.

Af en grill sin størrelse ligger prisen i middelklassen. Der findes klart grille som er meget dyrere, men det er heller ikke den billigste grill – særligt ikke sammenlignet med sin størrelse.

Fremhævede egenskaber:

 • Elektronisk tænding
 • Grillriste i porcenlænemajleret støbejern
 • Bund og låg støbt i aluminium
 • Integreret termometer
 • Rullevogn og to aftagelige sammenklappelige sideborde
 • Trinløs varmestyring
 • Lys på håndtag og varmehylde
 • 3 redskabsholdere

Alsidig gasgrill

Med Webers Q3200 gasgrill fås en grill, der er nem at holde ren og let at vedligeholde, da størstedelen af grillen er i støbt aluminium. Grillens afrundede former sørger for at kødsaft og fedt løber ned i en beholder i bunden. Under grillkammeret findes en fedtopsamlingsbakke hvor der er plads til at drypbakke, som nemt kan tømmes efter brug. Derudover kan der til grillmodellen tilkøbes et grillbetræk, hvormed grillen beskyttes endnu mere mod vind og vejr.

Denne Weber gasgrill fås med to brændere i rustfrit stål. Ved at regulere varmen på begge brændere fås to varmezoner, som gør grillen velegnet til grillning med både direkte og indirekte varme, hvilket sikrer et rigtig godt grillresultat. Brænderne justeres simpelt ved drejeknapper på siden af grillen.

Grillen kommer med en elektronisk, batteridrevet tænding, der tænder ved ét enkelt tryk på tændingsknappen. Desuden er der et integreret termometer i låget, så man kan følge og aflæse temperaturen imens man griller.

Et af de eneste kritikpunkter ved Weber Q3200 grillen er, at det tager relativt lang tid at nå grilltemperaturen. Derimod er et stort bonus ved denne grill, at varmen spredes jævnt over støbejernsristen, der hurtigt bliver ekstremt varm – helt fra kant til kant. Dermed er der ingen kolde pletter, og hele grillens areal kan bruges til effektivt grillning. Med bund og låg af aluminium sikres både hurtig opvarmning og nedkøling. Grillristen er lavet i robust porcelænemaljeret støbejern, altså materiale, der sikrer høj kvalitet når du griller.

Kompakt grill med god kapacitet

Grillen er designet i en kompakt men moderne stil. Dette gør, at den passer perfekt både til mindre altaner og store terasser. Q3200 kommer med en fastmonteret rullevogn med tre integrerede redskabskroge. Derudover er der opbevaringsplads til andet grilltilbehør. Rullebordet kommer med hjul, så man let kan flytte grillen efter behov.

Grillen har to aftagelige sideborde, som kan foldes sammen, når grillen ikke bruges. Når sidebordene foldes ned giver de dig ekstra afsætningsplads, eksempelvis til tallerkener og fade.

Med i købet fås også en stegerist og en bradepande. Bradepanden er ideel til tilberedning af fx kartofler og grøntsager. Stegeristen er perfekt til fx at varme brød eller at hæve kødet fra stegepladen. Herudover har Weber udviklet sit unikke Smart Grilling Hub-system, der kan tilkøbes separat til deres grille. Denne styres via din smartphone, hvor der fås notifikationer, så man kan følge med i madlavningen i grillen.

Forskellige størrelser fra Q-serien

Ud over Q3200 gasgrillen har Weber produceret flere forskellige modeller i Q-serien. Q3200 er den største gasgrill i serien, men der kan også fås endnu mindre modeller, som passer perfekt til personer, hvor altanens eller terassens størrelse er mere begrænset. Med de mindre modeller sænkes prisen også.

Alt i alt fås med Weber Q3200 en rigtig god gasgrill, som roses i diverse uvildige forbrugertests. Størrelsen på grillen egner sig perfekt til, at man kan tilberede mad til 4-6 personer på en gang. Det er en grill, der ikke fylder meget, men dens kuppelformede låg gør, at man sagtens kan tilberede en hel steg eller lignende.

Grillen kommer ikke med mange avancerede funktioner, men roses derimod for sin simple brugervenlighed, hvor dens grillfunktioner fungerer lige som de skal. Denne gasgrill egner sig altså godt til grillentusiater, både nybegynder men også den erfarne grillmester.

Weber Q3200 brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Weber Q3200 har +1196 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,6/5*
Passer til mindre arealer, flot design, brugervenlig Mellemhøj pris

Weber Genesis II E-310

26
fandt dette interessant
Weber Genesis II E-310
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Weber er og må være en af de største giganter inden for grillning, hvilket de gang på gang viser med produktion af grille i høj kvalitet. Og denne Weber Genesis II gasgrill er ingen undtagelse.

Weber Genesis II har vundet bedst i test i diverse uvildige forbrugertests, og med god grund. Grillen vurderes til at have alt man behøver for at skabe rammerne for den perfekte grillaften.

Gasgrillen får topkarakterer både af forbrugere og eksperter, og den har fået topanmeldelser i alle tests, vi har kunnet finde. Grillen roses for sine høje kvalitet og fremragende performance – dette afspejles dog også i prisen, som er til den høje side. Eksperterne vurderer dog også, at man får rigtig god værdi for pengene.

 • Grillflade: 68 x 48 cm
 • Højde: 120 cm
 • Bredde: 150 cm
 • Dybde: 74 cm
 • Brændere: 3
 • Effekt (kW): 11,43

Gasgrill med god kapacitet

Weber Genesis II er en mellemstor gasgrill. Man får her en meget funktionel gasgrill, som man kan nyde godt af i mange år. Der er plads til at grille mad til den store familie. De mange unikke teknologier gør denne grill perfekt til både den erfarne grillentusiat og amatørgrillere, der vil udfordre sine evner i madlavning.

Fremhævede egenskaber:

 • Elektronisk tænding
 • Grillriste i porcenlænemajleret støbejern, gourmet BBQ system
 • Porcelænsemaljeret låg
 • Vogn i åbent design
 • Integreret termometer
 • Sideborde i rustfrit stål
 • Trinløs varmestyring
 • Varmeskjolde i rustfrit stål
 • Sidemonteret gasflaske
 • iGrill 3-kompatibel
 • Kraftfuldt GS4-grillsystem
 • Fedtopsamlingssystem
 • 6 redskabskroge

Weber Genesis II er designet i et moderne og elegant design. Den fås i forskellige farver: rustfrit stål, sort og smoke-grey. Grillen har fire hjul, så den nemt kan flyttes rundt efter behov, hvormed den passer godt på terassen i haven.

Denne gasgrill adskiller sig fra mange af sine konkurrenter på markedet ved sin unikke teknologi. Weber har i årevis udviklet og forbedret sine grille, hvilket afspejler sig i den enormt høje kvalitet denne grill præsenterer sig med.

Genesis II kommer med en porcelænsemajleret støbejernsgrillrist. Denne er af Webers gourmet BBq system-type, som åbner op for en stor verden af muligheder for montering af ekstraudstyr. Hertil har Weber udviklet et hav af udstyr, blandt kan der nævnes en støbejernspande, pizzasten, wok og meget mere.

Effektivitet og god grillmad

Genesis gasgrillen kommer desuden med de såkaldte flaverizer bars. Disse er porcelænsemajlerede og vinklede barer, der opfanger fedt og saft fra køder, der steges. Dette vil få fedt og saft til at ryge og syde, hvormed man kan opnå den røgede smag, som normalt forbindes med tilberedning på kulgrill. Som en ekstra fordel hjælper disse barer også med at lede fedt væk fra brænderne ned i en drypbakke, hvormed rengøring og vedligehold af grill gøres lettere.

Weber Genesis er udstyret med 3 kraftfulde brændere, der let tændes ved 3 store drejeknapper på grillen. En af de mange smarte funktioner, der kommer med denne grill er Webers nyudviklede Infinity-tændingssystem. Dette sikrer, at grillen tænder alle tre brændere hver gang. Derudover får grillen ros for sin nye teknologi, der sikrer at varmen fordeles ensartet over de tre brændere. Dermed sikres en jævn tilberedning af maden uanset hvor det er placeret på grillfladen.

Hold øje med maden fra din smartphone

Gasgrillen er iGrill 3-kompatibel, som er en af de nyeste udviklinger hos Weber. Det er et grilltermometer som styres via en app på din telefon. Her kan man holde øje med maden, og du får besked når der er klar til servering. Dette grilltermometer købes separat ved siden af gasgrillen.

Genesis gasgrillen kommer på en vogn i moderne design, hvor der er to sideborde i rustfrit stål. Dette giver god plads til at arbejde omkring grillen. Den kommer også med en såkaldt tuck-away varmehylde, som er optimal til eksempelvis at varme brød, så det ikke brænder på. Temperaturen inde i grillen kan hele tiden holdes øje med via det indbyggede termometer i låget.

Genesis serien kommer i flere forskellige størrelser. Denne 310-model er den mindste og modellerne går helt op til 610-modellen. Her fås altså forskellige størrelser afhængig af dit behov. Priserne mellem modellerne varierer med omkring 5000,00 kr. mellem den mindste og den største afhængig af udbyder.

Med Weber genesis II får du altså en gasgrill, hvor du sagtens kan invitere til have- og grillfest. Den er stor nok til at tilberede mad til hele familien. Det er en grill i den dyrere prisende, men den roses til skyerne af både eksperter og forbrugerpaneler, hvor der særligt lægges vægt på den høje kvalitet og funktionalitet.

Weber Genesis II E-310 brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Weber Genesis II E-310 har +295 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,8/5*
Værdi for pengene, stor kapacitet, mange ekstrafunktioner Høj pris

Morsø Forno Spin Pizza-Gasgrill

22
fandt dette interessant
Morsø Forno Spin Pizza-Gasgrill
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Forestil dig at være stjernekokken i dit eget udendørs køkken med Morsø Forno Spin. Denne præmiebelønnede gasgrill er din hurtigste vej til perfekte, lækre pizzaer. Med en roterende pizzasten, der sikrer ensartet bagning, vil du opleve glæden ved at servere rygende varme, friskbagte pizzaer på blot 1-2 minutter.

Denne kulinariske vidundermaskine når en blændende 400° på blot 20 minutter, hvilket er den ideelle temperatur til pizzabagning. Og selv i udfordrende vejrforhold vil Morsø Forno Spin give dig enestående resultater.

Det er ikke blot funktionalitet, der er i højsædet her. Denne grill er en sand skønhed med sin antracitgrå farve, aluminiumskrop og base af formstøbt plast. Morsø Forno Spin er virkelig en fryd for øjet såvel som for ganen.

 • Dimensioner: H35 x D53 x B57 cm
 • Vægt: 17 kg
 • Farve: Antracitgrå
 • Base materiale: Nylon
 • Top materiale: Aluminium
 • Brænder: 6 kW
Hurtig opvarmning, Ensartet bagning, Lækker design Kun til pizza

Morsø Forno Grande sæt

20
fandt dette interessant
Morsø Forno Grande sæt
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere

Mød Morsø Forno Grande gasgrillens spændende fætter, et grill-sæt der får det hele til at gå op i en højere enhed. Dette enestående sæt kommer med alt det, du elsker ved Morsø Forno Grande, men tilføjer et nyt niveau af komfort og stil med det unikke design, praktiske trolley med hjul og et beskyttelsesdæksel. Plus, selvfølgelig, de super gode støbejerns grillgaller og de tre kraftige brændere.

Forestil dig glæden ved at kunne transportere dit udstyr let og ubesværet, takket være trolleyen med hjul. Forestil dig hvor smukt det vil se ud i din have eller på terrassen med sit elegante, minimalistiske design. Og forestil dig, hvordan det vil føles at lave perfekt grillet mad på det holdbare støbejerns grillgaller.

Det er en fornøjelse at grille med dette sæt, og det bliver kun bedre med tiden. Den komplette Morsø Forno Grande sættet er mere end bare en grill – det er en oplevelse.

 • Unikt design: Tilføjer stil og karakter til enhver udendørs indstilling
 • Trolley med hjul: Gør det nemt at flytte din grill, hvor du har brug for den
 • Beskyttelsesdæksel: Beskytter din grill mod vejrets luner
 • Minimalistisk: Et smukt, simpelt design, der passer ind overalt
 • 3 brændere: For optimal varmefordeling og perfekte resultater hver gang
 • Grillgaller i støbejern: Giver fremragende varmebevarelse og perfekte grillmærker
Mobilitet, Stilfuld, Alsidig Højere pris pga. sættet

Cobb Premier Gas – transportabel gasgrill

14
fandt dette interessant
Cobb Premier Gas – transportabel gasgrill
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Cobb Premier gasgrillen adskiller sig fra mange af de andre gasgrille på markedet. Dette er nemlig en lille, transportabel gasgrill, som egner sig perfekt til at tage med på tur.

Men lad dig ikke snyde af grillens lille størrelse. Cobb Premier Gas klarer sig overraskende godt i diverse forbrugertests, hvor den får ros for at levere et super godt stykke arbejde – trods sin lille størrelse og effekt. Grillen får særligt ros for en god varmefordeling og et godt grillresultat.

Du skal med denne grill ikke forvente diverse smarte egenskaber eller teknologi. Men du kan forvente en lille, kompakt gasgrill, som kan være selv på den mindste altan eller i den mindste gårdhave. Og du kan forvente en grill som stadig vil levere en god vare.

 • Grillflade: 30 cm i diameter
 • Højde: 45 cm
 • Bredde: 40 cm
 • Vægt: 5 kg
 • Brændere: 1
 • Effekt (kW): 1,3

Tag grillen med på farten

Cobb gasgrillen er en lille gasgrill. Den er simpelt i design og let at transportere. Dette gør den optimal at tage med på farten eller have stående på mindre arealer. Den er dog stadig stor nok til at kunne tilberede en god culottesteg eller lignende.

Cobb Premier Gas grillen er altså perfekt til nybegyndere, campister, førstegangskøbere eller lignende. Den egner sig dog ikke nær så godt til dig, der vil udforske den store grillverden og alle dennes muligheder. Skal du på telttur, bådtur, camping- eller kanotur eller måske holde en hyggelig aften på stranden, så vil Cobb Premier gasgrillen være perfekt at have med.

Af sin størrelse ligger prisen mellem-højt. Det er en af de billigste grille på vores liste over gasgrille, men det er bestemt også den mindste grill med færrest teknologiske muligheder.

Fremhævede egenskaber:

 • Nem at tage med på farten
 • Kort optændingstid
 • Kan flyttes rundt selv når grillen er tændt
 • Konstrueret i rustfrit stål
 • Kan stå direkte på havebordet

Lille grill med store muligheder

Med Cobb Premier Gas fås en lille gasgrill, som er nem at vedligeholde og gøre ren. Grillen er udført i rustfrit stål, hvilket sikrer god holdbarhed, selv hvis grillen er med på campingtur i det fri. Den rustfri stål reflekterer desuden varmen inde i grillen for en mere optimal grilloplevelse.

Grillen er udført i et enkelt og stilrigt design. Grillen er let og vejer kun 5 kg, hvormed den er let og transportere i den praktiske tilhørende bæretaske. Grillen er let at gøre ren, da grillpladerne kan aftages og vaskes enten i hånden eller rengøres i opvaskemaskine. Både låg og inderskål kan også rengøres i opvaskemaskine. Derudover løber overskydende fedt og olie ned i renden via grillpladen, så man undgår røg og flammer.

Grillen er designet, så den ikke ryger, hvormed den uden gene kan placeret tæt ved middagsbordet. Cobb Premier Gas er netop designet til at stå direkte på jorden eller havebordet mens maden tilberedes. Basen af grillen er lavet af et rustfrit stålnet, hvilket betyder, at grillen holder varmen indeni imens grillen holdes kold udvendig. Desuden sikrer dens gummifødder at den står solidt på sin plads.

Kan rumme en hel steg

Der arbejdes på en teflonbelagt stålplade, hvormed der både kan grilles, steges og bages. Den medfølgende varmeplade kan vendes, så man både har en flad og en rillet overflade at grille på. Ydermere medfølger der også en ekstra rist, der placeres over den eksisterende rist, hvilket muliggør tilberedning ved indirekte varme. Stegefladen har en diameter på 30 cm, og med det høje låg er dette stort nok til at kunne stege fx en hel kylling. Men det gør også grillen er lille, handy og nem at tage med på tur. Man kan i grillens rende hele fx vand, øl eller vin for at give damp og dermed sikre et mere saftigt stykke kød.

Cobb gasgrillen har en kort optændingstid, hvilket igen viser dens potentiale inden for “tag-med-på-farten”-grill. Låget i rustfrit stål reflekterer varmen inden i grillen, hvilket hjælper med den gode grillpræstation. Den opnår dermed hurtigt den stegetemperatur, så du nemt kan tilberede en dejlig middag. Grillen er udviklet til at kunne flyttes rundt på, selv når grillen er tændt med en indertemperatur på op til 300°C. Dette er endnu en gennemtænkt fordel ved gasgrillen, hvilket kan lade sig gøre grundet konstruktion med en lille isoleret varmekilde i midten, som er omgivet af en tyk isoleret skål i rustfrit stål. Man skal dog huske at fjerne låget fra grillen efter brug, da dette kan tage skade af eftervarmen.

Perfekt til camping eller små terrasser

Som standard bruger Cobb Premier gasgrillen gasdåser, men der kan også bruges større gasflasker, hvis man køber adaptor og regulator hertil, som eksempelvis kan købes hos grillproducenten Weber. På en enkelt gasdåse fås ca. 3 timers grilltid med denne gasgrill.

Udover standardtilbehøret kan der tilkøbes forskellige grillriste og pander med mere for en endnu bredere vifte af madlavningsmuligheder med den ellers lille grill.

Grillen får generelt ros for god præstation, og af sin størrelse klarer den sig overraskende fint i diverse forbrugertests. Den anbefales særligt til campister eller lignende, som vil grille i parken, på stranden, sejlturen eller lignende.

Cobb Premier Gas – transportabel gasgrill brugeranmeldelser

Amazon logo

Cobb Premier Gas – transportabel gasgrill har +329 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,6/5*
Let transportabel, nem rengøring, mindre grill Ikke ekstra funktioner eller teknologier

 

Test af gasgrill

I vores test af gasgrill, er det vigtigt for os at have fokus på forskellige parametre, som vi finder vigtige for brug af en gasgrill. Først og fremmest varianter i forskellige prisklasser, som alle har klaret sig godt i test ved forskellige testpaneler. Vi har derfor inkluderet gasgrill i denne guide indenfor stort set alle prisklasser – de helt billige til de helt dyre. I og med at de alle har fået ros i tests, så behøver du med disse udvalgte modeller ikke gå ned på hverken kvalitet eller effektivitet på trods af forskellen i prisen. Med vores guide går vi efter at give dig et overskueligt overblik over de bedste gasgrill på markedet.

Vores testkilder til bedst i test af gasgrill

Denne guide af gasgrill er baseret på et væld af anmeldelser, foretaget af uvildige forbrugertests og testpaneler. Her har eksperter, amatørkokke og madentusiaster testet mange forskellige modeller af gasgrill med fokus på forskellige parametre. Oftest er der lagt vægt på grillens grilleffekt, kapacitet, rengøringsmuligheder, design, mobilitet, medfølgende ekstra tilbehør og pris.

Denne guide er altså baseret på egne erfaringer for, hvad en god grill er samt tests af markedets modeller. Disse tests er foretaget hos flere danske, skandinaviske og europæiske forbrugerpaneler. Heriblandt er der tale om amerikanske New York Times, der blandt andet har testet grill fra Weber. Den danske Pricerunner har også selv lavet en dybdegående test af forskellige gasgrill, hvor de blandt andet giver stor ros til Weber og Morsø Forno. Derudover kan man finde mange fremragende kundeanmeldelser af flere grille hos pejsen.com.

Disse er blot eksempler på forbruger- og testpaneler, som vi har gennemgået for til sidst at sammensætte denne guide. Vi håber dermed at du nu føler dig forberedt til at vælge din nye gasgrill.

Hvorfor købe en gasgrill frem for en kulgrill?

Der er flere forskellige varianter når man skal købe grill: elgrill, træpillegrill, men bedst kendt er nok de to klassikere gas- og kulgrill. Men hvilken én af disse to er så den “rigtige”? Smager kødet bedre når det er tilberedt over kul? Eller er en gasgrill nemmere at håndtere? Og, hvad er prisforskellen i forhold til de to varianter?

Både gas- og kulgrill kan fås i forskellige prisniveauer fra den helt billige model til den store udgave med masser af ekstraudstyr. Da prisen ligger i næsten samme niveau er det oftest ikke prisen, som er med til at afgøre, om man vælger den ene eller anden løsning. Gasgrillen har dog den fordel i forhold til kulgrillen, at den er hurtigere at tænde op i. Inden for ca. 10 min er grillen varm, og du kan begynde at lave mad. Dette er nemt, enkelt og praktisk både i en hektisk hverdag, hvor tiden måske er knap, og når der kommer gæster. Du slipper samtidig for grillstarteren når du vælger en gasgrill, og derfor er flere og flere danskere blevet vilde med gas når de skal grille.

En gasgrill er både velegnet til små områder som f.eks. altanen, hvor der ikke er plads til sække med kul og grillstarter, men også til dig som griller ofte. Det kan både være i løbet af sommeren, men også resten af året, hvor man hurtigt kan få tændt op i grillen. Gasgrillen er nem at betjene, og det er ingen sag at tilberede alt fra et par pølser til store middage.

Ekstraudstyr

Der findes et væld af tilbehør, du kan tilkøbe til din nye gasgrill. Uanset om du er på udkig efter en pizzasten, et rotisseriespyd til din lørdagskylling, eller en støbejernspande til grøntsager, er der rig mulighed for at udvide din grilloplevelse. Visse modeller leveres endda med ekstraudstyr inkluderet, som for eksempel et betræk, der beskytter mod vejr og vind, spydindsatser eller en grillbørste til nem rengøring efter brug. Når du sammenligner priser, er det værd at overveje mængden af tilbehør og ekstraudstyr, da en model med højere pris kan vise sig at være en bedre investering, hvis den leveres med meget ekstraudstyr inkluderet.

Nogle grillmærker har et kæmpe udvalg af tilbehør, men selvom der måske står en anden producent på udstyret, så kan meget ekstraudstyr bruges til forskellige modeller og varianter – også selvom de tilhører et andet mærke. Husk altid at tjekke om det ønskede ekstraudstyr kan bruges til din gasgrill derhjemme, hvis du køber udstyret separat.

Brug og behov

Hvor tit skal du tænde op i grillen? Det er måske en af de vigtigste spørgsmål i forbindelse med din kommende gasgrill. Du kan sagtens investere i en kæmpe gasgrill, men hvis du blot skal grille en enkelt pølse et par gange i løbet af sommeren, er det måske en mindre løsning som du har brug for. Hvis du derimod forventer at grille til hele familien, gæster og naboer, skal du nok vælge en anden model end den lille grill til altanen. Dit behov og brug af den kommende gasgrill hænger derfor sammen med størrelsen, og begge er en vigtig faktor når du skal finde den bedste gasgrill for dig.

I forhold til størrelse, så er det også vigtigt at undersøge, hvor mange gasblus der er, og hvor meget du kan variere dem, hvis du skal tilberede mange ting samtidig. De fleste modeller har dog flere zoner, så du sagtens kan tilberede både flute over svag varme mens bøfferne får fuld styrke. Nogle modeller har samtidig mere end blot grillen, da de kommer med et lille bord eller spækbræt ved siden af grillen, som kan bruges under madlavningen. Valget af størrelse kommer derfor igen meget an på, hvor ofte og til hvor mange du skal grille.

Hvad er dit budget

Når du har gjort dig en masse overvejelser om behov, ekstraudstyr, størrelse m.m. skal du tage stilling til, hvor mange penge du ønsker at bruge på din nye gasgrill. Kvalitet og pris hænger oftest sammen, men det betyder ikke at du ikke kan få en god grill til en overkommelig pris. Tværtimod. På teststudiet.dk kan du finde modeller i forskellige prisklasser, så du kan finde den gasgrill som passer bedst til dit budget uanset, hvor stort eller lille det er.

Gennemsnitlige anmeldelse:

5
Rated 5 out of 5
5 ud af 5 stjerner
Fantastisk100%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

God guide omkring grill

Rated 5 out of 5
12. april 2021

Tak for den gode test. Jeg fandt den helt rigtige grill fra weber.

John Mogensen