Marie, 31 - Skribent & Anmelder
Bor i: København, Danmark
Ansvarlig for: Hus & Have
Andre facts: Elsker mad og have

Aluminiumfolie kan bruges til meget forskelligt. Det er blevet en fast del af køkkenet, der både kan bruges til opvarmning af forskellige retter, at holde maden varmt mellem måltider eller som madopbevaring for at bevare madens kvalitet. Folie til madlavning kommer i mange former og kan bruges til mange forskellige formål. Læs mere her.

Foliebakker – Runde, kvadratiske og med låg Du kender dem nok fra butikken, hvor de kan fås året rundt, og efterspørgslen bliver typisk lidt højere hen mod grillsæsonen. Man finder nemlig ikke et mere alsidigt produkt end 

foliebakker, som altid er smarte at have stående derhjemme, og selvom de er særligt brugbare om sommeren, kan de faktisk bruges året rundt. Foliebakker kan desuden fås i flere størrelser og dybder, der passer til dine forskellige madplaner. Foliebakker er typisk er runde eller firkantede med en aflang og kvadratisk form. Nogle bakker kaldes for “gastronorm bakker” da de er særligt gode til madlavning. Mange bakker kan også fås med et låg, der passer til bakkens form, som atter gør dem oplagte til madlavning. Med bakkerne kan man nemlig tilberede både grøntsager og kød i sin ovn eller på grillen og dermed lave forskellige retter med en rigtig lækker smag. Derudover hjælper bakkerne med at holde maden varm, og de kan også holde maden frisk i køleskabet dagene efter madlavningen.

Sølvpapir – Folieruller Man kan også få aluminiumpapir i ruller, som man typisk kan købe i sin lokale dagligvarebutik. Sølvpapir, som det typisk kaldes, har mange af de samme egenskaber som foliebakker, da man typisk kan forme det efter sine behov. På denne måde kan sølvpapir tilpasses til ens skåle, bakker og andre ting, der skal varmes eller opbevares. Det er vigtigt at have de rette hjælpemidler i ens køkken, da det på denne måde bliver langt lettere og langt sjovere at lave mad. Når det er sjovt og nemt at lave mad, vil man også være mere tilbøjelig til at gøre sig mere umage med madlavningen i stedet for at tage de lette løsninger hver gang. Køkkenet er dermed et rum i dit hjem, som du ikke bør nedprioritere, for hvis du nedprioriterer dit køkken, vil du også nedprioritere din sundhed, der gerne skal prioriteres så højt som muligt. Hvis du mangler foliebakker i dit hjem, kan du derfor med roligt gå ud at købe dem, de fås til en god pris og du vil blive overrasket over, hvor mange ting, man faktisk kan bruge dem til.