Patrick, 24 - Skribent & Anmelder
Bor i: Århus, Danmark
Ansvarlig for: Sport & Fritid.
Andre facts: Vild med gadgets!

Hjem » Forside » Sport & fritid » Sportsur Test
Artiklen er sidst opdateret d. 3. januar 2024 kl. 23:37

Bedste sportsure i 2024 (fra anmeldelser og tests)

Et sportsure er ikke blot et ur. Nej, det er det er din nye træningsmakker. Uret giver dig et komplet overblik over din performance, så du kan se hvor du klarer dig godt, og hvor der er plads til forbedringer. Og det skaber uden tvivl motivation for at klare dig endnu bedre og skabe bedre resultater. Og alle dine bedste resultater og trofæer, dem kan du se i en app. Med et sportsur bliver træningen både sjovere og mere spændende. Og så kan uret bruges til næsten alle sportsgrene og former for motion.

I dag findes der dog et utal af sportsur, som alle sammen har forskellige features og fordele. Og det kan være svært at gennnemskue hvilket ur, som er bedst til dine behov og forventninger. Uanset om du er ambitiøs atlet eller blot vil måle om du går dine 10.000 skridt om dagen, så kan du finde et ur, som passer til dine behov. Derfor har vi udarbejdet denne test af sportsure.

Vi giver dig her et grundigt overblik af de bedste sportsure og GPS ure på markedet, som alle har klaret sig godt i diverse uvildige forbrugertests. Testen indeholder udelukkende ure, som klarer sig bedst i test ifølge eksperterne – med særligt fokus på kompatibilitet med apps, GPS, vandtæthed og design.

Vi håber, at med denne guide føler at du har det fulde overblik over sportsure, så du er klar til at vælge din næste træningsmakker.

Bedst i test

vs.

God anbefaling

Indholdsfortegnelse [vis]

Garmin Venu 2 Plus

290
fandt dette interessant
Garmin Venu 2 Plus
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere

Garmin Venu 2 Plus er et topmoderne sportsur, der byder på en lang række avancerede funktioner. Urets funktioner gør det til et ideelt valg for atleter og træningsentusiaster.

Fordele ved uret inkluderer:

 • AMOLED-skærm med høj opløsning, der giver fantastisk farvekvalitet og klarhed
 • Inbygget GPS og GLONASS-modtager, der giver nøjagtig sporing af din rute og hastighed
 • Pulsmåling ved håndleddet, der giver dig mulighed for at overvåge din puls og træningsintensitet
 • Inbygget højttaler og mikrofon, der giver dig mulighed for at tage telefonopkald, høre musik og tale med assisterende
 • Mulighed for at følge træning, søvn, stressniveau og meget mere
 • Batterilevetid på op til 8 dage

Specifikationer ved uret inkluderer:

 • Skærm: 1,3-tommer AMOLED
 • Opløsning: 260×260 pixel
 • Vægt: 42,7g
 • Sensorer: GPS, GLONASS, Puls, Accelerometer, Barometer, Kompas, UV, Lufttryk, Temperatur
 • Batteri: Op til 8 dage

Alt i alt er Garmin Venu 2 Plus et fremragende valg for dem, der søger et avanceret sportsur med et stort antal funktioner og muligheder. Det er et højkvalitetsur med god brugervenlighed og god batterilevetid.

Garmin Venu 2 Plus brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Garmin Venu 2 Plus har +223 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,5/5*

Amazon logo

Garmin Venu 2 Plus har +811 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,4/5*
Et utal af funktioner Kan virke stort på nogle håndlede

Polar Vantage M2

152
fandt dette interessant
Polar Vantage M2
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Polar Vantage V er et all-in-one premium multisportsur. Det vil guide dig gennem din træning som en professionel og er designet til elitesportsudøvere – eller personer, der ønsker at træne som en.

Hvis du gerne vil oppe dig og blive mere seriøs omkring din træning, så tag denne personlige træner med på håndleddet. Uret roses i diverse forbruger- og testpaneler af eksperter særligt for sin avancerede teknologi, og dermed den hjælp som uret yder. Dette er ikke blot en simpel pulsmåler.

Polar Vantage V markedsføres blandt andet til folk, der ønsker at træne op til maraton/halvmaraton. Dette viser, at uret er udviklet til elitebrug – eller til personer, der træner som en eliteudøver. Uret kan selvfølgelig også bruges af almindelige sportsentusiaster, som ønsker at gøre noget særligt ud af sin træning, og det egner sig også til en bred vifte af forskellige sportsgrene ud over løb.

Uret markedsføres særligt blandt folk, der går op i sit løb, svømning eller cykling. Men multi-sportsuret understøtter mere end 130 forskellige træningstyper, hvormed du også kan udforske dine evner inden for golf, skydiving, løft, fitness, klatring og meget mere. Med en vandtæthed på 50 meter skal du dog være opmærksom på, at uret ikke med garanti kan holde til vildere vandsport.

 • Skridttæller: Ja
 • GPS: Ja
 • Wifi eller Bluetooth: Ja
 • iOS og Android kompatibel: Ja
 • Touchskærm: Ja
 • Pulsmåler: Ja
 • Batteritid: 40 timer med GPS og pulsmåler
 • Musik: Nej
 • Mål/Skærmstørrelse: 4.6 cm x 1.3 cm x 4.6 cm/ 1,2″
 • Skærmopløsning: 240 x 240 pixels
 • Vandtæthed: 50 meters dybde

Eliteur inden for al slags sport

Polar Vantage V har en digital skærm med touchdisplay, som får særligt meget ros for at være let af aflæse. Den 1,2″ store touchskærm er beskyttet af et holdbart Gorilla-glas og en front case i rustfrit stål. Dette gør uret modstandsdygtigt, selv når du har det med til vildere sport.

Designet med knapper i rustfrit stål og udskiftelige remme i forskellige farver gør uret til en smart stykke tilbehør, selv uden for sportsverdenen. Remmen, som er utrolig behagelig, fås i flere farver, blandt adnet sort, hvid, blå og orange. Uret passer håndled i størrelsen 130 – 210 mm, og kan dermed passes af helt små håndled. Med Vantage V fås et ur som er designet flot og sportsligt. Desuden er designet så enkelt, at uret sagtens vil kunne egne sig til hverdagsbrug – der har dog klart været mere fokus på det sporty element, end på hverdags-elegance.

Vantage V multisportsuret adskiller sig særligt fra andre konkurrenter på markedet ved sin levetid. Batterilevetiden er nemlig meget længere end gennemsnittet, da det holder op til 40 timers træning med GPS slået til.

Ur udviklet med fokus på sport og intet andet – stort set

Ud over sin ultralange batterilevetid kommer Polar Vantage V multisportsuret med en række avancerede funktioner, der gør det optimalt til personer, der oprigtigt gerne vil tage sin træning seriøst – uanset hvilken sportsgren. Uret er ikke udstyret med et væld af ekstrafunktioner inden for sociale medier, musik og lignende. Det er udviklet til at have fuldt fokus på at være din personlige træner – og at du skal komme i mål med dine træningsdrømme. Eksempelvis har uret funktionerne Training Load Pro og Recovery pro, der hjælper dig med at optimere din træning, giver overblik over hvordan træningen belaster din krop og hjælper dig med restitutionstid, så du undgår overtræning.

Disser redskaber vil altså hjælpe og guide dig igennem dine præstationer og vil samtidigt tracke dine fremskridt og helbred.

Præcis pulsmåling direkte fra håndleddet

Polar Vantage V er ikke bare et almindelig pulsur. Først og fremmest slipper du får eksterne bælter og ledninger, da du har din pulsmåler direkte på håndleddet. Uret bruger en håndleds- og sensorbaseret fusionsteknologi, hvormed der fås en fremragende præcision, selv under absolut krævende træninger.

Ud over pulsmåling kan uret også bruges til at måle træningseffekten ved eksempelvis løb. Du kan med uret skabe dig særlige profiler til enhver form for sport. Ydermere kan du uploade data til den tilhørende mobilapp, for yderligere at tracke og planlægge din aktivitet. Med uret FitSpark træningsguide kan du få træningsrutiner tilpasset dine behov, med fokus på alt fra restituering, træningshistorie, fitness-niveau med mere.

Uret har desuden funktioner inden for de mest gængse træningsparametre, så som distance, hastighed, kalorieforbrænding, hjertefrekvens, skridttæller, aktiv tid og søvn. Og netop sidstnævnte er endnu en feature som Polar Vantage V har valgt at fokusere på. Med Sleep Plus funktionen kan du med en avanceret søvnanalyse få indblik i dine søvnmønstre.

Fokus på sport

Ud over det stærke fokus på sport og træning kommer uret med enkelte ekstrafunktioner. Disse inkluderer blandt andet den førnævnte søvnanalyse. Derudover kan uret hjælpe dig med åndedrætsøvelser. Synkronisering med telefonens hverdagsbrug er begrænset med dette ur til enkelte beskeder fra mobilen. Uret fungerer altså ikke som et kombi-smartwatch, der lader dig tjekke dagens sociale medier og lignende. Der er lagt fuldt fokus på sportudøvelse. Det er begrænset på ekstrafunktioner, hvilket mange konkurrenter har fået integreret i sine modeller.

Polar Vantage V sportsurets lillesøster, Polar Vantage M, er desuden en model, man også bør overveje at undersøge. Denne roses særligt for at kunne mange af de samme funktioner, men til billigere penge. Dette er netop et af de få kritikpunkter Vantage V oplever – nemlig at andre konkurrenters modeller på markedet giver uret hård konkurrence i forhold til funktioner og pris.

Alt i alt er der altså tale om et rigtig godt ur, som får stor ros i diverse testpaneler med fokus på hjælp til træning, og det er fyldt med mange funktioner, til at guide dig videre i den store sportsverden.

Polar Vantage M2 brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Polar Vantage M2 har +92 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,4/5*
Amazon logo

Polar Vantage M2 har +9,299 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,4/5*
Udviklet til højt træningsniveau, avanceret teknologi Begrænsede ekstrafunktioner

Garmin Forerunner 45/45s

98
fandt dette interessant
Garmin Forerunner 45/45s
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Garmins Forerunner 45/45s er blevet udvilket til at hjælpe dig med at forbedre din fitnessrutine. Sportsuret leverer pålidelige træningsdata, og er blevet anmelderrost i hele verden. I diverse uafhængige forbrugertests anmeldes uret som værende et af de bedste lavprisvalg, der kan findes på markedet.

Forerunner 45 er udviklet med særligt fokus inden for løb og fitness. Men dette smartwatch kan bruges til at tracke både løb, cycling, elliptisk, cardio, løbebånd, yoga, gang og flere andre aktiviteter.

Uret ligger i den billige ende af prisskalaen, men scorer høje karakterer i de fleste testpaneler. Derfor vurderes det også som bedste lavprisvalg, da man får mange af Garmins veludviklede funktioner for få penge.

Uret egner sig godt til den vante løber, men også til dig, der har brug for lidt hjælp for at komme ud og motionere.

 • Skridttæller: Ja
 • GPS: Ja
 • Wifi/Bluetooth: Ja
 • iOS og Android kompatibel: Ja
 • Touchskærm: Nej
 • Pulsmåler: Ja
 • Tidtagning og stopur: Ja
 • Batteritid: 7 dage i smartwatch-tilstand, 13 timer i GPS-tilstand
 • Musik: Nej
 • Mål/Skærmstørrelse: 42 x 42 x 11,4 mm / 1,04″
 • Skærmopløsning: 208 x 208 pixels
 • Vandtæthed: 5 ATM

Lille ur med mange funktioner

Garmin Forerunner 45/45s er udstyret med en digital skærm, der betjenes via berøringsknapper på siden af uret. Skærmen er dækket af hærdet glas, og fremstår derfor slidresistent. Pulsuret er vandtæt med en 5 ATM certificering, hvormed det kan bruges let i vand, svømmehallen og bruseren. Vildere vandsport vil dog kræve højere vandtæthed, og uret er ikke egnet til at tracke svømning.

Afhængig af brugen kan uret holde godt på batteriet. I smartwatch mode har du op til 7 dages brug, før det igen skal oplades. I GPS-tilstand har du 13 timers brug.

Garmin Forerunner 45/45s kommer i to størrelsesmodeller. Har du et mindre håndled eller er du ikke til det store design, så fås uret også i en mindre udgave, Garmin Forerunner 45s. Den eneste forskel er en mindre diameter, hvor pladsen er taget fra uret ramme. Men skærmstørrelse, skærmen opløsning og batterilevetiden er den sammen. Den mindre model er tilsvarende i gennemsnit nogle hundrede kroner billigere i prisen. Silikoneremmen passer på håndled fra 124 – 185 mm, hvilket igen understøtter brug af forskellige størrelser.

Urets udseende har en snært af sportsur over sig, men generelt pænt og simpelt design, der sagtens kan bruges til hverdagsbrug på kontoret.

Hold din træningsplan frisk og inspirerende

Flere ekspertpaneler har vurderet Forerunner 45/45s som værende det bedste køb inden for sin kategori. Her får uret rosende ord for sine præcise aktivitetsmålinger og brugervenlighed. De mange funktioner fungerer præcist, så urets målinger er ideele til at forbedre din træning.

Sportsuret har integreret GPS og lokationstjenester, hvilket måler din afstand og tempo. Derudover kan Forerunner-uret bruges til at tracke skrift, søvn og puls med yderligere analysefunktioner inden for stressniveau, kalorier forbrændt og mere. Med den integrerede, optiske pulssensor, måles din puls når du bærer uret.

Garmin Forerunner 45/45s mangler en del funktioner, hvis man sammenligner med andre væsentligt dyrere ure fra Garmin. Men det er stadig et meget alsidigt sportsur, men en bred vifte af funktioner. Fx har uret en sikkerhedsfunktion, der vil dele din lokation med nære kontakter, hvs du får brug for hjælp, hvis du fx kommer til skade.

Følg din udvikling på telefonen

Med Forerunner 45/45s sportsuret får du adgang til Garmins gratis app til iOS og Android, Garmin Connect. Her samles alle dine træningsdata, og du kan indgå i forskellige træningsprogrammer. Dette kan hjælpe dig med at opnå dine personlige mål og følge med i din udvikling. Gennem appen kan du analysere dine data og få dig et overblik over dine resultater og dermed forbedring.

Tager du din telefon med, kan Forerunner-uret sættes op til at styre musik. Men det kan ikke alene bruges til afspilning på din løbetur.

Forerunner-uret har smartwatch-funktioner, hvor det snakker direkte sammen med din telefon eller tablet. Hertil uploades dine data automatisk til Garmin appen. Derudover notificerer uret dig, når du modtager beskeder og notifikationer fra sociale medier.

Med Forerunner 45/45s fås også adgang til Garmins gratis Connect IQ app. Her kan du finde forskellige urskiver, apps, træningsformer, datasider og andet, som kan downloades til uret.

Med Garmin Forerunner 45/45s får du altså et alsidigt ur, der passer perfekt til dig, der nyder at dyrke sport i din fritid. Uret fås til en meget konkurrencedygtig pris, men dette betyder ikke, at der er sparet på kvaliteten. Selvom der mangler nogle funktioner, som dyrere pulsure har, så får man stadig meget for pengene.

Garmin Forerunner 45/45s brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Garmin Forerunner 45/45s har +804 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,4/5*
Amazon logo

Garmin Forerunner 45/45s har +1,755 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,4/5*
God lavprisvalg, flot design, alle nødvendige funktioner Ikke ekstra avancerede funktioner

Garmin Vivoactive 3 Music

75
fandt dette interessant
Garmin Vivoactive 3 Music
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere

Garmin Vivoactive 3 pulsur er udviklet for at hjælpe dig med at indfri dine sports- og fitnessmål. Vivoactive 3 har fået rigtig høje karakterer af mange forskellige uvildige forbruger- og testpaneler, hvor det får ros for sit flotte design og gode funktioner. Uret scorer pluspoint ved at være et godt, velfungererne ur, hvilket man også ville forvente med Garmin som producent.

Eksperterne vurderer, at kvaliteten er høj med fokus både på design og funktion. Garmin Vivoactive 3 er et enkelt ur men meget alsidigt pulsur med mange funktioner, som fungerer forbavsende godt til den relative billige pris. Uret kan holde styr på rigtig mange data for forbrugeren, og det kommenteres samtidig at det er nem og brugervenligt at anvende.

 • Skridttæller: Ja
 • GPS: Ja
 • Wifi/Bluetooth: Ja
 • iOS og Android kompatibel: Ja
 • Touchskærm: Ja
 • Pulsmåler: Ja
 • Tidtagning og stopur: Ja
 • Batteritid: 7 dage i smartwatch-tilstand, 13 timer i GPS-tilstand, 5 timer i GPS-tilstand med musik
 • Musik: Ja
 • Mål/Skærmstørrelse: 43.4 mm x 11.7 mm x 43.4 mm / 1,2″
 • Skærmopløsning: 240 x 240 pixels
 • Vandtæthed: 5 ATM

Holdbart ur til al slags sport

Vivoactive 3 pulsuret er et smartwatch, der kommer med en touchskærm, om er nem at aflæse og bruge. Udover touchskærmen har uret et touchområde på siden, hvormed man nemt kan scrolle, swipe og navigere gennem datasider og menuen. Skærmen er beskyttet af et ekstra robust glas, kaldet Corning Gorilla Glass. Dette gør, at uret også egner sig godt til fysisk krævende sportsgrene, hvor man ellers kunne være bange for at få ridset glasset.

Touchskærmen lader dig nemt styre uret – sågar i uvejr eller med våde fingre. Uret kan tages med ud i alt slags vejr, hvor det både holder til regnbyer, svømning og brusebade med sin 5 ATM certificering. Man skal dog være opmærksom på, at denne vandtæthed ikke er nok til vildere vandsport.

Sportsurets indbyggede, genopladelige batteri holder i hvilende smartwatch-stilstand i op til syv dage. Bruger man GPS-funktionerne sænkes batteritiden til omtrent 13 timer, og yderligere til omkring 5 timer hvis der samtidig høres musik. Der er altså potentiale til at være ude og bevæge sig i længere tid ad gangen, man skal blot huske opladning mellem brug, hvis man både benytter sig at musik- og GPS-funktionerne.

Kombination af det bedste fra mode- og fitnessverdenen

Garmin Vivoactive 3 pulsuret har i flere forbrugertests fået særlige kommentarer med henblik på sit udseende og design. Eksperterne roser, at producenten har kombineret de bedste features fra både mode- og fitnessverdenen, hvormed du får et stilrigt og praktisk ur, der ikke kun egner sig til sportsbrug. Blandingen af sporty og elegance giver et ur, der sagtens kan bruges i hverdagen. Den komfortable silikonerem passer til håndled i omkredsen 127-204 mm., sidder behageligt om håndledet og remmen kan fås i flere stilrige, neutrale farver.

Garmin får med dette Vivoactive smartwatch kan man selv vælge den urskive, der passer bedst til dine ønsker. Og her kan vælges mellem alt fra sporty, casual, elegant og moderne.

Musik med på dit håndled

I det smarte sæt løbetøj er det ikke altid nemt at finde plads til både nøgler, pung og telefon. Med dette Vivoactive 3 smartwatch kan du lade telefonen ligge hjemme og lytte til din yndlingsmusik via Bluetooth-kompatible trådløse høretelefoner. Sådanne høretelefoner skal købes separat fra uret. Med Garmin Express softwaren har du 500 sanges hukommelse, der undstøtter både Spotify og Deezer streamingtjenesterne. Et af de få punkter, hvor Garmin får kritik er, at uret endnu ikke understøtter flere af de store musiktjenester.

Track din aktivitet hele døgnet

Vivoactive 3 kan synkronisere direkte med Garmin Connet, som er en gratis app til dine Android eller iOS enheder. På denne app samles og analyseres alle dine bevægelsesdata, kalorieindtag, søvnrytmer, stressniveau med mere, som automatiske uploades fra uret til appen. Garmin Vivoactive 3 og telefonen skal blot parres via Bluetooth.

Med sportsuret kommer der 15 forinstallerede GPS-sportsapps, der alle hjælper med at gøre det lidt mere sjovt, at være aktiv. Her kan trackes alle former for aktivitet. Fra skridttæller til kalorieforbrænding når du dyrker yoga, står på snowboard, spiller golf, løber en tur eller meget andet. Den indbyggede GPS lader dig ved udendørsaktiviteter også registrere distance, tempo, placering og meget ande.

Pulsmåler tracker din fitnessalder og dit stressniveau

Med Vivoactive 3 siddende om håndledet har du også en håndledsbaseret pulsmåler, som er med til at spore din aktivitet. På denne måde slipper du får at skulle bruge besværlige bælter og ledninger til pulsmåling.

Så længe du har uret på, tracker pulsmåleren din aktivitet alle døgnets timer. Derudover kan Vivoactive 3 uret sammenligne din fitnessalder – en indikator for fysisk form – med din faktiske alder, hvormed man kan vurdere fremgang ved sin træning.

Dette smartwatch fra Garmin danner daglige diagrammer for din pulsvariation, så du kan følge med i hvordan din krop reagerer under forskellige omstændigheder, og hvilke tider på dagen, du er mest stresset. Dette kan hjælpe dig med at identificere stressede situationer og eliminere problemet. Ved ekstreme stressmomenter vil enheden endda give besked og tilbyde afstressende vejrtrækningsøvelser.

Lækkert ur til hverdagsbrug – gå ikke glip af noget

Garmin Vivoactive 3 sportsuret kan bruges som en ekstra træningsmakker, der hjælper dig med at nå dine mål. Med uret kan du skabe dine egne, individuelle træningssessioner til alle former for sport og downloade til dit ur. Sportsuret vil da hjælpe dig med at holde styr på øvelser, sæt, gentagelser og hviletider m.m. for dig.

Ud over at få ros for at være letanvendelig til sport og fitness, så roses Garmin Vivoactive 3 også for at være et alsidigt ur til hverdagsbrug. Uret kan nemlig forbindes til din telefon, så du hurtigt og nemt få overblik over indkomne notifikationer, modtage og læse beskeder og e-mails, opdateringer fra sociale medier og modtage opkald.

Ud over at kunne lade telefonen blive hjemme kan du med Vivoactive 3 pulsuret takket være NFC-teknologien også lade din pung blive hjemme fra løbeturen. Du kan nemlig via Garmin Pay tilknytte et betalingskort og betale direkte med dit smartwatch, på samme vis som når man betaler med mobil eller kontaktløse betalingskort.

Bliv en del af et fællesskab og del dine resultater

Med tilknytning til Garmin Connect appen uploades dine aktiviteter direkte fra uret til telefonen. Her kan du dele præstationer og udvilking med dine venner. Og appen giver dig mulighed for at blive en del af et fællesskab, hvor folk kan dele deres passion og udfordre hinanden. Garmin Connect lukker dig altså ind i et voksende online træningsunivers, hvor passionerede sportsudøvere kan opmuntre hinanden til succes.

Ud over Garmin Connect appen kan uret yderligere personliggøres via Garmin Connect IQ appen, hvor man kan finde et væld af forskellige apps, urskiver og meget mere til uret.

Vivo-modellerne fra Garmin

Garmin har efterhånden lavet forskellige Vivo-modeller, der alle er forskellige former for sports- og aktivitetsmålere. Blandt disse må Vivoactive modellen dog anses som værende topmodellen, der præsterer godt i diverse testpaneler. Særligt taget prisen i betragtning fås et moderne og stilrigt ur, der ikke kun egner sig til sportssituationer, men som har en overraskende stort antal velfungerende funktioner. Med uret har Garmin altså lavet et godt kompromis mellem sport, fitness og hverdag.

Garmin Vivoactive 3 Music brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Garmin Vivoactive 3 Music har +3234 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,1/5*

Amazon logo

Garmin Vivoactive 3 Music har +953 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,4/5*
Flot design, budgetvenlig, indbygget musikafspilning, god batteritid Ikke bygget til vandsport

Fitbit Versa 3

41
fandt dette interessant
Fitbit Versa 3
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Fitbit sportsure har efterhånden kunne findes på markedet længde. De er udviklet til at være trænings- og fitnesstrackere, som løbende har fået flere og flere smartwatch features i sig. Fitbit Versa 3 er en af de nyeste modeller af sportsure fra producenten, og nu begynder de virkelig at komme efter den, også på smartwatch delen.

Dette sportsur bliver rost i anmeldelser hos diverse forbrugerpaneler, da man får et pænt sportsur, hvor fokus rent faktisk har været sport og træning. Fitbit Versa 3 er særligt blevet populære blandt det kvindelige køn tracking af træning, men kan bruges både af mænd og kvinder.

Prisen ligger mellemhøjt, hvis man sammenligner med hvilke funktioner konkurrenters ure har i samme prisleje. Tilgengæld fås et æstetisk og meget brugervenligt ur.

 • Skridttæller: Ja
 • GPS: Ja
 • Wifi/Bluetooth: Ja
 • iOS og Android kompatibel: Ja
 • Touchskærm: Ja
 • Pulsmåler: Ja
 • Tidtagning og stopur: Ja
 • Batteritid: op til 6 dagem 5 timer i GPS-tilstand
 • Musik: Ja, men begrænsede tjenester
 • Mål/Skærmstørrelse: 40.48 mm x 12.35 mm x 40.48 mm
 • Vandtæthed: 50 meter

Flot og stilrigt sportsur

Fitbit Versa 3 kommer med en OLED-skærm med en super opløsning. OLED-skærmen får uret til at fremstå med meget klare farver og skarpe detaljer. Det ses ikke ved særlig mange af konkurrenterne, hvor skærmene ofte er mere digitale. Uret betjenes direkte på displayet via touchskærmen og enkelte knapper på siden af uret.

Pulsuret er udviklet til at været vandresistent ned til 50 meters dybde. Du skal altså ikke være nervøs for at hoppe en tur i poolen, regnvejr eller bruseren. Med en 50 meters vandtæthed kan uret dog ikke bruges til vildere vandsport.

Versa 3 får pæne ord med på vejen fra eksperterne når det gælder batterilevetiden. Uret kan holde op til seks dage på én opladning. Og samtidig lader uret meget hurtigt op. På bare 12 minutter kan det få strøm til en hel dags batteriforbrug.

Som alle sine forgængere er Fitbit Versa 3 et flot og elegang ur. Uret har afrundede, firkantede kanter, der både er flot at se på, men også let at betjene. Gummiremmen passer håndled i størrelsen 140 – 220 mm, og kommer med en lidt anderledes låsemekanisme, som man lige skal vænne sig til. Denne mekanisme skulle dog eftersigende være mere praktisk under træning. Versa 3 kommer i flere farvekombinationer: sort, midnatsblå, guld og pink.

Din personlige træningsmakker på håndledet

Via bluetooth-høretelefoner kan Fitbit Versa 3 bruges til at styre musik, men du kan ikke gemme musik på selve uret. Der kan spilles gennem forskellige streaming tjenester, fx Deezer eller Pandora.

Fitbit sportsure er udviklet med fokus på at være et træningsur. Versa 3 tracker blandt andet dit aktivitetsniveau, hjerterytme og søvnmønster og har indbygget GPS, hvormed du ikke behøver medbringe din telefon på fx løbeturen. Det er udstyret med 20 forskellige træningstilstande, og uret giver et godt og dybdegående overblik over din udvikling og træning, så du kan følge med i dine fremskridt. Du kan bruge uret til at sætte daglige og ugentlige mål, så du altid har motivation lige ved håndledet. Alle dine data og statistikker kan du undersøge nærmere i Fitbit-appen til din smartphone.

Fitbit har udviklet et Premium betalingsabonnement, hvor du kan finde ekstra fede features, videoer og programmer. Man kan selvfølgelig sagtens bruge Versa 3 uden dette, men Premium-abonnementet ser ud til at blive ved med at vokse sig større.

Flere smartwatch features

Fitbit har ikke altid været helt med på banen med hensyn til smartwatch features, men med Versa 3 begynder de virkelig at komme på banen. Parring med din smartphone er fortsat nødvendig, men du kan nu se beskeder og opkald på uret. Hvis du har forbundet uret med en Android-telefon er det muligt at besvare beskeder direkte på uret med stemmeaktivering. Dette er dog ikke muligt, hvis du bruger iPhone.

Det er muligt at downloade nogle apps til uret, men udvalget er dog stadig meget begrænset. Man kan altså stadig se, at Fitbit har udviklet uret med fokus på at lave et fitnessur.

En yderligere feature udviklet med fokus på kvinder får uret til at skille sig ud fra mange af sine konkurrenter. Fitbit har inkluderet en cyklusmåler til kvinder. Dette er en funktion, der gør det nemt at holde styr på sin cyklus, og dermed hvornår man får ægløsning eller menstruation. Disse mønstre kan gemmes, og du kan notere symptomer, så du kan få en bedre forståelse af, hvordan din krop fungerer.

Alt i alt er Fitbit Versa 3 et smart-sportsur, der ligeså stille får flere evner som smartwatch. For en ok pris, får du et flot og stilrigt ur, som kan hjælpe dig på vej mod dine mål inden for træning.

Fitbit Versa 3 brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Fitbit Versa 3 har +3126 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,3/5*
Amazon logo

Fitbit Versa 3 har +45,4 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,2/5*
Udviklet til træningsbrug, flot design, god skærmopløsning Manglende smartwatch funktioner

Garmin Fenix 6s Pro

35
fandt dette interessant
Garmin Fenix 6s Pro
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Er du på jagt efter cremen af cremen inden for pulsure, så bør du give Garmin Fenix 6 Pro uret et kig. Her fås et pulsur med multisportfunktioner af højeste kvalitet. Fenix 6 er et kombineret smartwatch og pulsur, som har avancerede funktioner til træning, fitness, søvn- og pulsmåling og meget, meget mere.

Den bredde vifte er gennemførte funktioner gør uret velegnet til en aktiv og social livsstil. Og Fenix 6 passer perfekt til alt fra tekniknørder og fritidsmotionister til elite sportsudøvere, der vil gøre dét ekstra ud af sin træning. Uret kan bruges til alt fra gåture, ski, squats, svømning, maratonløb og mange andre sportsgrene.

Fenix 6 har fået topkarakterer i diverse forbrugertests og er måske det bedste pulsur på markedet, ifølge eksperterne. Men også med fokus på pulsur og ikke smartwatch. Du får et dyrt, men meget avanceret og gennemtænkt pulsur hvor træning kommer spiller hovedrollen. Hvis du er villig til at betale, hvad Fenix 6 pulsuret koster, så kan du også se frem til alt, hvad Garmin har at byde på. Uret lægger altså op til brug af folk, der virkelig tager sin træning/sportsgren seriøst. Men det er samtidig et alsidigt ur, der også let kan bruges til mindre ambitiøs træning.

 • Skridttæller: Ja
 • GPS: Ja
 • Wifi/Bluetooth: Ja
 • iOS og Android kompatibel: Ja
 • Touchskærm: Nej
 • Pulsmåler: Ja
 • Tidtagning og stopur: Ja
 • Batteritid: 48 dage i Battery Saver Mode, 10 timer i GPS-tilstand med musik
 • Musik: Ja
 • Mål/Skærmstørrelse: 47 mm x 14.7 mm x 47 mm / 1,3″
 • Skærmopløsning: 260 x 260 pixels
 • Vandtæthed: 10 ATM

Høj kvalitets pulsur med udstyret i orden

Garmin Fenix 6 Pro multisportsuret er udviklet til brug til al slags sport. Om du vil løbe, stå på ski eller surfe, så kan uret holde til det. Uret er bygget med stærkt ridseresistant Gorilla glas, og den digitale skærm styres via berøringsknapper. Pulsuret kommer med en 10 ATM certificering, hvilket betyder at du uden problemer kan tage en tur i poolen eller have uret på når du bader. Vandtætheden på 10 ATM er en del større end det gennemsnitlige puls-/sportsur, hvor de fleste modeller kommer med enten 5 ATM vandtæthed eller ingen vandtæthed. Dermed kan dette ur holde til vildere sportsgrene på vandet end mange af konkurrenterne på markedet.

Batterilevetiden på Fenix 6 pulsuret er også mere robust end det almene pulsur. I almindelig smartwatch tilstand kan uret holde batteri op mod 14 dage, og i batteribesparende tilstand nærmer det sig op mod 48 dage. Under brug præsterer batteriet og bedre end gennemsnittet. Med både GPS og musik slået til kan det holde sig i gang i op til 10 timer, hvilket ca. er dobbelt så længe som det gennemsnitlige sportsur. Desuden har uret en funktion, hvor det bliver mere batteribesparende. Når du starter en GPS-relevant aktivitet vil lokaliseringsfunktionen automatisk starte. Men når du stopper din aktivitet igen, så slukker funktionen også selv, hvormed du automatisk kan spare på urets batterilevetid.

Alsidigt sportsur til den kvalitetsbevidste

Man er ikke i tvivl om, at man har med et ur af højeste kvalitet at gøre. Det har et moderne og professionelt design, hvor man ikke er i tvivl om, at fokus har været på træning og funktionalitet. På trods af sit fokus på træning, så er uret stadig meget alsidigt. Det kommer med en sort rem i silikone, der passer håndled i størrelsen 125 – 208 mm. Uret er meget flot og moderne, hvormed det også egner sig til hverdagsbrug.

Du kan lytte til musik eller podcasts fra Spotify, Deezer, Amazon og MP3-afspiller direkte fra Fenix 6 via Bluetooth parring med et par trådløse høretelefoner. Dermed slipper du for at skulle slæbe en telefon med på din løbetur. Du kan på uret gemme op til 2000 sange eller lytte til eksempelvis Spotify offline. Trådløse høretelefoner skal købes separat fra uret.

Dyrt ur – men af bedste kvalitet og funktion

Garmin Fenix 6 Pro er en del dyrere end mange andre puls- og sportsure. Men er man villig til at betale den store sum penge, så får man et ur, som kan stort set alt man kunne ønske sig. Garmins funktioner inden for målinger, registreringer, analyser med mere er så fuldendte, som man kunne forestille sig. Uret får ros for, at alle træningsfunktionerne virker virkelig gennemtænkte. Og med Garmin Connect appen til android/iOS telefoner, kan man få et overblik over alle sine data, analyse af sin træning og dermed følge med i sin udvikling.

Uret kommer med tilgængelige apps og aktivitetsprofiler til stort set alle sportsgrene. Alt fra løb, svømning, roning, vægtløftning, klatring, skiløb, golf, vandring og meget mere. Ydermere tilbyder Fenix 6 animerede træningsprogrammer til blandt andet cardio- og styrketræning samt yoga og pilates. Programmerne vises direkte på urets skærm og er lette at følge.

Udover at være et almindeligt pulsur, så vil Garmin Fenix 6 også advare dig, hvis din hjertefrekvens bliver for høj eller lav. Pulsuret er også udviklet til at analysere din krops energireserver, stress-perioder og søvn, hvormed du kan få indblik i, hvornår du er helt klar til at træne, og hvornår du faktisk har brug for hviletid.

Funktioner ud over det normale

Den indbyggede GPS vil altid give dig overblik over, hvor du er. En særlig ekstrafunktion ved Fenix 6 er, at hvis du på et tidspunkt føler dig utryg, eller hvis dit ur registrerer, at en hændelse har bragt dig i fare, så vil hjælpen være på vej. Sportsuret kan nemlig sende besked til dine nødkontakter med din nøjagtige placering.

Alle dine data, målinger og information om din aktivitet kan uploades til den gratis mobilapp Garmin Connect. På den måde kan du få overblik og din udvikling og planlægge din træning. Herfra kan du dele din fremgang med venner, og der er mulighed for at blive en del af et fællesskab med andre aktive mennesker. Her kan i altså dele jeres passion for jeres sportsgren og udfordre hinanden.

Til hverdagsbrug

Uret er udviklet med mere fokus på træning end på smartwatch, men det har dog stadig en del funktioner til almen brug. Blandt andet kan man via Garmin Pay betale direkte fra uret ved kontaktløse betalinger. Du kan altså både efterlade din mobil og din pung hjemme, når du tager på tur med dit ur.

Uret kan også bruges til at modtage mails, beskeder og påmindelser, når du er forbundet med en kompatibel enhed, eksempelvis din telefon.

Vælger du at have dit ur på når du sover, vil din søvn blive logget, så du kan få indblik i dine søvnmønstre.

Garmin Fenix 6 sportsuret kan fås i forskellige størrelser. Udover det i denne test viste ur fås også en lille model 6S, og den større model 6X. Disse adskiller sig primært i diameter og batterilevetid, hvor 6X har også indbyggede solceller. Alternativt kan lillebroderuret, Garmin Fenix 5, også overvejes som en alternativ model.

Alt i alt er uret altså velegnet til både en aktiv og social livsstil, hvilket det får stor ros af fra diverse ekspertpaneler og forbrugertests.

Garmin Fenix 6s Pro brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Garmin Fenix 6s Pro har +26 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,7/5*
Amazon logo

Garmin Fenix 6s Pro har +54 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 3,8/5*
Høj vandtæthed, topprodukt ifølge eksperterne, avancerede træningsfunktioner Høj pris

Apple Watch Series 6

29
fandt dette interessant
Apple Watch Series 6
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Apple Watch Series 6 er udviklet til at være en praktisk hjælper igennem dagen. Apple Watch var oprindeligt udviklet som et smartwatch, men Apple har fået udviklet mange funktioner, der nu også gør urene til rigtig gode sportsure.

Apple Watch Series 6 er et alsidigt ur, der kan hjælpe dig med alle hverdagens gøremål. Hold forbindelsen med familie og venner, holder styr på din træning og monitorér dit helbred.

Dette smartwatch fås både i en regular (GPS) og en cellular (GPS + cellular) model. Her er blandt andet forskel på, hvorvidt det er nødvendgit at medbringe sin mobiltelefon på løbeturen for at kunne høre musik. Derudover er der en prisforskel på omtrent ettusinde kroner mellem de to modeller. De her viste priser er regular-modellen.

 • Skridttæller: Ja
 • GPS: Ja
 • Wifi/Bluetooth: Ja
 • iOS og Android kompatibel: kun Apple iPhones
 • Touchskærm: Ja
 • Pulsmåler: Ja
 • Tidtagning og stopur: Ja
 • Batteritid: 18 timer i hviletilstand
 • Musik: Ja
 • Mål/Skærmstørrelse: 44 mm x 38 mm x 10,4 mm / 1,7″
 • Skærmopløsning: 368×448 pixels
 • Vandtæthed: 50 meters dybde

Stilrigt smartwatch

Apple får markedets absolut højeste karakterer for deres digitale OLED skærm, hvor farverne og uret virkelig får lov at brilliere. Her har man med en skærm at gøre, der lever op til smartphone-standard. Mange af konkurrenterne på markedet har digitale skærme, der farve-, kvalitet- og opløsningsmæssigt sender uret nærmere et sportsur end et smartwatch. Så i kampen om skærmkvalitet må Apple kåres som vinder.

Apple Watch Series 6 kommer i et minimalistisk og moderne design, med de afrundede, firkantede hjørner, som Apple smartphones er kendt for. Silikoneremmen passer håndled i størrelsen 140 – 210 mm. Både rem og urskive kan skiftes til at matche dit outfit og humør.

Selve urskiven kan bruges som en mini-smartphone. Her gemmer uret de 10 hyppigst brugte apps, så du hurtigt kan starte dem. Der kan desuden vælges mellem mange urskiver, og uret roses for sine flydende animationer.

Et af de største kritikpunkter for Apple Watch Series 6 uret er den korte batteritid, selv i hvile/smartphone-tilstand. Det har kun levetid op til 18 timer. Dette betyder, at det skal lades op mindst en gang om dagen.

Alsidigt pulsur til Apple-brugere

Hvis du vælger at købe en Apple Watch anbefales det også at du er Apple iPhone bruger. Dette ur kan nemlig kun parres med iPhones, hvilket efterlader andre smartphones ude.

Med regular (GPS) modellen kan Apples ur bruges til fjernhåndtering af musik via Apple Music Offline. Alternativt skal man opgraderet til Apple Watch Series 6 cellular modellen, hvor der kan lagres musik direkte på uret, så man kan slippe for at tage mobiltelefonen med på sin løbetur. Series 6 uret har gode muligheder i forhold til tredjepartsapps, men Apple tillader kun deres egen musikapp til lagring af musik offline.

Uret er lavet med fokus på at være et smartwatch, men Apple har udviklet nogle gode trænings-features. Her er de grundlæggende funktioner på plads, så som tid, distance, puls, forbrændte kalorier, skridttæller med mere. Uret i sig selv har ikke mange andre træningsfunktioner, men man kan downloade en lang række apps fra tredjeparter til en bred vifte af forskellige træningsformer. Og disse tredjepartsapps fungerer rigtig godt på Apple-uret.

Apple Watch Series 6 adskiller sig fra mange konkurrenter på markedet ved at have udvidet branchestandarden inden for tracking af helbred. Uret kan bruges både til EKG og til at måle iltindhold i blodet. Denne feature dog kan være lidt indviklet for brugerne. Men kort fortalt: hvis der ikke er noget galt, får du det ikke at vide.

Uret kommer også med en sikkerhedsfunktion, der vil kontakte dine nødkontakter, hvis du skulle falde.

Gå ikke glip af noget

Apple Watch Series 6 er udviklet til at være et ideelt smartwatch. Her er forbindelse til din kalender, dit skema, dine kontakter og sociale medier. Derudover kan uret også bruges ved kontaktløs betaling.

Med indbygget mikrofon og højtalere kan du modtage og svare på notifikationer med det samme. Derudover har uret funktioner så som walkie-talkie med andre Apple-ure.

Apple Watch Series 6 er altså et ur, der passer godt til både hverdagsbrug og sportsbrug. Der er mulighed for at hente apps, hvormed det bliver meget træningsfokuseret, men læner sig ellers mere mod at være et smartwatch. Uret ligger i den dyre ende af prislejet, men her fås også meget for pengene i form af brand, udseende og styresystem.

Apple Watch Series 6 brugeranmeldelser

Amazon logo

Apple Watch Series 6 har +22 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,6/5*
Flot design, god skærmopløsning, alsidigt smartwatch Lidt mere fokus på smartwatch end træning, kun parring med Apple iPhones

Samsung Galaxy Watch Active 2

21
fandt dette interessant
Samsung Galaxy Watch Active 2
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Samsung har lanceret aktivitetsuret Galaxy Watch Active 2, som er et smartwatch tiltænkt dig, der ønsker et alsidigt ur med bredde funktioner. Uret kan dermed både bruges til at holde dig opdateret på beskeder og sociale medier. Derudover er det udstyret med praktiske funktioner og teknologier, der lader dig tracke din træning og dine resultater.

Samsung Galacy Watch Active 2 er blevet testet af flere forbruger- og testpaneler. Her får det ros for at være et flot ur, der er egnet til meget mere end blot at være et aktivitetsur. Det får særligt positive kommentarer med på vejen for sine evner som smartwatch, sine aktivitetsfunktioner, brugervenlighed og byggekvalitet.

 • Skridttæller: Ja
 • GPS: Ja
 • Wifi/Bluetooth: Ja
 • iOS og Android kompatibel: Ja
 • Touchskærm: Ja
 • Pulsmåler: Ja
 • Tidtagning og stopur: Ja
 • Batteritid: op til 60 timer i hvile
 • Musik: Spotify offline
 • Mål/Skærmstørrelse: 40 mm x 10.9 mm x 40 mm / 1,19″
 • Skærmopløsning: 360 x 360 pixels
 • Vandtæthed: 5 ATM

Smartwatch med flot design og skærm

Galaxy Watch Active 2 er udstyret med en Amoled skærm. Dette giver en skærm af særligt høj kvalitet, hvor flotte farver virkelig får lov at træde frem. Uret bruges via en touchskærm, der gør det nemt at navigere rundt. Derudover bruges en touchsensor rundt om skærmen til yderligere betjening af uret.

Skærmen er dækket af slidstærkt Gorilla glas, hvilket er med til at beskytte dit ur mod ridser. Uret er testet for stødsikkerhed mod den militære MIML-STD-810G standard. Desuden kommer uret med en 5ATM- og IP68-certificering, hvor med det er vandtæt på op til 50 meter. Dermed kan man altså svømme og bade med uret. Man skal dog være opmærksom på at 5ATM vandtætheden ikke er holdbart til vild brug i vand.

Uret er udviklet med et meget praktisk men pænt, klassisk og diskret design. Uret kan nemt bruges til hverdagsbrug uden at gå på kompromis med din stil eller påklædning. Den udskiftelige silikonerem kan fås i flere forskellige farver. For at tilpasse din stil enndu bedre kan urskiven nemt udskiftes, så den passer lige præcis til dig og dine ønsker.

Kompatibel med telefonen

Samsung Galaxy Watch Active 2 er kompatibel med de fleste Android-telefoner. Ekspertpaneler oplever dog flest funktioner og bedst integration ved brug af Samsungs mobiltelefoner. Uret kan også parres med iPhones, men her begrænses udvalget af nogle funktioner.

Dette smartwatch kan bruges til musikstyring via Spotify Offline. Det kræver altså at du har et premium abonnement til spotify, hvis du ønsker at gøre brug denne funktion.

Track din aktivitet med dit smartwatch

Galaxy Watch Active 2 er udviklet til at være nem at forstå, opsætte og bruge. Netop sin brugervenlighed er et af de punkter, hvor uret får mest ros af eksperterne, hvilket er en god feature for dem, som ikke er nær så skaprte indenfor teknologi.

Uret er fyldt med funktioner, der kan bruges til aktivitetsmåling. Der er mange funktioner, som gør uret særligt attraktivt som løbeur. Udover løb tilbyder dette smartwatch en række fitnessfunktioner inden for 39 forskellige træningstyper. Derudover kan det registrere søvnmønstre, hjerterytme, og det er udstyret med en livsstilsassistent. Det giver altså de bedste forudsætninger for at du kan holde øje med dine mål og resultater.

Uret har fået lidt kritik for at fungere bedre som smartwatch end som træningsur. Men for nogle vil dette være en positiv egenskab. Er du på jagt efter et smartwatch, der kan give dig vejledning i din træning vil Galaxy Watch Active 2 være et rigtig godt valg. Går du derimod meget op i din træning på professionelt eller eliteniveau, så dette Samsung pulsur måske ikke det rette valg.

Fuld med smarte funktioner til dagligdagen

Samsungs Galaxy Watch Active 2 får ros af testpanelerne for at være et godt og alsidigt smartwatch. Her kan du både modtage indgående opkaldt, notifikationer fra sociale apps og SMS-beskeder. Derudover kan uret bruges til kontaktløs betaling, og hjælpe dig rundt omkring via sin kort-app.

Med dette ur vælger man et smartwatch, der er meget kompetent med gode apps. Derudover er uret udstyret med indbygget stemmeassistent. Denne får dog ikke de allerhøjeste karakterer hos eksperterne. Men det er en særlig egenskab, der ikke ses ved mange af konkurrenterne på markedet.

Ud over det her viste ur på 40 mm fås Samsung Galaxy Watch Active også i en større model med en diameter på 44 mm. Det større ur har en lidt større skærm og kommer også med et lidt større batteri.

Alt i alt fås altså et alsidigt, brugervenligt aktivtetsur, som særligt appellerer til fritidssportsudøvere og nybegyndere. Her får det ros af ekspert- og testpaneler.

Gode smartwatch funktioner, pænt design, brugervenligt Lidt mere fokus på smartwatch end træningsur

 

Sportsure test

Bemærk venligst: vi har på teststudiet.dk ikke testet alle de viste sportsure, men vi har i stedet gennemgået anmeldelser og testresultater fra diverse forbrugerpaneler. Her inkluderer vi kun de sportsure, som alle har klaret sig godt i de forskellige tests. Vi har medregnet egne erfaringer med udvalgte sportsure ind i bedømmelsen. Desuden har vi på teststudiet.dk udviklet en unik funktion, hvormed produkter i vores guides altid rangeres efter brugernes tilfredshed. Du vil derfor få vist de modeller, som andre forbrugere finder bedst og mest interessant, som de første.

I vores test af sportsure fokuserede vi på flere elementer, som vi finder essentielle ved brug af et træningsur. Først og fremmest har vi inkluderet ure i et bredt spænd prismæssigt, som alle sammen har rangeret højt i forskellige tests og har modtaget stor ros blandt diverse testpaneler. Denne guide indeholder derfor sportsure i stort set alle prisklasser. Her kan du finde alt fra det helt billige til det helt dyre. Da alle træningsure har modtaget anerkendelse blandt diverse testpaneler kan du her finde et godt, smart og funktionsdygtigt ur. Med denne guide håber vi, at du hurtigt, nemt og enkelt kan få det fulde overbliv over de bedste sportsure på markedet.

Vores testkilder til bedst i test sportsure

Denne test af sportsure er lavet på baggrund af mange forskellige tests af sports- og træningsure udarbejdet af uvildige forbrugertests og testpaneler. Her har eksperter, atleter, trænere, sportsentusiaster og motionister testet et hav af forskellige træningsureure og GPS ure med fokus på forskellige parametre. I de fleste tilfælde er der fokuseret på sportsurets batterilevetid, design, vandtæthed, pris og teknologiske features så som GPS, musik og kompabilitet med en app på en smartphone.

Testen her er baseret på tests foretaget af både danske, skandinaviske og britiske testpaneler. Dette er udelukkende nogle eksempler på forbruger- og testpaneler, som vi har researchet for at udarbejde denne grundige guide over sportsure til dig. Vi håber at du med denne guide føler dig godt informeret og har fået det fulde overblik, så du kan finde lige præcis det sportsur, som passer perfekt til dine behov og forventninger.

Hvorfor investere i et sportsur?

Sport og bevægelse er sjovt. Uanset om det er løb, cykling, golf, svømning, fitness, styrketræning eller en rask gåtur i det fri. Men det bliver endnu sjovere med det rigtige udstyr. Og her er et træningsur helt uundværligt. Med et sportsur får du alt den data, som du har brug for, for at se hvordan du har klaret dig og hvor der er plads til forbedring. Du kan bl.a. se hvor langt du har bevæget dig, i hvilket tempo og hvor meget du har forbrændt. Og den data kan du gemme, så du konstant kan skabe bedre resultater for dig selv. Med en oversigt over dine personlige rekorder bliver du uden tvivl motiveret for at slå dem. Et træningsur er derfor helt essentielt i at følge din egen sportslige performance, og så hjælper det dig til at leve en sundere livsstil med mere bevægelse. Et sportsur er derfor en investering, som dit helbred vil takke dig for.

Derudover kommer de fleste sportsure i dag med smarte features, som kan gøre sport og træning endnu sjovere. Her kan bl.a. nævnes features som GPS, musik og kompabilitet med en app på en smartphone. Med et GPS ur kan du indtaste din rute på dit ur, og du kan under din tur se, hvor du er på vej hen og hvor langt du har igen. Det er en smart feature, som gør at du nemmere har et overblik over din træningssession. Derudover slipper du for at løbe med en stor og klodset smartphone, som ikke er praktisk til sport og træning. Derudover er det også med til, at du kan passe bedre på din dyrt indkøbte telefon, da den ikke kommer med ud i ekstreme sportssituationer, hvor der er risiko for ridser og fugtskader. De samme fordele gør sig i stor grad gældende med musik. Her kan du koble dit sportsur til din musik streamingtjeneste, og så kan du med et bluetooth headset høre musik fra dit ur mens du dyrker sport eller motionerer. Det gør, at du kan tage ud og dyrke sport uden din smartphone, men uden at skulle undvære de features, som du ellers kender fra en smartphone. Med et sportsur der er kompatibelt med en app på en smartphone kan du få det fulde dataoverblik over dit fysiske helbred. Det er forskelligt, hvad du kan se i en app til et træningsur. Men apps kan bl.a. vise dig et overblik og udvikling i din vægt, dit væskeindtag og dit søvnmønster. Du kan også måle din puls med de fleste sportsure, eller vælge et decideret pulsur. Et sportsur fortæller dig altså meget mere end blot hvordan du performer, når du bevæger dig eller dyrker sport. Den tracker dit helbred hele tiden og giver dig en god indikation på, hvordan dit helbred er og hvor god du er til at passe på din krop.

Hvad kan jeg bruge et sportsur til?

Et træningsur eller et GPS ur kan bruges til mange forskellige slags sportsgrene og former for motion. Det kan bl.a. bruges til:

 • Løb
 • Vandring
 • Cykling
 • Golf
 • Styrketræning
 • Fitness
 • Dans
 • Svømning

Og dette er blot et lille udsnit. Der er ingen grænser for hvilke former for sport og motion et træningsur eller et GPS ur kan benyttes det. Du kan ganske enkelt også blot bruge det i hverdagen for at se, om du får gået dine 10.000 daglige skridt.

Sådan vælger du det rette sportsur

Når du skal investere i et sportsur er der nogle ting, som du bør tænke grundigt igennem før du vælger, hvilket ur der skal være din sportsmakker. Det er nemlig vigtigt at du finder et ur, som passer til dine behov og lever op til dine forventninger. Og derfor indeholder denne test af sportsure en bred palette af forskellige træningsure og GPS ure. Her kan du finde både billige, smarte, simple, dyre og tekniske ure. Vi har nøje udvalgt en række ure med forskellige features baseret på anmeldelser fra uvildige forbrugertests og testpaneler. Og så har vi valgt urene ud fra deres design, batterilevetid og pris.

Dette skal du være opmærksom på, når du køber et nyt sportsur

En af de vigtigste parametre, som du skal tænke over ved valg af et sportsur, er om den skal benyttes til en konkret type sport og i så fald hvilken. Langt de fleste træningsure kan bruges til en lang række forskellige sportsgrene og træningstyper. Her kommer urerne ofte med forudindstillede sportsprofiler til sportsgrene som løb, cykling, golf og styrketræning. Kan uret det, det skal kunne, for at du kan benytte det til din yndlings sport eller motionsform?

Derudover skal du vurdere, hvor ofte du vil benytte dit ur. Skal du gå med det hver eneste dag? Eller skal du bruge det et par gange om ugen til en kort løbetur? Det bør du nøje overveje, så du får købt et sportsur, hvor batterilevetiden lever op til dine behov. Hvis du benytter uret hver eneste dag er det en god ide, at have et ur med lang batterilevetid, da du ellers skal oplade det ofte. Bruger du omvendt kun uret få timer i ugen, så er batterilevetiden et mindre vigtigt parameter.

Ovenstående er dog kun få eksempler på ting der er vigtige at tænke over ved køb af et sportsur. Nedenunder har vi listet en række ting, som vi finder vigtige at overveje forinden du køber dit træningsur.

Kompabilitet med apps

Når du køber et sportsur er det vigtigt at du overvejer, hvorvidt det er vigtigt for dig om uret er kompatibelt med en app. Med en app kan du få et bedre dataoverblik over din performance og dit fysiske helbred. Derudover kan en app også vise dig dine personlige rekorder og trofæer, og det kan være med til at skabe yderligere motivation hos dig.

GPS og navigation

Mange træningsure i dag har GPS og navigation, og det kan bl.a. være rigtig smart, hvis du bruger det til løb, vanding eller cykling. Med en GPS eller et navigationsystem kan du se din rute, hvor du bevæger dig hen, hvor langt du har igen og få inspiration til andre gode ruter. GPS funktionen finder du også i mange løbeure. Ønsker du en komplet guide over de bedste løbeure, så har vi en guide til dig her.

Vandtæthed

Hvis du skal bruge dit sportsur til at svømme eller have det på i bad skal du vælge et ur, som er vandtæt. Hvis uret skal benyttes specifikt til svømning bør du desuden se på hvor lang tid uret kan holde til at være under vand, og hvor mange meter det kan gå ned til.

Design

Ved køb af et sportsur bør du overveje, hvordan det skal se ud. Træningsure kommer i et hav af forskellige designs og farver. Her skal du bl.a. tænke over, om uret kun skal bruges til sport eller om du også vil bruge det i hverdagen. Hvis du også vil bruge det i hverdagen, bør du tænke over, om uret skal passe til dit hverdagstøj. I dag findes der sportsure, som er designet som almindelige armbåndsure, og de ser derfor meget klassiske ud og passer til et fint hverdagsoutfit. Derudover bør du tænke over urets størrelse, da et stort sportsur kan se voldsomt ud i hverdagen. Og så bør du tænke over, om du vil have et rundt eller firkantet display på dit ur. Yderligere bør du tænke over, om du vil have et sportsur, hvor remmen kan udskiftes. Når remmen på dit ur kan skiftes, kan du altid skifte design og farve, så dit ur passer til lige præcis det outfit du har på eller det humør du er i.

Budget

Til sidst bør du overveje, hvad dit budget til et sportsur er. Her skal du naturligvis inkludere dine behov, så du får et ur, som har de features, som du har behov for. Features, vandtæthed og design har en stor betydning for, hvordan budgettet for et sportsur ser ud.

Gennemsnitlige anmeldelse:

5
Rated 5 out of 5
5 ud af 5 stjerner
Fantastisk100%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

Rigtig brugbar guide

Rated 5 out of 5
11. januar 2023

De nye Garmin ure er ret vilde. Jeg havde svært ved at overskue forskellene men det kan jeg helt sikkert nu. Gik med nr 1

Jens Peter