Marie, 31 - Skribent & Anmelder
Bor i: København, Danmark
Ansvarlig for: Hus & Have
Andre facts: Elsker mad og have

Hjem » Forside » Hus & have » Vinkøleskab Test
Artiklen er sidst opdateret d. 3. januar 2024 kl. 23:41

Se de bedste vinkøleskabe i test for 2024

Nyder du også et glas vin når du skal slappe af, og blot trænger til at smide benene op efter en lang dag? Eller måske åbner du et par flasker når der er gæster forbi til middag? Der kan være mange gode anledninger til at drikke et glas dejlig vin. Med et vinkøleskab har du altid en flaske eller to klar til brug – og til den helt rette temperatur.

Du tænker måske at dit almindelige køleskab derhjemme kan klare opgaven, men faktisk er der stor forskel på, hvordan et almindeligt køleskab og et vinkøleskab holder f.eks. hvidvinen kold. Foruden muligheden for temperaturzoner og styring af luftfugtighed, så er vinflaskerne også præsenteret på en elegant og enkel måde. Slut med kedelige vinreoler, der står i vejen. Du kan nu i stedet have din vinsamling liggende klar til brug og afkølet når du har behov for det. Det bliver faktisk ikke nemmere, så der er kun en ting tilbage at sige – skål.

Bedst i test

vs.

God anbefaling

Indholdsfortegnelse [vis]

Caso CS628 WineSafe 18

82
fandt dette interessant
Caso CS628 WineSafe 18
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Caso har produceret mange vinkøleskabe, fra de helt store til de helt små. Dette Caso CS628 WineSafe 18 vinkøleskab er en model med en mindre kapacitet. Dette passer derfor perfekt til dig, som ønsker at indbygge en lille “vinkælder” i dit køkken, hvor du kan have en god, lille vinsamling.

Vinkøleskabet har fået pæne ord og rosende anmeldelser. Forbrugerne roser blandt andet designet, den lydsvage drift og den gode energiklasse.

 • Antal flasker: 18
 • Antal kølezoner: 1
 • Højde: 45,5 cm
 • Bredde: 59 cm
 • Dybde: 56 cm
 • Energiklasse: A
 • Antal hylder: 3
 • UV-beskyttelse: Ja
 • Installation: Indbyg

Kompakt vinopbevaring

Som de andre vinkøleskabe fra tyske Caso, så har de haft fokus på at lave et stilfuldt, moderne og tidsløst design. Og med dette WineSafe 18 vinkøleskab har de ikke gjort en undtagelse. Med dette lille vinkøleskab får du et rigtig show piece til køkkenet. Skabet har indbygget lys, som kan tændes efter behov.

Skabet er udført i rustfrit stål og indrettet med 3 hylder i lyst træ, som yder vibrationsbeskyttelse hvormed dine flasker beskyttes mod rystelser. Træhylderne ruller på kuglelejer og kan dermed trækkes ud.

Caso vinkøleskabet har sikkerhedsglas med UV-beskyttelse i lågen, for at beskytte dine vin mod sollys og stråling.

Man skal være opmærksom på, at skabet er beregning til indbygning, fx i et køkkenelement. Det kan indbygges i eksisterende køkkenelementer, og det er derfor dimensioneret efter almindelige køkkenstandarder.

Vinkøleskab til de særlige flasker eller den lille samling

Med det lille Caso vinkøleskab får du plads til opbevaring af 18 vinflasker á 75 cl. Dermed egner det sig godt til en mindre vinsamling, eller måske som udstilling til sine fineste yndlingsflasker.

Der er kun en temperaturzone i skabet grundet den mindre størrelse. Her kan temperaturen justeres til mellem 5 grader og 22 grader. Dermed egner vinskabet sig bedst til at opbevare typer af vin, der skal holdes ved nogenlunde samme temperatur. Temperaturen indstilles på et touch LED-display, som også fortæller den aktuelle temperatur. Samme sted kan belysningen også indstilles.

Caso CS528 WineSafe 18 vinkøleskabet har energimærke A, hvormed du ikke kommer til at bruge mange penge på energi årligt. Lydniveauet ligger på 39 dB, hvilket er en del lavere en det gennemsnitlige vinkøleskab. Skabet er altså meget lydsvagt sammenlginet med mange af konkurrenterne på markedet.

Caso vinskabet kommer til en pris der er meget fair for sin størrelse, sammenlignet med resten af markedet. WineSafe kan være det oplagte valg, for en amatør-samler, der blot vil have vin til hverdagsbrug, eller måske til dig med mindre plads eller en mindre vinsamling. Alternativt kan det også være et godt supplement til den store vinentusiast, med den helt store samling. Til sidst kan det også være en god start for den nye vinsamler.

Caso WineSafe 18 brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Caso WineSafe 18 har +23 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4/5*
Smart til mindre arealer, flot design, god pris Skal indbygges i køkkenelement

Vestfrost FZ414W

48
fandt dette interessant
Vestfrost FZ414W
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Vestfrost FZ414W er et danskproduceret vinkøleskab fra Esbjerg, hvor de har mere end 20 års erfaring inden for produktions af vinkøleskabe af høj kvalitet. Vestfrost vinkøleskabet egner sig godt til dig, hvis vinsamling er blandt de større grundet dets store kapacitet.

Vinkøleskabet fra Vestfrost har stort set kun fået topkarakterer fra forbrugere. Blandt de flotte anmeldelser fremhæves skabet æstetiske design, det lave strømforbrug, og at skabet udstråler højeste kvalitet.

 • Antal flasker: 197
 • Antal kølezoner: 2
 • Højde: 185 cm
 • Bredde: 59,5 cm
 • Dybde: 59,5 cm
 • Energiklasse: A+
 • Antal hylder: 7
 • UV-beskyttelse: Ja
 • Installation: kan bruges til indbyg og som fritstående

Udstil og fremvis dine yndlingsvine

Vestfrost vinkøleskabet er designet i et utroligt stilfuldt og moderne look i sort og aluminium med indbygget LED-baggrundsbelysning. For at få et godt overblik over din samling, kan vinflaskerne fordeles på 7 træhylder i lyst træ. Disse inkluderer regulerbare hylder samt en præsentationshylde i toppen. Denne kan vippes, så du på elegant vis kan fremvise dine mest kære vinflasker. Alternativt kan tophylden bruges til opbevaring af åbne vinflasker.

Det er muligt at bruge det flotte vinskab til indbygning eller som fritstående. Dermed kan du lige som du vil bruge dette skab som et rigtigt show piece i indretningen i dit hjem.

Glasset i skabsdøren er tonet med indbygget UV-beskyttelse, som beskytter din samling af flasker mod solens stråler. Derfor skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt smag eller aroma påvirkes, uanset hvor du placerer din samling.

Stor kapacitet til den entusiastiske vinsamler

Her er der plads til den helt store vinsamling. Så er din samling stor eller hurtigt voksende, så skal du ikke være nervøs for at få pladsmangel med Vestfrost FZ414W. Det kan nemlig rumme helt op til 197 flasker vin á en størrelse på 75 cl.

Skabet er ideelt til både langtidsopbevaring og temperering af vinen til serveringstemperatur. Med multizonefunktionen kan du indstille temperaturen forskellige i toppen og fundet uafhængigt af hinanden. Den elektroniske temperaturregulering kan indstilles fra 5 til 22 grader. Hermed kan de to dele anvendes til forskellig opbevaring, eksempelvis af rødvin og hvidvin. De to zoner er ikke fysisk adskilt, så zonerne blandes i midten og danner en tredje zone i midten ved overgangen mellem de to temperaturer.

Eksklusivt vinskab i høj energiklasse

Temperaturen vises og styres på et LED-display. Temperaturen holdes af en kompressorteknologi, der sørger for at holde en jævn og konstant temperatur. Denne kompressor er vibrationsdæmpet for at forhindre rystelser, der vil påvirke dine vinflasker. Hylderne i træ hjælper yderligere på at dæmpe disse vibrationer.

De aktive kulfilter hjælper med at rense luften, så du undgår at risikere at forskellige dufte og lugte vil påvirke smagen af dine vin.

Vestfrost vinskabet kommer i energiklasse A+, hvormed det ikke kommer til at give høje udgifter til strømforbrug. Lydniveauet får også ros af forbrugerne for at være meget støjsvagt. Det ligger nemlig kun på 40 dB, hvilket er et stykke under gennemsnittet for andre konkurrenter på markedet.

Vestfrost FZ414W hører absolut ikke til blandt de billigste vinkøleskabe på markedet. Men du får et vinkøleskab, der har det hele og opfylder alle anbefalinger fra eksperter. Skabet har en stor kapacitet og du kan tilpasse det til enhver indretning. Det er bestemt et vinkøleskab til vinentusiasterne, som ønsker den bedst mulige opbevaring af sin vinsamling. Samtidig har det en flot energiklasse og udstråler høj kvalitet.

Vestfrost FZ414W brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Vestfrost FZ414W har +20 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,5/5*
Høj kapacitet, flot design, god energiklasse, 2 forskellige temperaturzoner Høj pris

Smeg SCV115A

41
fandt dette interessant
Smeg SCV115A
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Har du en ekstra stor vinsamling, og har du brug for masser af plads, så giv din vinsamling et godt nyt hjem med dette vinkøleskab fra Smeg. Med Smeg SCV115A vil dine flasker blive opbevaret korrekt og forsvarligt for at bevare alle deres bedste kvaliteter. Og med den rette temperatur vil vinen altid være klar til at blive serveret, lige når du ønsker det.

Smeg vinkøleren har fået gode anmeldelser fra forbrugerne, der mener at man får et skab i en god størrelse til en god pris.

 • Antal flasker: 197
 • Antal kølezoner: 2
 • Højde: 185 cm
 • Bredde: 60 cm
 • Dybde: 65 cm
 • Energiklasse: A
 • Antal hylder: 7
 • UV-beskyttelse: Ja
 • Installation: kun fritstående

Moderne design

Smeg er normalt kendt for sit unikke design i retro-amerikansk stil. Størstedelen af deres store sortiment af køkkenprodukter kommer i dette velkendte design. Men lige netop her skiller vinkøleskabet sig ud af mængden, for her fås et helt andet design. Smeg SCV115A er udført i rustfrit stål, en glasfront, flotte hylder i lyst træ og sort inderside. Dette giver et meget nymoderne, elegant og tidløst design. Det simple udseende vil passe godt ind i indretningen af ethvert hjem.

Der er i alt 6 hylder, du kan fordele din vinsamling på. Hylderne er justerbare, og du kan nemt danne dig et godt overblik over dine flasker.

Skabsdørens glas er med UV-beskyttelse. Dette forhindrer sollys i at påvirke din vins smag og aroma, og du kan med god samvittighed placere vinskabet hvorend du vil i din bolig. Man skal dog være opmærksom på, at modellen ikke kan bruges til indbyg og dermed skal have en fritstående plads.

Stort vinkøleskab til vinsamleren

Med den store kapacitet giver dette vinkøleskab mulighed for opbevaring for den helt store vinsamler. Her er plads til helt op til 197 flasker vin á en størrelse 75 cl. Dermed egner skabet sig godt til den vinentusiasten eller den store vinelsker.

Temperaturen holdes stabil gennem en antivibrationskompressor, der sammen med skabets anti-vibrations design sikrer, at temperaturen holdes konstant uden dine vin tager skade af rystelser. Temperaturen styres via et digitalt display.

Smeg SCV115A kan opdeles i to kølezoner, hvormed du kan opbevare forskellige slags vine. Hver type af vin kræver forskellige opbevaringstemperaturer. Dette kan fx være langstidsopbevaring i den ene zone og temperering af drikkeklar vin i den anden zone. Alternativt kan du bruge skabet til at opdele vinene efter type, fx hvidvin, portvin og rødvin. I hver zone kan temperaturen uafhængigt indstilles til mellem 6 grader og 22 grader.

Vinkøleskabet kommer med energimærke A, hvormed det ikke forbruger meget energi på et år. Derudover er der indbygget et kulfilter, der sikrer at vinene ligger i ren luft, så de ikke tager skade af eventuelle lugte. Støjniveauet for vinkøleskabet ligger på standardniveauet for størstedelen af vinkøleskabe med et lydniveau på 42 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omtrent 60 dB.

Med Smeg SCV115A fås et vinkøleskab i en god størrelse og til en god pris. Prisen ligger relativt lavt, hvis man sammenligner med konkurrenter med samme kapacitet. Det er altså et godt skab til personer, der har en stor vinsamling, og som ønsker sine vinflasker skal være en integreret del af indretningen i hjemmet.

Smeg SCV115A brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Smeg SCV115A har +8 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 3,6/5*
Stor kapacitet, 2 forskellige temperaturzoner, god pris Ikke det retrodesign som Smeg normalt er kendt for

Caso CS660 Wine Comfort 66

36
fandt dette interessant
Caso CS660 Wine Comfort 66
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Med Caso CS660 WineComfort 66 kan du få lov at udleve drømmen om en vinkælder fx i din spisestue eller dit køkken. Dette elegante vinkøleskab passer ind i skandinavisk indretning, og har en kapacitet, der dækker de flestes behov.

Man kan stort set kun finde pæne kommentarer fra forbrugerne. Her får vinskabet særligt rosende ord med hensyn til sit design og sin brugervenlighed. Skabet har en god størrelse, hvormed det egner sig godt til både nybegynderen men også den dedikerede vinentusiast.

 • Antal flasker: 66
 • Antal kølezoner: 2
 • Højde: 102,5 cm
 • Bredde: 59,5 cm
 • Dybde: 63 cm
 • Energiklasse: A
 • Antal hylder: 7
 • UV-beskyttelse: Ja
 • Installation: kun fritstående

Rigtig flot og funktionelt

Caso CS660 har fået særligt positiv omtale grundet dets kvalitet og design. Skabet er designet i rustfrit stål med en glasdør, der præsenterer din vinsmaling på en stilfuld måde. I skabet findes 7 hylder i flot træ, der står pænt op mod den sorte baggrund. Denne stil passer godt ind i moderne skandinavisk indretning, og Caso køleskabet vil kunne pynte eksklusivt i dit køkken eller din stue. Træhylderne i køleskabet er udtagelige og kører på kuglelejer.

Vinkøleskabets dør kommer med isoleret sikkerhedsglas, der giver optimal UV-beskyttelse, så din vinsamling ikke vil tage skade af sollys.

Caso CS660 WineComfort 66 kan blive en flot integreret del af din indretning. Her kan det stå som fremvisning af dine yndlingsvine. Man skal dog være opmærksom på, at dette skab ikke egner sig til indbygning, og dermed skal stå frit.

Alsidigt vinkøleskab, der passer til de fleste

Caso CS660 har fået stor ros for at være en lækkert og brugervenligt køleskab. Det passer til alle størrelser vinflasker, og er perfekt, hvis man ikke har en indbygget vinkælder i sin bolig. Det er et rummeligt vinkøleskab, hvor der er plads til 66 vinflasker á 75 cl.

Skabet er opdelt i to adskilte temperaturzoner. Dermed kan du fx bruge den ene zone til langtidsopbevaring og den anden til serveringsklar vin. Alternativt kan du opdele dine vine i rødvin, portvin, hvidvin eller lignende. Temperaturen kan indstilles til mellem 5 og 22 grader.

Temperaturen holdes konstant af en aktiv ventilator, og træhylder er med til at sørge for en minimal mængde vibrationer.

Nem betjening og god energiklasse

Caso WineComfort 66 har et LED-touch-display, hvor du kan justere og holde øje med temperaturen i de to zoner. Køleskabet er mærket med energiklasse A, hvormed den har et meget lavt årligt energiforbrug, så du slipper for høje udgifter.

Støjniveauet ligger på et lydniveau på 41 dB, hvilket er relativt lavt sammenlignet med flere konkurrerende vinkøleskabe. Dette vinkøleskab er altså ekstra støjsvagt i forhold til mange andre skabe på markedet.

Caso CS660 WineComfort 66 er ikke det billigste køleskab i denne oversigt, men bestemt heller ikke det dyreste. Det har en stor kundetilfredshed, og får generelt kun positiv omtale. Køleskabet er meget alsidigt og passer ind i mange danske hjem. Uanset om du er dedikeret vinentusiast, nybegynde vinsamler eller blot vil have en stilfuld opbevaring af nogle flasker.

Caso CS660 Wine Comfort 66 brugeranmeldelser

Amazon logo

Caso CS660 Wine Comfort 66 har +207 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,5/5*
Flot design, 2 forskellige temperaturzoner Mellem kapacitet

Vestfrost FZ365W

24
fandt dette interessant
Vestfrost FZ365W
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Med det danskproducerede Vestfrost FZ365W vinkøleskab får du en god opbevaringplads til din voksende vinsamling. Her er nemlig tale om et vinskab med absolut stor kapacitet. Her kan du opbevare din vin ved den rette temperatur og ved rette luftkvalitet.

Vestfrost vinkøleskabet er blevet et meget populært vinskab blandt forbrugerne. Her får det flotte karakterer, særligt med fokus på funktion og design. Vestfrost FZ364W er til dig, der vil have lidt ekstra til fremvisning af din vinsamling.

 • Antal flasker: 197
 • Antal kølezoner: 2
 • Højde: 185 cm
 • Bredde: 60 cm
 • Dybde: 60 cm
 • Energiklasse: B
 • Antal hylder: 6
 • UV-beskyttelse: Ja
 • Installation: kan bruges til indbyg og som fritstående

Tidløst design med præsentationshylde

Vestfrost vinkøleskabet er designet moderne og tidsløst. Dette tillader en flot præsentation af din vinsamling. I stedet for at holde dine vin gemt væk i en mørk kælder, kan du med dette flotte Vestfrost vinskab flytte din vinkælder op til flot skue i boligen.

Flaskerne kan inddeles på 6 hylder udført i egetræ, som er et slidstærkt materiale med et moderne, varmt og kvalitetsudtryk, der står godt op imod køleskabets sorte baggrund. Den øverste egetræshylde kan vippes, så man får en præsentationshylde. He kan du fremvise eller fremhæve særlige vine. Alternativt kan hylden ligges ned og bruges til almindelig opbevaring. Denne præsentationshylde er med til at gøre vinskabet og din vinsamling et show piece i din indretning.

Skabsdøren er udstyret med tonet glas, der beskytter mod at UV-stråler trænger ind og påvirker vinens smag og aroma. Dermed behøver du ikke bekymre dig over, hvor dit nye vinskab skal placeres. Desuden kan dette vinskab både bruges til indbygning eller stå fritstående. Dine muligheder er altså helt åbne for at integrere din vinsamling i din bolig. Ydermere er døren vendbar, så den kan passe perfekt ind over alt.

Stort vinskab med flere temperaturzoner

Med Vestfrost FZ365W køleskabet får du mulighed for rigtig at udfulde din passion for vin. Skabet har nemlig en kapacitet på helt op til 197 flasker vin á 75 cl.

Vestfrost er et multizone skab, hvormed det er muligt at opbevare flere typer af vin i det éne skab. Skabet kan deles op i to zoner, hvor temperaturen uafhængigt af hinanden kan indstilles til mellem 5 grader og 22 grader. Her med kan du indstille en bundtemperatur og en toptemperatur. Du kan fx den nederste del af skabet bruges til langtidsopbevaring og den øverste del kan bruges til opbevaring er serveringsklar vin. Alternativt kan de to dele opdeles i rødvin og hvidvin. De to zoner er ikke fysisk opdelt, så der vil automatisk danne sig en tredje zone i skællet mellem toppen og bunden.

Skabets jævne temperatur holdes via en vibrationsdæmpet kompressor. Dette sørger for ro i skabet, så der ikke gives vibreres og gives rystelser til vinflaskerne. Denne vibrationsdæmpning hjælper hylderne af træ også med.

Brugervenlig betjening

Vinskabet fra Vestfrost har fået gode anmeldelser med hensyn til brugervenlighed. Skabet betjenes via et LED-display. Inde i køleskabet findes også LED-lys uden UV stråler. Den fine belysning er yderligere med til at fremhæve det luksuriøse look af din vinpræsentation.

Det er muligt at aflåse døren til skabet for at beskytte din samling. Derudover er der indbygget et kulfilter, der renser luften inde i skaber, hvormed du undgår påvirkning af lugte og dufte på vinens smag.

Skabet ligger i en god energiklasse og har et lydniveau på 42 dB, hvilket er et meget standardniveau for mange af vinkøleskabene på markedet. Dette lydniveau ligger også lavere end lydniveauet for en almindelig samtale på 60 dB.

Prismæssigt ligger dette vinkøleskab i den dyre ende. Men med dette Vestfrost FZ365W vinkøleskab får du også alt, hvad du har brug for. Skabet kan indgå i din indretning præcis som du vil have det, det fremstår af høj kvalitet og stor kapacitet. Skabet er desuden designet til at være en ekslussivt show piece i dit hjem. Skabet egner sig dermed til dig, der har en større vinsamling eller dig, der ønsker at vinen bliver en integreret del af dit hjem.

Hele 197 flasker, 2 kølezoner, UV beskyttelse Fylder lidt

Caso CS670 WineComfort 180

17
fandt dette interessant
Caso CS670 WineComfort 180
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Caso CS670 WineComfort 180 er et smukt vinskab i tidløst design, med en stor kapacitet. Dette tillader opbevaring af selv den største vinsamling under helt perfekte forhold.

Caso CS670 modellen er blevet en populær model blandt forbrugerne. Dette afspejles i de flotet anmeldelser, som vinkøleskabet har fået samt den store skare af tilfredse kunder. Vinkøleskabet får flotte ord med på vejen gurndet sin høje kvalitet og smukke udseende.

 • Antal flasker: 180
 • Antal kølezoner: 2
 • Højde: 186 cm
 • Bredde: 59,5 cm
 • Dybde: 69 cm
 • Energiklasse: C
 • Antal hylder: 8
 • UV-beskyttelse: Ja
 • Installation: kun fritstående

Stort vinkøleskab i et stilrent design

Med dette WineComfort 180 vinskabet fra Caso fås et stilrent, flot og funktionelt skab til opbevaring dine vin. Skabet er udført i rustfrit stål med hylder af lyst træ. De otte hylder med kuglelejer er udtagelige, og du kan dermed tilpasse skabet præcis til dine behov. Invendigt i vinskabet er der mulighed for LED-lys. Med det flotte og tidsløse design sikrer du et vinkøleskab, som kan indgå som en del af indretningen i dit hjem.

Køleskabsdøren er lavet af et 2-lags UV-beskyttende glas. Dette beskytter din vinenes aroma mod sollys, for at bevare smag og aroma på absolut bedste vis. Dermed behøver man ikke tænke over, hvor skabet placeres. Du kan altså altså opbevare din vinsamling som en del af indretningen i dit hjem som et særligt moderne statement.

Man skal være opmærksom på at Caso CS670 vinkøleskabet er designet til at stå frit. Modellen kan altså ikke anvendes til indbygning.

Flere forskellige temperaturzoner

Caso CS670 WineComfort køleskabet har en stor kapacitet, hvor du kan opbevare op til 180 flasker vin á 75 cl på engang. Dermed egner dette vinskab til den dedikerede vinentusiast, med mulighed for de helt store samlinger.

Temperaturmæssigt er køleskabet designet med to individuelle temperaturzoner, der indstilles hver for sig. Temperaturen kan i de to zoner indstilles på mellem 5 grader og 22 grader. I midten mellem de to zoner vil der automatisk dannes en tredje temperatur, der blandes af de to valgte temperaturer. Disse zoner giver dig forskellige muligheder. I den ene zone kan du fx opbevare vin, som skal være drikkeklar. Drikkeklar vin bør ofte opbevares ved andre temperaturer end vin, som opbares i længere tid. Alternativt kan den ene zone bruges til opbevaring af hvidvin og den anden zone til rødvin.

Caso WineComfort vinskabet har en motoreffekt på 150 Watt, og det er udstyret med en aktiv ventilator, der sørger for at holde temperaturen konstant. Forbrugerne har generelt kun haft pæne kommentarer til Caso vinkøleskabet, hvor det blandt andet roses for at være et super vinkøleskab, der er funktionelt og støjsvagt.

Brugervenligt skab til samleren

Indstilling og betjening af Caso vinkøleskabet foregår via et indbygget touch-display. Betjening af vinskabet får generelt ros for at være meget brugervenligt.

Lydniveauet på dette vinskab ligger på 42 dB og en lav vibration. De fleste vinkøleskabe ligger på omkring dette lydniveau, og til sammenligning har en normale samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

Et af de få kritikpunkter Caso CS670 WineComfort køleskabet møder er, at det er placeret i energiklasse C. Mange af konkurrenterne på markedet opnår ofte en energiklasse A. Energiklasse C er altså ikke den bedste klasse, men på trods af dette bruger vinkøleskabet dog stadig ikke særligt meget energi på et år.

Caso CS670 ligger i den dyrere ende af prisskalaen sammenlignet med andre vinskabe på markedet. Til gengæld fås også et vinkøleskab af høj kvalitet. Derudover er dette også et af skabene i denne test med den største kapacitet. Vinkøleskabet egner sig derfor til en rigtig vinentusiast, som ønsker god og sikker opvaring af sin vinsamling.

Caso CS670 WineComfort 180 brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Caso CS670 WineComfort 180 har +21 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,6/5*

Amazon logo

Caso CS670 WineComfort 180 har +207 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,5/5*
Stor kapacitet, flot design, 2 forskellige temperaturzoner Høj pris, lavere energiklasse

Liebherr WKEes 553

7
fandt dette interessant
Liebherr WKEes 553
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Liebherrs energivenlige vinkøleskabe har hurtigt fået placeret sig i den eksklusive top af markedet. Liebherr WKEes 553 vinkøleskabet er et mindre køleskab af højeste kvalitet. Det er velegnet til dig med begrænset plads i køkkenet, eller dig der ønsker et udstillingsskab til dine yndlingsflasker. Alternativt kan skabet bruges til opbevaring og temperering af flasker, der snart skal åbnes, så de holder den perfekte temperatur.

 • Antal flasker: 18
 • Antal kølezoner: 1
 • Højde: 45 cm
 • Bredde: 56 cm
 • Dybde: 55 cm
 • Energiklasse: A
 • Antal hylder: 3
 • UV-beskyttelse: Ja
 • Installation: indbyg

Integrerbart vinskab

Liebherr WKEes vinskabet er designet moderne og stilfuldt i stål. Skabet består af tre hylder i lyst ubehandlet træ. Her kan du fordele dine vinflasker samtidig med at du får et godt overblik over din samling. De håndlavede træhylder er monterede på teleskopskinner

Vinskabet er udstyret med LED-belysning, som kan dæmpes efter behov. Dette sikrer en jævn og stilfuld belysning af skabet, hvormed dine vinflasker kan være belyst og blive præsenteret smukt.

Med Liebherr vinkøleskabet skal du ikke bekymre dig og stråling fra sollys. Glasset i vinskabet har indbygget UV-beskyttelse, hvormed du kan have skabet stående hvorend du vil uden bekymring. Du skal dog være opmærksom på, at dette er en indbygningsmodel. Dette gør den meget praktisk og pladsbesparende, men det kræver at du har plads til indbyg.

Mindre kapacitet, høj kvalitet

Liebherr laver flere størrelser af vinkøleskabe. Dette WKEes 553 er en mindre model, der kan indeholde 18 flasker á en størrelse på 75 cl. Dermed er skabet perfekt til en mindre vinsamling eller som udstillingsskab til dine yndlingsvinflasker.

Grundet den mindre størrelse har køleskabet kun en kølezone, der kan indstilles til en temperatur på mellem 5 grader og 20 grader. Vinskabet egner sig derfor bedst til opbevaring eller temperering af vine, der skal have omtrent samme temperatur.

Vinkøleskab med lidt ekstra

Liebherr vinkøleskabet er udstyret med et elektronisk touch LCD-display, som er en innovativ designfeature. Her findes en brugervenlig menunavigering hvor temperaturen kan justeres, og temperaturdisplayet kan aflæses direkte gennem glasdøren.

Køleskabet har et FreshAir aktivt kulfilter. Lugte og dufte fra den omgivende luft risikerer at trække ind i vin fra korkproppet, hvilket vil påvirke vinens smag, aroma og kvalitet. Men de aktive kulfiltre sørger for, at luften i skabet er rent og dermed uden lugt.

Vinkøleskabet fra Liebherr er i energiklasse A, hvormed det ikke bruger mange penge årligt i strøm, og du slipper derfor for alt for høje regninger. Lydniveauet ligger på 34 dB, hvilket er meget lavere end de andre konkurrenter på markederne. Dermed slipper du for støjgener, selv hvis skabet skal placeres centralt i dit hjem.

Alt i alt er dette en vinskab med en mindre kapacitet, som vil passe godt ind i mindre hjem eller som opbevaring eller temperering af en del af vinsamlingen. Af den mindre kapacitet ligger vinskabet prismæssigt til den dyre side, hvis man sammenligner med mange af de andre vinskabe på markedet. Men her fås også et vinskab af høj kvalitet, der lever op til Liebherr standarder.

Liebherr WKEes 553 brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Liebherr WKEes 553 har +9 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,3/5*
Smart til mindre arealer, flot design, høj kvalitet Høj pris

 

Test af vinkøleskab

Bemærk venligst: på teststudiet.dk tester vi ikke personligt alle de viste vinkøleskabe. Vi har nøje undersøgt og udvalgt resultater fra mange forskellige test- og forbrugerpaneler, og herfra vi medtager kun de køleskabe som alle har klaret sig godt. Vi har selv erfaringer med udvalgte vinkøleskabe, og disse erfaringer har vi naturligtvis lagt ind i bedømmelsen. Ydermere har vi udviklet en unik feature, som gør, at produkterne altid rangeres efter andre brugeres tilfredshed og nysgerrighed. De vinkøleskabe, som andre har fundet mest interessante, er de køleskabe, som blev vist til dig, som de første.

Da vi lavede denne test af vinkøleskabe, var det vigtigt for os at have fokus på flere forskellige parametre. Parametre, som vi synes er vigtige når der skal købes et nye vinkøleskab. Desuden har vi haft fokus på at finde modeller i forskellige prisklasser, men som alle har klaret sig godt ifølge eksperter. Vi har derfor inkluderet vinkøleskabe på denne side indenfor stort set alle prisklasser – fra de helt billige til de helt dyre. Men samtidig har vi også kun inkluderet vinskabe, som alle har fået ros i tests. Så du kan være sikker på at disse valgte vinkøleskabe ikke gå ned på hverken kvalitet eller effektivitet på trods af forskellen i prisen.

Vores testkilder til bedst i test af vinkøleskabe

Denne guide af vinkøleskabe er baseret på et væld af anmeldelser af køleskabe, foretaget af uvildige forbrugertests og ekspertpaneler. Her har eksperter og vinentusiaster testet mange forskellige modeller af vinkøleskabe med fokus på forskellige parametre. Oftest er der lagt vægt på køleskabets kvalitet, funktioner, kapacitet og pris.

Denne guide er baseret på tests af de forskellige modeller på markedet, og på egne erfaringer. Disse tests er foretaget hos flere forbrugere. Heriblandt er der tale om forbrugeranmeldelser fra flere forhandlere. Blandt andet har vi kigget på, hvor godt de forskellige vinkøleskabet har scoret, fx hos den populære, danske Pricerunner. Vi har altså nøje gennemgået alle kommentarer fra forburgere, for til sidst at sammensætte denne guide. Vi håber dermed at du nu føler dig forberedt til at vælge dit nye vinkøleskab.

Hvorfor investere i et vinkøleskab?

For mange mennesker er vin en oplevelse og en nydelse, som de sætter pris på til særlige lejligheder, specielle anledninger eller til hyggelige hverdage. Nogle nyder et glas vin til maden, mens andre åbner et par flasker når der er gæster og skal hygges. Der kan være stor forskel på lejligheden for at drikker vin, men ens for alle scenarier er, at vinen foruden god også skal have den rette temperatur. En lunken rosé på en varm sommerdag er ikke optimal, og det samme gælder for en god flaske rødvin som er for kold når den skal serveres.

Med et vinkøleskab er du altid sikret den rette temperatur uanset tidspunktet for servicering. Køleskabet sørger nemlig for, at vinen har præcis dén temperatur som den skal have samtidig med at det overvåger luftfugtighed. Det er utrolig smart, og en nem måde at opbevare sin vin på. Nogle tror, at et vinkøleskab kun er for vinkendere, men disse køleskabe er blevet ret populære de seneste år – netop fordi at alle kan være med. Man behøver ikke vide særlig meget om vin, blot hvilke flasker man selv nyder at drikke.

Foruden de smarte funktioner med temperatur og luftfugtighed, så er et vinkøleskab også en fin måde at opbevare sine vinflasker på. De fleste vinkøleskab kommer med smukke træhylder, som kan trækkes ud når man skal finde den rigtige flaske. Et vinkøleskab er derfor en god investering, hvis du nyder et godt glas vin, og ønsker din vinsamling – uanset størrelsen, præsenteret på en smuk og elegant måde.

Sådan vælger du det rette vinkøleskab

Hvis du skal investere i et vinkøleskab, så er der nogle ting som du bør være opmærksom på før du vælger, hvilket køleskab det skal være. Det er først og fremmest vigtigt at finde et vinkøleskab som dækker dine behov, og derfor har vi her på teststudiet.dk et stort udvalg af forskellige modeller. På siden finder du både de helt billige, de dyre, de smarte og de ekstravagante. Vi har udvalgt vinkøleskabe med forskellige egenskaber baseret på anmeldelser af uvildige forbrugertests og testpaneler, og vi har valgt køleskabene baseret på bedst i test af funktion, kapacitet og pris.

Det skal du være opmærksom på, når du skal købe et vinkøleskab

Der findes mange forskellige varianter af vinkøleskabe, og særligt placeringen i dit hjem er afgørende for, hvilket et køleskab du skal vælge. Der er mange anmeldelser og tests med vinkøleskabe, men køleskabene har forskellige funktioner alt afhængig af, hvor de skal placeres.

Vinkøleskabene fås nemlig både som fritstående, integrerbart og indbygget. Du skal derfor være opmærksom på, om dit vinkøleskab passer til målene køkkenskabet eller om det kun kan stå ved siden af. Dette fremgår som regel af produktbeskrivelsen sammen med målene på vinkøleskabet. Flere og flere køkkenfirmaer er faktisk begyndt at inkludere plads til vinkøleskab ved siden af f.eks. køleskab eller ovn. På den måde er vinkøleskabet lige ved hånden når du står og laver mad eller skal forberede din servering.

Volumen/kapacitet

12, 24 eller 36? Valgmulighederne er mange når det kommer til, hvor meget plads der skal være på hylderne i dit vinkøleskab. Hvis du samler på vin, og derfor har mange flasker liggende på samme tid, vil et køleskab med stor kapacitet være at anbefale. Det er lidt træls, at købe et vinkøleskab med smukke hylder, og så have flaskerne stående i kasser ved siden af fordi der mangler plads. Omvendt er det måske ikke den store model, som du har brug for, hvis du kun skal have en god håndfuld flasker liggende til en særlig anledning.

Brug og behov

Spørgsmålet om behov er en god ting at have i tankerne når du skal vælge det rette vinkøleskab. På samme måde som eventyret om den kære Guldlok, så er det store vinkøleskab med plads til flere kasser måske for stort, mens det mindste køleskab er for lille. Det handler om at finde dét, som passer bedst til dine behov.

En anden ting, som du skal være opmærksom på når du skal investere i et vinkøleskab er, hvilken vin som du skal have liggende. Køleskabene fås nemlig med både 1 og 2 zoner, hvilket vil sige, at du f.eks. kan have rødvin og rosé liggende i samme køleskab, hvor begge varianter kan have den rette temperatur, da køleskabet har 2 zoner.

Hvis du ikke drikker rødvin, kan du sagtens nøjes med et køleskab med 1 zone, da både hvidvin og rosé skal være afkølet. Hvis vinkøleskabet primært er tiltænkt til opbevaring er en enkelt zone også at anbefale.

Støjniveau

Som med almindelige køleskabe, så støjer vinkøleskabe også en smule. Der kan dog være stor forskel på, hvor meget støj det enkelte skab laver, men de fleste producenter har angivet støjniveauet på deres produktbeskrivelser. Du kan dog finde køleskabe, hvor der er taget højde for netop dette, og hvor der har været fokus på at reducere støjgener. Dette er måske en overvejelse, hvis vinkøleskabet skal stå et centralt sted som f.eks. køkken eller stue.

Hvad er dit budget?

Et vinkøleskab ligger som regel i samme prisklasse som et almindeligt køleskab. Dette betyder, at du sagtens kan finde et køleskab til et par tusinde kroner, men du kan også få et som ligger i den dyrere ende af prisskalaen. Prisen afhænger bl.a. af størrelse, kapacitet og antal zoner. Jo større køleskabet og kapaciteten der skal være, jo højere er prisen. Et køleskab med en enkelt zone, er primært også billigere end et med flere zoner.

Gennemsnitlige anmeldelse:

5
Rated 5 out of 5
5 ud af 5 stjerner
Fantastisk100%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

Vinkøleskab med mindst støj

Rated 5 out of 5
12. april 2021

Tak for overblikket over vinkøleskabe. Valget faldte på den med mindst støj.

Theis Petersen