Marie, 31 - Skribent & Anmelder
Bor i: København, Danmark
Ansvarlig for: Hus & Have
Andre facts: Elsker mad og have

Hjem » Forside » Hus & have » Espressomaskine Test
Artiklen er sidst opdateret d. 3. januar 2024 kl. 23:41

Oversigt over de bedste Espressomaskiner 2024

Var det noget med en cremet cappuccino? Eller hvad med en lækker latte? Med en espressomaskine behøver du ikke længere vente i kø på den lokale café for at få serveret en kop god kaffe. Nu kan du i stedet lave den derhjemme i dit eget køkken – når du har lyst. Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men vi kan garantere dig at det er det ikke. Med disse udvalgte espressomaskiner, kan du lave en velsmagende kop mokka blot ved at klikke på et par enkle knapper.

Og det bedste af det hele… På teststudiet.dk har vi fundet de bedste modeller, så du blot skal vælge den maskine som passer bedst til dig. Du kan blot læne dig tilbage, og finde dén som passer til dine behov og ønsker. Måske er du til en fuldautomatisk espressomaskine, som ordner alting lige fra at kværne bønnerne til at skumme mælken? Eller måske er du mere typen, der selv vil klarer opgaven med lidt latteart og hjemmeristede bønner? Uanset, hvilken type maskine som du overvejer at investere i, så har vi samlet de bedste espressomaskiner til dig.

Bedst i test

vs.

God anbefaling

Indholdsfortegnelse [vis]

Sage Barista Touch

163
fandt dette interessant
Sage Barista Touch
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Du behøver ikke være ekspert i et køkken for at få et professionelt resultat. I hvert fald ikke, hvis du spørg stjernekok Heston Blumenthal. Han er nemlig manden bag mærket Sage, som producerer eksklusive køkkenmaskiner i høj kvalitet. Med et CV, der indeholder adskillige Michelin-stjerner, så har Blumenthal helt styr på, hvordan man producerer mad og drikke af høj kvalitet. Denne viden er helt sikkert også årsagen til Sage’ succes indenfor køkkeninventar.

Produkterne fra Sage er udført i høj kvalitet med et elegant og stilfuldt design, der gør det nemt at betjene dem. Espressomaskinen Sage The Barista Touch er bestemt ingen undtagelse. Med denne maskine behøver du ikke gå på kompromis når du laver kaffe. Maskinen hjælper dig nemlig med at tilberede en lækker kaffedrik efter din egen smag.

 • Vandbeholders kapacitet: 2 liter
 • Kaffesort: Hele bønner
 • Kopvarmer: Ja
 • Størrelse: 44 cm x 40,7 cm x 40,4 cm
 • Type: automatisk/manuel
 • Kaffekværn: Ja
 • Mælkeskummer: Ja
 • Auto slukfunktion: Ja
 • Vandtryk: 15 bar

En god kop kaffe

Sage The Barista Touch er en automatisk espressomaskine, hvor du får mulighed for at blive lukket helt ind i bryggeprocessen. Det er en maskine, der laver vidunderlig kaffe med samme kvalitet som en god kop cafékaffe. Fordelen er dog at du ikke behøver at forlade dit køkken eller stå i kø for at få barista oplevelsen.

Sage The Barista Touch gør det simpelt at brygge en virkelig god kop kaffe, og du kan vælge mellem alt lige fra americano, latte, flat white, cappuccino eller endda tilpasse kaffen til din helt egen smag. Denne espressomaskine er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, der alle var begejstret. Dog bemærkede eksperterne, at maskinen er forholdsvis dyr, da den er placeret i et mellemhøjt prisniveau. Kvalitet og pris hører i dette tilfælde sammen, og du får med Sage The Barista Touch en god espressomaskine.

Stilfuldt og elegant design

Med The Barista Touch bliver din kaffebrygning en sand fornøjelse både i forhold til smag men også i forhold til design med sit stilrene og elegante design. Espressomaskinen er udarbejdet i et flot barista udseende med en flot touchskærm, hvor du kan swipe mellem dine kaffefavoritter.

Skærmen giver en intuitiv måde at betjene maskinen på, og du har mulighed for at gemme op til seks foretrukne typer kaffe. Venner og familie kan derfor få deres favoritter hver gang de kommer på besøg blot ved et par få tryk.

Sage produkterne er designet, så de passer ind i de fleste køkkenindretninger. Det professionelle udseende giver dig følelsen af at brygge kaffe på en smart café, og vil imponere dine gæster.

Kommer med kaffekværn og mælkeskummer

Sage The Barista Touch kommer med en integreret kværn med 18 forskellige indstillinger. Du kan derfor nemt og enkelt tilpasse, hvordan bønnerne skal kværnes så du kan få den perfekte kaffedrik. Ingen bønner er ens, og derfor kan du nemt finjustere din kværn, hvis du ønsker at prøve nogle nye kaffebønner eller et andet mærke.

Nemt er blandt nøgleordene når det kommer til denne espressomaskine. Både i forhold til touchskærmen, den integrerede kværn og systemet som laver din mælkeskum. Det automatiske system sørger for perfekte resultater hver gang. Det eneste du skal gøre er at indstille din temperatur og tekstur, sæt mælkekanden under damperen, og maskinen tager sig af resten. Det kan næsten ikke blive nemmere.

Den indbyggede kværn og automatiske mælkeskummer giver dig perfekt skum, så du kan lave til en fløjlsblød cappuccino dekoreret med fin latte art.

Betjening af maskinen

Med en espressomaskine fra Sage er du garanteret god kaffe, og The Barista Touch er ingen undtagelse. Maskinen er designet med fire nøgleelementer for øje: dosering, temperaturkontrol, udløbstryk og damptryk. Tilsammen sikrer disse elementer dig en helt perfekt kop kaffe hver eneste gang med samme kvalitet som den du køber på caféerne.

Men du skal ikke kun tage vores ord for gode varer. Eksperterne skriver i deres anmeldelse, at de især er vilde med, at modellen er brugervenlig og håndterbar. Ifølge dem, er Sage The Barista Touch en god espressomaskine, som gør det nemt og hurtigt at komme i gang med at brygge en god kop kaffe.

Er du samtidig lidt kaffenørd, der elsker selve bryggeprocessen, kan du takket være den indbyggede koniske kværn i maskinen, justere både maling- og indstillinger for dosis, og dermed tilberede kaffen lige efter din smag. Du kan tilpasse kaffen til din personlige smag både i forhold til bønnerne, men når det kommer til vandets temperatur, mælkeskummets tykkelse og kaffens styrke. Og bare rolig. Du behøver ikke huske, hvilke indstillinger der gav den perfekte kop kaffe. Du kan nemlig gemme dine personlige indstillinger på maskinens display under dit navn, og med et logo efter dit eget valg. På den måde kan du til enhver tid genskabe din favorit kaffe igen og igen.

Gå på opdagelse i en spændende verden, hvor du kan lege med indstillingerne og være kreativ med din kop kaffe. Det er kun fantasien, der sætter grænser med de mange justeringsmuligheder. Med alt lige fra espresso til en americano, cappuccino, latte og flat white kan du udforske, hvilken kaffedrik der er din nye yndlings.

Sage Barista Touch brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Sage Barista Touch har +1904 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,7/5*

Amazon logo

Sage Barista Touch har +661 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,3/5*
Høj kvalitet, elegant og stilfuldt design Kræver lidt øvelse

Sage The Oracle

105
fandt dette interessant
Sage The Oracle
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Sage er skabt af den verdenskendte kok Heston Blumenthal. Hans mange års erfaring inden for gastronomi, har medvirket til udviklingen af mange unikke produkter indenfor køkkenudstyr. Hans produktserie rummer alt lige fra elkedler til belgisk vaffeljern, og alle har samme høje kvalitet som hans madlavning.

Det er tydeligt, at produkterne er produceret med omtanke for forbrugerne, og deres oplevelser i et køkken. Udover at være i elegant design, så er de også produceret så maskinerne er nemme at betjene. Hvert produkt er gennemtænkt og udført til perfektion.

En af de bedste luksus espressomaskiner på markedet er da også Sage The Oracle-espressomaskinen, hvor du selv har mulighed for at få den fulde oplevelse af bryggeprocessen. Med denne maskine forvandles du til en fuldbyrdet barista øjeblikkelig, der kan lave et professionelt resultat.

 • Vandbeholders kapacitet: 2,5 liter
 • Kaffesort: Hele bønner
 • Kopvarmer: Ja
 • Størrelse: 45,5 cm x 37,5 cm x 37 cm
 • Type: automatisk/manuel
 • Kaffekværn: Ja
 • Mælkeskummer: Ja
 • Auto slukfunktion: Ja
 • Vandtryk: 15 bar

Mere end blot en god kop kaffe

Der er en grund til, at denne maskine hedder Oracle. Den giver nemlig det bedste på alle fronter: automatisk simplicitet og manuel kvalitet. Kort sagt, så er den et klart valg for den raffinerede kaffeelsker. Maskinen er samtidig kåret som testvinder i flere forbrugertests, og eksperterne har næsten kun rosende ord til denne maskine.

I forhold til prisniveauet, så er prisen i den absolut højeste ende, men i dette tilfælde hører kvalitet og pris bestemt sammen. Sage Oracle-espressomaskinen er et helt nyt niveau og kvalitet inden for espressobrygning, og derfor er denne maskine alle pengene værd, hvis du er på udkig efter en førsteklasse espressomaskine.

Sage The Oracle-espressomaskinen brygger ikke blot god kaffe. Det er den perfekte maskine til kendere, feinschmeckere og kaffenørder. Det er espressomaskinen til dig, der elsker at nørde kaffe, og som finder lige så stor glæde i at brygge kaffen, som at drikke den. Du kan nemt og enkelt vise dine færdigheder som barista frem derhjemme, og brygge formidabel kaffe med en af de bedste maskiner på markedet.

Æstetisk design

Heston Blumenthal har ikke kun produceret Sage The Oracle med henblik på at skabe god kaffe, men også i forhold til at være en espressomaskine, som ser fantastisk ud i køkkenet. Maskinen er smuk designet, og fyldt med smarte funktioner der giver følelsen af en ægte barista maskine.

Den er udført i et moderne og industrielt design, som er utrolig nem at betjene via kontrolpanelet. Ved hjælp af få tryk, har du hurtigt og nemt fuld kontrol over din kaffebrygning, der kan tilpasses dine personlige indstillinger. Med Sage The Oracle-espressomaskinen kan du følge brygningsprocessen helt ned til kaffens temperatur. Den er brugervenlig, så du nemt kan komme i gang med at lave en god kop kaffe.

Integreret kaffekværn og mælkeskummer

Den integrerede kaffekværn har intet mindre end 45 indstillinger, hvilket betyder at du præcis kan indstille, hvor groft eller fint dine bønner skal laves. Du vil bestemt mærke forskel i kaffens aroma og smag, og finjustere din espressomaskine, så den passer dig bedst.

Espressomaskinen har ikke kun integreret kaffekværn, men også en mælkeskummer, så du kan lave tyk og kraftig skum til din cappuccino eller latte macchiato. Du kan endda justere mælkens temperatur, så du får din kaffe præcis som du ønsker. Den fyldige mælkeskum er prikken over i’et når du skal brygge din kaffe, hvilket du kan gøre med denne maskine på under 90 sekunder. Det er den ultimative kaffeoplevelse i form af en velbalanceret espresso. Dette er også årsagen til at forbrugertests og eksperterne ikke i tvivl: Sage The Oracle laver den bedste espresso.

Normalt skal du vælge mellem en manuel eller automatisk espressomaskine, men med Sage Oracle kan du få begge dele i én. Heston Blumenthal har nemlig lavet verdens første automatiske manuelle espressomaskine, som giver dig perfekt kaffe, som var den tilberedt på din yndlingscafé. Maskinen både kværner, doserer og stamper automatisk, og sørger selv for at mælken skummes korrekt. Man skulle næsten tro, at der var en barista gemt inde i maskinen.

Med denne maskine kan du ikke blot brygge god kaffe, du kan endda lave to kopper på én gang og nyde den perfekte kaffepause sammen. Og hyggen behøver ikke stoppe dér. Maskinen kommer nemlig med en vandbeholder på 2,5 liter, så der er kapacitet til mange kopper kaffe før den skal fyldes igen.

Semi-automatisk betjening af maskinen

Den semi-automatiske proces med denne maskine sørger for at gøre alt det svære når det kommer til din kaffebrygning – kværning, dosering, pakning og skumning af mælk. Hvis du dog har lyst til at udleve dine drømme som barista, kan du skifte til manuelt betjening og klare tingene selv.

Kontrolpanelet på espressomaskinen sørger for at du har fuld kontrol over hvert led i processen mens kaffen bliver brygget. Du kan hurtigt og nemt betjene maskinen, og let og enkelt vælge dine helt egne og personlige indstillinger. Skræddersy din oplevelse, så du kan få den bedste kop kaffe. Og som om det ikke er nok, så fortæller maskinen dig også, hvornår den trænger til at blive rengjort. Jævnlig rengøring hjælper med at holde din espressomaskine ved lige, og sikrer ikke mindst den perfekte smag.

At lave den perfekte kop kaffe er nærmest en videnskab, en videnskab som du kan mestre takket være Sage The Oracle-espressomaskinen. Prisen er måske i den høje ende, men med denne maskine får du meget for pengene. Hvis du er er en ægte kaffenørd, som sætter pris på alle processerne i brygningen af den perfekte kop, så skal du vælge en Sage The Oracle espressomaskine.

Sage The Oracle brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Sage The Oracle har +1027 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,6/5*

Amazon logo

Sage The Oracle har +304 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 3,8/5*
Rigtig flot design, meget kvalitet for pengene Høj pris

DeLonghi Magnifica ECAM

71
fandt dette interessant
DeLonghi Magnifica ECAM
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


DeLonghi Magnifica ECAM er en fuldautomatisk espressomaskinen med alt, hvad kaffehjertet begærer. Maskinen får ros i en række uvildige testpaneler bl.a. for sine funktioner og dens lave pris. Med denne espressomaskine får du alt, hvad du behøver for at få en perfekt bønne-til-kop oplevelse.

Delonghi er en anerkendt italiensk producent med mere end 100 års produktion bag sig, og er kendt for både smukke designs og brugervenlige produkter til køkkenet. Firmaet, som har til huse i Italien, har en lang tradition for at skabe kaffe- og espressomaskiner som ikke blot brygger en god kop kaffe, men også udnytter kaffens bedste egenskaber lige fra de ristede bønner til den færdige kop espresso. Alle maskinerne bliver samlet i hånden, og gennemgår utallige tests før de bliver videresendt til butikkerne. Du kan derfor opleve at finde kafferester i maskinen, da produktet er gennemtestet inden salg.

 • Vandbeholders kapacitet: 1,8 liter
 • Kaffesort: Hele bønner eller malet kaffe
 • Kopvarmer: Nej
 • Størrelse: 35,1 cm x 23,8 cm x 43 cm
 • Type: fuldautomatisk
 • Kaffekværn: Ja
 • Mælkeskummer: Ja
 • Auto slukfunktion: Ja
 • Vandtryk: 15 bar

God kvalitet til en billig pris

Med en Delonghi espressomaskine er der ikke gået på kompromis med hverken funktion, design eller brugervenlighed. Trods de mange år på bagen, har firmaet formået at følge med tiden, så espressomaskinerne er både moderne og højteknologiske. Men hvad koster sådan en smart espressomaskine så? Faktisk en del mindre end du måske tror. DeLonghi Magnifica ECAM har i tests fået stor ros for både funktionalitet og pris. Espressomaskinen er nemlig meget billig når det kommer til fuldautomatiske espressomaskiner, men dette går bestemt ikke ud over kvaliteten.

Denne espressomaskine kan tilpasse kaffens smag, aroma og temperatur til dine præferencer, så du til enhver tid kan lave den perfekte kop kaffe. Med en DeLonghi Magnifica ECAM behøver du ikke længere bekymre dig om kaffe. Maskinen laver præcis dén form for kaffe du ønsker – og til perfektion hver eneste gang. Espressomaskinen fås i to flotte farver, og kommer i en enkelt og kompakt model, som vejer 9 kg. Hvis dit køkken ikke er så stort, kan modellen, som hører blandt de store og rummelige fuldautomatiske maskiner, måske virke lidt stor i designet. Det er dog stadig en fin espressomaskine til køkkenbordet. Maskinen fås også i en slim (S) model, der kun fylder 15 cm i bredden, hvis du gerne vil have den gode kvalitet men i en lidt mindre indpakning. Slim modellen er perfekt, hvis du bor i en lille lejlighed men stadig ønsker en god espressomaskine.

Betjening af maskinen

Med en DeLonghi Magnifica S ECAM har det aldrig været nemmere at få din kaffe akkurat som du ønsker den. Med kun et par enkelte tryk, kan du finjustere maskinen, så den passer til din foretrukne kaffesmag. Måske ønsker du at tilføje lækker cremet mælkeskum til din cappuccino eller cafe latte. På espressomaskinen har DeLonghi tilføjet et nyt kontrolpanel, så du altid har fuld kontrol over det endelige produkt. Kaffen er som skræddersyet til dig, og du kan justere alt fra intensiteten på aromaen til temperaturen.

Til trods for at DeLonghi Magnifica S ECAM er en fuldautomatisk maskine som klarer hele processen for dig, er der faktisk mulighed for at bestemme en del i forhold til din kaffebrygning. Maskinens brugervenlighed og avancerede funktioner roses i forbrugertests – særligt fordi prisen ikke er højere. Du får derfor en enorm nem espressomaskine, hvor du kan tilpasse din kaffe efter dine præcise ønsker. Maskinens kontrolpanel er nemt at betjene, og du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige temperaturer, intensitet og justering af vand- og kaffemængde. Særligt den sidste funktion spiller en stor rolle, når det kommer til at lave en perfekt balanceret kop kaffe.

Kaffekværn og mælkeskummer

DeLonghi Magnifica S ECAM kommer med en integreret stillegående kaffekværn, hvilket for mange er en vigtig del af kaffebrygningen. Duften af bønner er starten på en god kop kaffe, da du får en rigere aroma og en bedre kaffeoplevelse. Du kan med kaffekværnen justere grovheden af kaffen ud fra 13 indstillinger. På den måde kan du finde lige præcis den indstilling som passer til din smag.
Du har dog også mulighed for at bruge malet bønner i maskinen, hvis du vil slippe for denne del af processen.

Den integreret kaffekværn er dog ikke den eneste feature i denne espressomaskine. Netop fordi at DeLonghi Magnifica S ECAM er en fuldautomatisk model, er den udstyret med en mælkeskummer, hvilket betyder at du kan brygge alt fra latté til cappucino. Med et enkelt tryk, kan maskinen trylle cremet mælkeskum frem og lave skønne kaffedrikke med mælk.

Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men denne espressomaskine er en god maskine til en fornuftig pris. Der er dog et par kritikpunkter fra ekspertpanelerne i form af lettere støj fra kaffekværnen, og størrelsen på drypbakken. Dette kan være en udfordring for nogle, mens det for andre ikke er noget som man bemærker.

Hurtig og god kaffe

Med denne fuldautomatiske espressomaskine får du ved blot ét tryk en smagfuld kop kaffe, der kan gøre både morgener, hyggestunder og lange dage til en bedre oplevelse. Takket være det enkle, men også effektive betjeningspanel, kan du lave en hvilken som helst type kaffe ved blot et tryk på en knap. Så bliver det næsten ikke nemmere.

DeLonghi Magnifica S ECAM har den store fordel at den både kan anvende kaffebønner og færdigmalet kaffe. Bønnebeholderen er tætlukkende, hvilket bevarer aromaen fra bønnerne bedre. Derudover har maskinen en vandbeholder på 1,8 liter, og du kan lave to kopper kaffe på én gang. Det er både hurtigt og nemt at lave en fyldig og cremet cappuccino når denne espressomaskine er blevet fast inventar på dit køkkenbord.

Espressomaskinen har automatiske programmer til rengøring og afkalkning, så også her er processen gjort nemmere for dig. Selve bryggeenheden er utrolig nem at rengøre. Det eneste, du skal gøre, er at fjerne den fra maskinen og rense den med vand. Hvis den trænger til en lidt grundigere rengøring end dette, kan alle aftagelige dele tåle opvaskmaskine.

Denne maskine er det perfekte valg til dig, der gerne vil udforske et væld af kaffebønner, men ikke ønsker at bruge for meget tid og kræfter på selve bryggeprocssen. Du skal blot læne dig tilbage, og lade maskinen klare arbejdet for dig. Eksperterne mener, at her er tale om en fremragende espressomaskine, hvor kaffen smager virkelig godt og modellen er meget alsidig. Du kan hurtigt og nemt indstille maskinen, og lave en kop kaffe som passer perfekt til din smag.

DeLonghi Magnifica ECAM brugeranmeldelser

PriceRunner logo

DeLonghi Magnifica ECAM har +2196 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,6/5*

Amazon logo

DeLonghi Magnifica ECAM har +44,16 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,4/5*
Rigtig billig pris, gode funktioner til prisen Stort design

Siemens EQ.9 (Plus Connect) s500

56
fandt dette interessant
Siemens EQ.9 (Plus Connect) s500
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Siemens EQ.9 Plus Connect s500 er en fuldautomatisk espressomaskine, hvilket betyder at maskinen gør alt arbejdet for dig – lige fra at kværne bønnerne til at brygge kaffen. Så hvis du er ude efter en espressomaskine, der hurtigt og nem ordner hele processen for dig, så kan denne være det rigtige valg.

Siemens EQ.9 s500 har fået stor ros i diverse uvildige testpaneler, hvor den særligt får rosende ord med på vejen grundet sine praktiske funktioner, brugervenlighed og lækre resultat. Derudover får maskinen topkarakterer, da den leverer fantastisk og velsmagende kaffe, som er ensartet og pålidelig, hver eneste gang. ensartet, stabil og god kop kaffe.

Denne espressomaskine ligger i den høje ende af prisskalaen, men den kommer også med mange muligheder og funktioner. Du kan vælge mellem en bred vifte af kaffedrikke, inklussiv ristretto, espresso, espresso macchiato, cafe creme, americano, cappuccino, latte macchiato, cortado og mange flere.

 • Vandbeholders kapacitet: 2,3 liter
 • Kaffesort: Hele bønner
 • Kopvarmer: Ja
 • Størrelse: 39,2 cm x 29,9 cm x 47 cm
 • Type: fuldautomatisk
 • Kaffekværn: Ja
 • Mælkeskummer: Ja
 • Auto slukfunktion: Ja
 • Vandtryk: 19 bar

Smuk og elegant fuldautomatisk kaffemaskine

Med EQ.9 s500 har Siemens lavet en kaffemaskine, som både er pæn at se på, og som er nem at betjene. Maskinen fylder en del og har en kampvægt på over 11 kg. Det er altså en maskine, man bør finde en fast plads til i køkkenet, og ikke gå og flytte for meget rundt på. Men med det udseende, som EQ.9 s500 har, vil det næppe skade indretningen at have stående fremme. Den meget minimalistiske og simple stil vil kunne passe ind i mange hjem og indretninger.

Siemens EQ.9 s500 espressomaskinen har et stort, grafisk touch display, som let kan bruges til betjening af maskinen.

Vandtanken sidder som en integreret del af maskinen. Denne har en stor kapacitet, med plads til hele 2,3 liter vand. Desuden vil espressomaskinen selv fortælle dig, når den mangler vand, så du aldrig løber tør midt i en kaffebrygning. Der er plads til at brygge to kopper kaffe samtidigt, hvormed brygningstiden kan sænkes en del, hvis man fx har gæster.

På maskinen findes også en integreret mælkebeholder, som kan fyldes til når der laves kaffe med mælk. Beholderen kan vaskes i opvaskemaskine. Derudover har en størrelse, der passer perfekt i en køleskabsdør, så du let kan gøre klar til næste kop mælkekaffe. Siemens EQ.9 s500 kommer med en indbygget keramisk kaffekværn, med en lavt lydniveau. Denne maler kaffebønnerne, så du får maksimal aroma. Alternativt kan du selv justere malingsgraden til at passe til din smag.

Velsmagende kaffe

Maskinen får pæne ord med på vejen, når det gælder støjniveauet. Den er udviklet til at brygge kaffe uden at larme særligt meget takket været optimeret lyddæmpning.

Da det er en fuldautomatisk maskine, er det muligt at brygge kaffe på kort tid, blot ved et tryk på en enkelt knap. Om det er sort kaffe eller mælkekaffe, så klarer maskinen det hele med den indbyggede mælkeskummer. Derudover er det muligt at justere på et væld af indstillinger, så du kan tilpasse kaffen til det, du bedst kan lide. Disse fine indstillingerne betyder, at det er muligt at få flere personlige nuancer af smag.

For hygiejnisk rengøring af espressomaskinen, kommer den med flere rengøringsprogrammer samt et afkalkningsprogram. AutoMilk Clean sikrer rensning af mælkesystemet med damp efter hver kop. Derudover renses maskinen automatisk når den tændes og slukkes. Selve bryggeenheden og drypbakken er aftagelige, hvormed de kan rengøres under vand.

Betjening på selve maskinen eller via en app

Eksperterne roser Siemens EQ.9 s500 for sin brugervenlighed, da det er en espressomaskine med en nem betjening. Blot et tryk på den digitale skærm, og kaffebrygningen er i gang. Derudover sørge autosluk-funktionen for, at maskinen slukker efter nogle minutter.

Derudover kan betjeningen også foregå via en appen Home Connect på telefonen. Her kan du automatisere dine kaffestunder efter dine personlige præferencer samt betjene maskinen direkte. Appen har en bred vifte af opskrifter med kaffe. Derudover kan du finde en masse interessant information, blandt andet om kaffebønnesorter, malemetoder, ristningsteknikker og meget andet. Sidst, men ikke mindst, kan man få fat i kundeservice direkte fra appen, som virtuelt kan få adgang til din espressomaskine og hjælpe med at løse problemer.

Alt i alt er Siemens EQ.9 s500 espressomaskinen det gode valg, for dig der nyder de daglige kopper kaffe. Prisen på maskinen er relativt høj, men med denne fås også høj kvalitet, og den giver mulighed for at lave mange forskellige kaffedrikke.

Siemens EQ.9 (Plus Connect) s500 brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Siemens EQ.9 (Plus Connect) s500 har +169 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,5/5*

Amazon logo

Siemens EQ.9 (Plus Connect) s500 har +1,149 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,6/5*
Høj kvalitet, mulighed for mange forskellige kaffedrikke Høj pris

Philips Series 3200 LatteGo

44
fandt dette interessant
Philips Series 3200 LatteGo
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Du kan måske allerede nogle af Philips’ produkter til køkkenet, da disse ofte får ros af eksperter, og denne maskine er ingen undtagelse. Med en fuldautomatisk espressomaskine fra Philips series 3200, kan du tilberede 5 forskellige slags kaffe. Vælg mellem et stærkt espressoshot, kaffe, americano eller mælkebaserede opskrifter såsom cappuccino og latte macchiato med blødt mælkeskum på toppen. Eksperterne er vilde med denne maskine, der blandt andet har været testvinder ved Forbrugerrådet Tænk. Dens nemme betjening og praktiske funktioner, gør Philips series 3200 til en god espressomaskine med en pris der ligger midt på prisskalaen.

Du får en god og stabil maskine – dog kun med et begrænset antal muligheder i forhold til kaffevarianter. I stedet for et bredt udvalg, så har Phillips fokus på at lave rigtig god mælk, så din cappuccino sidder lige i skabet hver eneste gang.

 • Vandbeholders kapacitet: 1,8 liter
 • Kaffesort: Hele bønner
 • Kopvarmer: Nej
 • Størrelse: 43,3 cm x 24,6 cm x 37,1 cm
 • Type: fuldautomatisk
 • Kaffekværn: Ja
 • Mælkeskummer: Ja
 • Auto slukfunktion: Ja
 • Vandtryk: 15 bar

Stort men brugervenligt design

Philips series 3200 er udført i et lækkert men stort design, som understøtter maskinens brugervenlige funktioner. Al betjening foregår via touch skærm, hvis intuitive berøringsdisplay gør det nemt for dig at vælge din yndlingskaffe. Eksperter har endda kaldt denne kompakte espressomaskine for ”virkelig flot”, hvilket blot understreger maskinens fine design. Men som så mange andre ting, så er det ikke kun udseendet der tæller. Philips series 3200 får også ros af eksperter for at være brugervenlig. Man kan hurtigt komme i gang med sin kaffebrygning, da alt er logisk struktureret, hvilket gør selve kaffeoplevelsen behagelig for brugeren.

Philips series 3200 er en fuldautomatisk maskine, hvilket betyder at den klarer alt arbejdet for dig. Du kan blot nyde en god kop kaffe uden at skulle besværes med selve processen. Blot tryk på displayet, og din kop yndlingskaffe bliver brygget til dig.

Kaffekværn og mælkeskummer

Denne espressomaskine har en 13-trins keramisk kaffekværn så du kan justere kaffebønnernes grovhed, men den sande helt er maskinens LatteGo skumgenerator. Philips har i deres udvikling og produktion lagt stor vægt på at skabe en maskine, som ikke bare laver mælkeskum, men som mestrer denne kunst til perfektion. Brug f.eks. LatteGo systemet til at skabe en velsmagende og skummende cappuccino eller latte.

LatteGo systemet får hos testpaneler stor ros, da det leverer perfekt mælkeskum, hvilket flere af de forudindstillede opskrifter kræver. Hvis mælkeskummet i en latte er dårligt, så bliver hele smagsoplevelsen ødelagt. Dette forstår man hos Philips, hvilket er grunden til, at der er fokuseret så meget på en kvaliteten af mælkeskummet i denne maskine.

Brugervenlig betjening af maskinen

Denne fuldautomatisk espressomaskine tilbyder fem friskmalede kaffevarianter med ét tryk på en knap. Dette gør det både nemt og enkelt for dig at vælge og brygge kaffe. Netop fordi at maskinen er fuldautomatisk, kan du spare både tid og kræfter på at skulle brygge kaffen. Du skal blot trykke på en knap, og så kværner maskinen præcis den mængde kaffe, der skal til for at du kan få en dejlig aromatisk kop espresso.

Philips series 3200 brygger samtidig hurtigt, hvilket er rart på de travle morgener, hvor du skal hurtigt ud af døren. Måske har du tidligere valgt kaffen fra, da tiden var knap, men det behøver du ikke længere. Med denne espressomaskine får du en hurtig brygning uanset om det er almindelig sort kaffe eller latte. Normalt kan det være både svært og tidskrævende at få den rette mælkeskum, men ikke med en Philips series 3200. Du kan samtidig lave to kopper kaffe på én gang, så ingen behøver længere at vente på kaffen.

Denne maskine er samtidig nem at rengøre, da alle aftagelige dele kan gå i opvaskemaskinen. Dette gælder både for den 2-delte LatteGo, den udtagelige kaffeenhed samt ekstra dele. Philips series 3200 har derudover et renseprogram, som gør det nemt at holde maskinen ren. Der er ingen skjulte dele eller rør i maskinen, så du kan nemt skille den ad ved rengøring.

God kaffe ved blot ét tryk

Foruden de mange andre gode funktioner ved denne maskine, så har den også My Coffee Choice. Denne funktion justerer din kaffes aromastyrke blot ved at klikke på skærmen, hvorefter du kan nyde din foretrukne kaffe.

En kop kaffe er personlig, tilpasset din smag og præferencer. Der er stor forskel på, hvad man foretrækker, når det gælder kaffe, og dette har Philips også taget højde for. Du har nemlig mulighed for at justere flere ting med maskinens smarte display. Du kan bl.a. justere aroma, så kaffen rammer den helt rigtige smag. Aromaen er noget af det som spiller den største rolle når det kommer til en kop kaffe. Du kan derudover også justere på selve smagen af kaffe med kaffekværnens mange niveauer.

Prisen for Philips series 3200 er en smule højere end andre konkurrenter på markedet. Andre modeller har måske også flere funktioner og muligheder, men denne maskine er foruden brugervenlig også god til en hurtig, velsmagende kop kaffe. Hvis du samtidig er til kaffevarianter med mælkeskum er denne maskine bestemt at anbefale.

Så hvis du er træt af uendelige valgmuligheder, så er Philips series 3200 maskinen for dig. Med “kun” fem kaffevarianter, kan du holde dit sortiment enkelt uden at gå på kompromis med smagen. Større er ikke altid bedre, og i dette tilfælde gælder dette udsagn bestemt. Den kompakte og flotte maskine tilbyder et lille udvalg kaffevarianter, der er brygget til perfektion. Producenterne har lagt stor vægt på kvalitet fremfor kvantitet, og det kan mærkes. Det er blandt andet også derfor at denne espressomaskine har fået så stor ros af ekspertpaneler og vundet bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk.

Dens enkle design med en brugervenlig skærm gør det nemt at vælge den rigtige kop kaffe. Maskinen sørger både for at kværne bønnerne, skumme mælken og brygge kaffen. Du skal blot læne dig tilbage og nyde en god kop kaffe brygget præcis som du ønsker, og med den helt rigtige aroma.

Philips Series 3200 LatteGo brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Philips Series 3200 LatteGo har +31 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,1/5*

Amazon logo

Philips Series 3200 LatteGo har +6,966 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,4/5*
God pris, gode funktioner til prisen Mere begrænset udvalg af kaffe

Sage The Barista Express

27
fandt dette interessant
Sage The Barista Express
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Måske kender du allerede magikeren indenfor gastronomi, stjernekokken Heston Blumenthal. Hans særlige og unikke anretninger er som ingen andres, og hans legende univers er i en liga helt for sig selv. Men vidste du, at han også har udviklet en række skønne køkkenmaskiner, som ikke blot er nemme at betjene, men også er udført i et professionelt og stilrent design, som er enhver restaurant værdig.

Hans mange års ekspertise i et køkken, har dannet baggrund for produktserien Sage, som rummer alt lige fra vaffeljern til espressomaskiner, og det skinner bestemt igennem i forhold til produkternes kvalitet. Visionen bag produkterne er “at give professionelle resultater i køkkenet”, og det må man bestemt sige at produkterne gør.

 • Vandbeholders kapacitet: 2 liter
 • Kaffesort: Hele bønner
 • Kopvarmer: Ja
 • Størrelse: 32,5 cm x 31 cm x 40 cm
 • Type: automatisk/manuel
 • Kaffekværn: Ja
 • Mælkeskummer: Ja
 • Auto slukfunktion: Ja
 • Vandtryk: 15 bar

Hurtig og velsmagende kaffe

Sage The Barista Express kan både betjenes manuelt og automatisk, hvilket betyder, at du kan blive en del af bryggeprocessen – næsten som en ægte barista. Denne espressomaskine er din mulighed for at rykke yndlingscaféen hjem i køkkenet uden at det skal koste dig en formue. Du kan fremtrylle en masse forskellige typer kaffe, hurtigt og enkelt, og give dem et personligt touch, så de passer præcis til din smag.

Med Sage The Barista Express får du en anmelderrost maskine, som i testpaneler er blevet udpeget, som en af de bedste på markedet i dette prisleje. Du vil kort sagt få en god espressomaskine, som vil sikre dig skønne kaffeoplevelser i mange år fremadrettet. Særligt kaffens gode smag og de mange ekstra funktioner på maskinen får stor ros af eksperterne.

Du kan brygge alt lige fra espresso, café latte og cappuccino på din nye maskine, og giv dine gæster en sand kaffeoplevelse der kan imponere enhver. Med lidt øvelse, kan du inden længe lave latte art med både hjerter og andre fine mønstre. Det er kun fantasien, der sætter grænser

Virkelig flot design

Sage The Barista Express kan betjenes nemt og enkelt, så det kræver hverken længerevarende uddannelse eller særlige kompetencer inden for kaffebranchen for at trylle en god kop kaffe frem. Med Barista Express kan du opdage hemmeligheden bag caféernes dyre serveringer, og klare det hele hjemme hos dig selv. Og som om det ikke var nok, så kommer espressomaskinen i et smukt design, som er udstyret med mange praktiske funktioner og detaljer, der gør din kaffebrygning til en ren leg.

Med sit flotte udseende giver denne maskine dig en rigtigt café-agtigt fornemmelse, som vil pynte i de fleste køkkener. Modellen har udmærket sig meget på dens design, og er af mange forbrugere blevet beskrevet som en udvidelse af indretningen af køkkenet. Du får virkelig meget værdi for pengene med denne maskine, som er placeret midt i prisskalaen sammenlignet med konkurrenterne.

Betjening af maskinen

Sage The Barista Express er nem at betjene med sin integreret kaffekværn og mælkeskummer. Alt hvad du skal bruge for at brygge den perfekte kop kaffe er allerede i maskinen, og du skal derfor ikke ud og bruge en masse penge på ekstra maskiner.

Som med andre espressomaskiner fra Sage, laver også denne en tyk og rig skum til din cappuccino eller latte macchiato. Den kraftige skummunding kan nemt justeres i den perfekte retning for at opnå den ønskede tekstur. Derudover er denne espressomaskine også meget alsidig, og den integrerede kaffekværn sørger for, at der altid er helt friskbrygget kaffe.

Den integrerede kværn tilbyder intet mindre end 18 forskellige indstillinger, så du kan få din kaffe præcis som du ønsker den. Skal bønnerne være lidt grovere eller finere, justerer du blot kværnen så den passer til dit behov. Du kan faktisk blive ved med at forbedre din kaffeoplevelse med maskinens mange funktioner og mulighed for justeringer.

Med espressomaskinens kontrolpanel har du fuld kontrol over kaffebrygningen, og du kan derfor vælge dine foretrukne indstillinger. Du kan endda se maskinens tryk under hele forberedelsen, og på den måde få et unikt indblik i processen fra start til slut. Panelet er også udstyret med en indikator, der viser hvornår det er tid til rengøring. Det bliver næsten ikke nemmere.

Udover de mange smarte funktioner ved maskinen og dets kontrolpanel, så brygge Sage The Barista Express også to kopper kaffe på én gang. Du kan derfor på ingen tid brygge den perfekte kop kaffe til en som du holder af.

En særlig kaffeoplevelse

The Barista Express får mange roser med på vejen, særligt når gælder parametre som kvaliteten af kaffens smag og de mange gode ekstra funktioner, som er med til at give en bedre oplevelse. Eksperterne er ikke i tvivl. Denne espressomaskine er et godt valg til dig, som ønsker en god kaffemaskine til en rigtig god pris.

Så hvis du ønsker at få den fulde barista-oplevelse med et væld af indstillingsmuligheder og alt, hvad dit hjertet begærer af kaffedrikke, så er denne maskine perfekt til dig.

Sage The Barista Express brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Sage The Barista Express har +35 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,7/5*

Amazon logo

Sage The Barista Express har +30 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,7/5*
God pris for kvaliteten, rigtig flot design Kræver lidt øvelse

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

7
fandt dette interessant
Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Måske kender du allerede Melitta og firmaets gode ry inden for kaffebrygning. Melitta er nemlig specialister på kaffeområdet. Blandt andet er deres fuldautomatiske espressomaskiner nogle af de mest kompakte på markedet, og maskinernes høje kvalitet sikrer dig den bedste kaffeoplevelse uanset om modellen. Danskere har siden 1964 kunne købe en Melitta kaffemaskine, og mere end 1 million maskiner har fundet vej til danskernes hjem.

 • Vandbeholders kapacitet: 1,2 liter
 • Kaffesort: Hele bønner
 • Kopvarmer: Nej
 • Størrelse: 32,5 cm x 20 cm x 45,5 cm
 • Type: fuldautomatisk
 • Kaffekværn: Ja
 • Mælkeskummer: Ja
 • Auto slukfunktion: Ja
 • Vandtryk: 15 bar

En god kop kaffe til en billig pris

En god dag starter med en god kop kaffe. Hvadenten du er til en silkeblød crema eller en latte macchiato toppet med luftigt og let mælkeskum, så kan Solo & Perfect Milk den rette maskine for dig.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk har opnået rigtige fine bedømmelser hos flere uvildige forbruger- og testpaneler, og klarer sig næsten lige så godt som de dyrere modeller selvom den kun koster en brøkdel af prisen. For kun et par tusinde kroner får du en rigtig god espressomaskine, som med sin bredde på kun 20 centimeter ikke fylder særlig meget på køkkenbordet.

Den fordelagtige pris sammenlignet med andre konkurrenter på markedet, gør netop denne maskine til et godt køb. Selvom prisen er i den lavere ende i forhold til andre maskiner, så får du stadig en god kop kaffe. Dette er måske også årsagen til at netop denne espressomaskine er så populær blandt forbrugerne.

Lille og fint design

Denne maskine er dog mere end blot god kaffe og pris. Dens kompakte design gør den til en af de mindste fuldautomatiske espressomaskiner. Melitta Caffeo Solo & Milk er derfor en fantastisk løsning til dit hjem, hvis du gerne vil have alle fordelene ved en espressomaskine uden at den fylder hele køkkenbordet. Med sit moderne og slanke design vil denne maskine være en perfekt tilføjelse til små lejligheder, køkkener uden så meget plads eller på kontoret.

Maskinen har samtidig one touch betjening, hvilket betyder at det aldrig har været nemmere at lave en kop kaffe. Med et integreret LED display med symboler, skal du blot vælge dén kop kaffe, som du har lyst til. Hvem skulle tro at det er så nemt at lave en god kop kaffe.

Melitta har designet en simpel espressomaskine, som ikke går på kompromis med kvalitet. Trods det kompakte design, kan du stadig skumme mælk og brygge to kopper kaffe på samme tid. Der er derfor ingen ventetid, hvis du får gæster til kaffen.

Med kaffekværn og mælkeskummer

Design er ikke det eneste område, som Melitta har brilleret indenfor. Denne maskine indeholder trods størrelsen både indbygget kaffekværn og mælkeskummer. Særligt mælkeskummeren sørger for at tilføje cremet mælkeskum til din kaffedrik, så du kan brygge den perfekte cappuccino eller cafe latte.

Du behøver ikke længere kun vælge sort kaffe. Med Melitta Caffeo Solo & Milk kan du få kaffe med fløjlsblød crema og luftigt mælkeskum uden at skulle gå på café og betale en masse penge. I dit køkkens hyggelige omgivelser, kan du nu svinge skønne kaffedrikke over køkkenbordet til gæster uden at kræver noget særligt. Blot ved at trykke på en knap, kan du fremtrylle de skønne varme drikke, og nyde en god kop kaffe.

På grund af maskinens størrelse er vandbeholderen ikke så stor. Med en kapacitet på 1,2 liter kan den snildt klare et par kopper kaffe, men skal du servere til hele fødselsdagsfesten, så skal du fylde den op lidt oftere. Selvom vandbeholderens størrelse er en smule mindre sammenlignet med andre konkurrenter, så er dette et kompromis som man må acceptere, hvis maskinen samtidig skal være lille og enkel.

Enkelt og nem betjening af maskinen

Med en fuldautomatisk espressomaskine behøver du ikke bekymre dig om noget som helst. Melitta har klaret arbejdet for dig, så alt du skal gøre er at vælge din yndlingsblanding af friskristede, kaffebønner, fylde bønnebeholderen og vandtankenop, og så er du klar. Nu er du blot et enkelt tryk fra en lækker kop kaffe. Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk kan lave kaffe både med og uden mælk, så du kan vælge din foretrukne kaffedrik.

Med maskinens dobbeltkop funktion, har du mulighed for at dele de hyggelige kaffestunder med en som du holder af. Det er både smart og hurtigt med denne funktion, da du slipper for at vente for at kunne servere den næste kop. Du har samtidig mulighed for at finjustere kaffen efter din smag, og indstille højden alt efter, hvilken type kop eller glas du bruger. Særligt den sidste funktion er ganske smart, hvis man både bruger små espressokopper og høje glas.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk er nem at rengøre. Kaffemaskinen er nemlig udstyret med et smart rengøringsprogram, der vil hjælpe dig til at holde maskinen ren. Bryggeenheden er fuldt aftageligt, hvilket gør den nem at skille ad. Den kan rengøres under rindende vand eller med en klud.

Denne espressomaskine fra Melitta er en god maskine, hvor du får meget for pengene – særligt til den lave pris. Melitta er kendt for deres høje kvalitet, og denne maskine er ingen undtagelse. Flere forbrugere fremhæver espressomaskinens pris i deres anmeldelser, og det er ikke uden grund. Denne espressomaskine bevæger sig nemlig ned i et prisleje, hvor de fleste kan være med, men dette afspejler bestemt ikke kvaliteten. Maskinen har mange gode kvaliteter inden for både design, kaffebrygning, størrelse og pris. Disse elementer kombineret gør denne espressomaskine ganske favorabel for dig som forbruger.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk har +16 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,5/5*

Amazon logo

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk har +5,535 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,4/5*
God pris, lille og smart design Mindre vandbeholderkapacitet

Smeg ECF01 50’s Style

6
fandt dette interessant
Smeg ECF01 50’s Style
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


SMEG er et velkendt mærke inden for både køkkenmaskiner og hvidevarer. Produkterne er karakteristiske for deres smarte og unikke retrodesign, der kan fås i alverdens farver og som gør dem populære på ønskelisten over køkkengrej. Produkterne fra SMEG kan dog mere end blot at se flotte ud, og bliver ofte rost af diverse forbruger- og testpaneler for deres evner og funktioner.

Smeg ECF01 50’s Style er en semiautomatisk espressomaskine, hvilket betyder at du får hele oplevelsen når det kommer til din kaffebrygning. Til forskel fra en fuldautomatisk maskine, kan du selv styre flere dele af processen, og dermed sørge for at din kop kaffe bliver præcis som du ønsker det. Fra den skummede cappuccino til den cremede latte og den stærke espresso. Der er ingen grænser for, hvad denne SMEG maskine kan brygge af kaffevarianter hjemme i dit køkken.

 • Vandbeholders kapacitet: 1 liter
 • Kaffesort: Formalede bønner
 • Kopvarmer: Ja
 • Størrelse: 30,3 cm x 14,9 cm x 33 cm
 • Type: semiautomatisk/manuel
 • Kaffekværn: Nej
 • Mælkeskummer: Ja
 • Auto slukfunktion: Nej
 • Vandtryk: 15 bar

Et unikt design til en billig pris

Smeg ECF01 50’s Style er et glimrende eksempel på, at en god espressomaskine ikke behøver at sprænge dit budget. Trods det smarte design, der vil være en fin tilføjelse til ethvert køkken, er denne maskine relativ billig i forhold til mange andre espressomaskiner på markedet. Men det er ikke kun i forhold til udseende og pris at denne maskine skiller sig ud fra mængden.

Med en Smeg ECF01 50’s Style kan du forvandle dit køkken til en stilfuld café, der serverer premium kaffe for dig og dine venner. Som andre produkter fra SMEG, er denne espressomaskine lavet i et stilrent, retro design der fås i forskellige farver, så du kan finde den model som passer bedst til dit køkken og din indretning.

Med en beskeden vægt på kun 5 kg, er denne maskine ikke kun lækker men også let i designet. Dens kompakte størrelse gør den velegnet til mindre køkkener og små lejligheder, hvilket sammen med dens unikke 50’er look får den til at skille sig ud blandt markedets mange andre espressomaskiner.

Betjening af maskinen

En af de ting som Smeg ECF01 50’s Style får særlig ros af eksperterne for, er dens brugervenlighed. Espressomaskinen er nem at betjene på grund af bl.a. dens brugervenlige kontrolpanel, så man behøver hverken være barista eller ekspert for at kunne brygge en god kop kaffe på maskinen.

Foruden kontrolpanelet som er nemt at betjene, så har denne espressomaskine en indbygget mælkeskummer. Den er derudover også udstyret med dampfunktion, som gør det nemt at lave den skummede mælk til f.eks. cortado. Der medfølger ikke kaffekværn til Smeg ECF01 50’s Style, og derfor skal kaffebønnerne kværnes inden brug. Dette kan man evt. selv gøre ved at tilkøbe en kaffekværn eller man kan købe bønnerne kværnet.

Da Smeg ECF01 50’s Style er en semiautomatisk espressomaskine eller manuel espressomaskine som modellen også kaldes, har du selv mulighed for at have indflydelse på de forskellige processer under kaffebrygningen. Du har samtidig mulighed for at gemme diverse indstillinger på maskinen, så dine præferencer er klar til næste gang.

I forhold til rengøring så er selv denne funktion blevet gjort nemmere med en Smeg ECF01 50’s Style. Maskinen fortæller dig nemlig, hvornår det er tid til rengøring, så du er sikker på altid at få velsmagende kaffe. Det er samtidig vigtig at afkalke maskinen regelmæssig, da rengøringen forlænger levetiden af din maskine. Foruden rengøring af de mekaniske dele, så har espressomaskinen også en aftagelig drypbakke, som gør det nemt at tømme og rengøre den.

Maskinen har desuden en aftagelig vandtank med en kapacitet på 1 liter, hvilket gør den stor nok til at tilberede kaffe til både familie og uventede gæster der kommer på besøg.

Hurtig og velsmagende kaffe

Selvom det er muligt at indstille espressomaskinen til at huske dine favoritter, så kan du også eksperimentere med forskellige typer af kaffe med din Smeg ECF01 50’s Style. Netop fordi maskinen er semiautomatisk, er det muligt at være en del af processen når du skal brygge din kaffe. Espressomaskinen kan desuden brygge to kopper kaffe samtidig, hvilket sparer dig tid og giver dig dobbelt fornøjelse af kaffen. En fornøjelse som du kan dele med en god ven eller en som du holder særligt af.

Foruden at kunne lave ikke blot én men to gode kopper kaffe samtidig, så kan denne maskine også sørge for at dine morgener ikke går med at vente på kaffemaskinen. Smeg ECF01 50’s Style er nemlig hurtig til at brygge kaffe, hvilket gør den perfekt til travle dage. Maskinen er samtidig lydsvag, hvilket er perfekt, hvis du skal overraske din partner med morgenmad på sengen. Dens høje tryk på 15 bar garanterer desuden at hver kop kaffe er perfekt crema og en god kaffeoplevelse.

Smeg ECF01 50’s Style er et godt valg, hvis du ønsker en god espressomaskine der er let at betjene samtidig med at den forskønner dit køkken med sit flotte design. Prisen på maskinen er relativ billig, men lad dig ikke narre af prisniveauet. Espressomaskinen kan servere premium kaffe hurtigt, og i den variant du ønsker.

Smeg ECF01 50’s Style brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Smeg ECF01 50’s Style har +529 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,5/5*

Amazon logo

Smeg ECF01 50’s Style har +137 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,5/5*
God pris, unikt design Lille vandbeholderkapacitet

Dolce Gusto Genio S

4
fandt dette interessant
Dolce Gusto Genio S
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Dolce Gusto Genio S – Populær maskine
Når du søger efter kaffemaskiner vil du sandsynligvis støde på Dolce Gusto. De er blevet rygende populære over de sidste års tid. Og det er med god grund. Den er nemlig lille og kompakt, og så kan det det, som de fleste har brug for. Specielt for personer der bor med mindre plads i køkkenet egner Dolce Gusto Genio S sig rigtig godt!

Dolce Gusto S er en af de mest populære Dolce Gusto maskiner lige nu. De har en række forskellige modeller og du kan se forskellen på dem her

Hvad er forskellen på Dolce Gusto Genio S og Dolce Gusto Mini Me?

I korte træk er forskellen at Mini Me ikke har Espresso Boost og Valg af temperatur.

Det betyder altså at du får flere funktioner med Dolce Gusto Genio S. Selvom den ikke er ret meget dyrere. Derfor går mange med valget af Dolce Gusto Genio S.

Specifikationer

 • Espresso Boost
 • Valg af temperatur
 • Energibesparende
 • Justeres med håndtag
 • Flex stop automatisk
 • 15 bar
 • 0,8 liter

Husk at Dolce Gusto er en kapselmaskine. Vi har inkluderet den i testen her, da mange er interesseret i den .

Dolce Gusto Genio S brugeranmeldelser

Amazon logo

Dolce Gusto Genio S har +2,892 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,5/5*
God og kompakt - kan det meste væsentlige Kan færre ting end de helt store

 

Test af espressomaskine

Bemærk venligst: på teststudiet.dk tester vi ikke personligt alle de viste espressomaskiner. Vi har i stedet nøje undersøgt og samlet resultater fra mange forskellige forbrugertest. Herfra har vi kun medtaget de bedste espressomaskiner, og kun maskiner, som alle har fået gode anmeldelser. Derudover har vi selv haft fornøjelsen af at teste enkelte maskiner. Erfaringer herfra har vi også haft med, når vi har skulle undersøge de forskellige produkter. Herudover har vi på teststudiet.dk en unik funktion, der gør, at produkter på vores side rangeres efter brugernes tilfredshed. De espressomaskiner, som andre forbrugere finder bedst og mest interessant, vil være de første, der vises til dig.

I vores test af espressomaskiner, har det været vigtigt for os at have fokus på forskellige parametre, som vi finder vigtige for brug af en espressomaskine. Men vi har også fokuseret på gode maskiner inden for forskellige prisklasser, som alle har klaret sig godt i test ved forskellige forbrugerpaneler. Derfor har vi inkluderet espressomaskiner i denne guide indenfor stort set alle prisklasser – de helt billige til de helt dyre. Med denne guide har vi altså gået efter at give dig et overskueligt overblik over de bedste espressomaskiner på markedet.

Vores testkilder til bedst i test af espressomaskine

Denne guide af espressomaskiner er baseret på et væld af anmeldelser af maskiner, foretaget af uvildige forbrugertests og testpaneler. Her har eksperter, baristaer og kaffeentusiaster testet mange forskellige modeller af espressomaskiner med fokus på forskellige parametre. Oftest er der lagt vægt på maskinens kvalitet, kapacitet, design, medfølgende tilbehør, pris og funktioner.

Denne guide er altså baseret på vores egne erfaringer for, hvad en god espressomaskine er, samt tests og anmeldelser af markedets modeller fra diverse paneler. Disse tests er foretaget hos flere danske, skandinaviske og europæiske paneler. Heriblandt er der tale om danske Berlingske, som har lavet en grundig gennemgang af forskellige espressomaskiner. Her har de testet ud fra en blindtest af smag samt brugervenlighed. Testen indeholder både fuldautomatiske maskiner og semiautomatiske. Derudover har svenske Råd og Rön samt norske Klikk givet os meget værdifulde indblik i de forskellige maskiner, hvormed vi til sidste har kunne sammensætte en guide, som indeholder espressomaskiner for enhver smag.

Disse er blot nogle af resultaterne, som vi har gennemgået for til sidst at sammensætte denne guide. Vi håber, at du nu føler dig udrustet til at skulle investere i din næste espressomaskine.

Hvorfor investere i en espressomaskine?

Elsker du en god kop kaffe? Med en espressomaskine kan du selv trylle alverdens spændende kaffevarianter frem lige fra den velkendte americano til den velsmagende flat white. Vi danskere drikker rigtig meget kaffe i hverdagen, og selvom en kop sort filterkaffe smager udmærket, så er den ikke nær så lækker, som kaffen caféen laver. Foruden den fine lattéart, som følger med kaffen, så kan caféen bare noget andet end kaffemaskinen på køkkenbordet derhjemme kan brygge.

Caféer og kaffebarer har dog ikke nogen særlig hemmelighed når det kommer til at brygge kaffe. De anvender blot en espressomaskine, som kan en hel del mere end din kaffemaskine derhjemme. Foruden at lave en skøn kop kaffe, kan espressomaskinen også kværne bønnerne for dig, skumme og varme mælken samt producere din yndlings variant ved blot et tryk. Det kan næsten ikke blive nemmere. Særligt ikke, hvis du følger vores anbefalinger og test. Vi har nemlig samlet de bedste espressomaskiner til dig, så du slipper for at bruge timer på at finde og sammenligne modeller. Du skal blot læne dig tilbage og vælge den espressomaskine, som passer bedst til dig og dine behov.

Det skal du være opmærksom på, når du skal købe en espressomaskine

Der kan være stor forskel på espressomaskiner, og de fås i utallige varianter lige fra fuldautomatiske, automatisk og semiautomatiske. Det lyder måske lidt vanskeligt at gennemskue, hvilken maskine som du netop skal købe, men valget af maskine kommer meget an på, hvilken oplevelse du ønsker med din kaffebrygning.

– En semiautomatisk espressomaskine

byder dig ikke blot indenfor til en kop kaffe. Den inddrager dig i hele processen. Denne type maskine bliver også kaldt for en manuel espressomaskine, da du køber hele oplevelsen i forhold til at brygge en god kop kaffe. Det kan måske lyde lidt omstændigt, men så snart du har lidt øvelse går det hele som en leg.

For at lave en kop kaffe, kommer du de malede kaffebønner i et lille filter af metal som kaldes et portafilter. Dette sørger for at holde bønnerne på plads mens vandet løber igennem. Kaffen stampes med en såkaldt tamper, som minder om et gammeldags stempel, og så er du klar til at brygge kaffe. Portafilteret sættes på plads i maskinen, og vandet løber igennem og ned i koppen. Afhængig af, hvor stor en kaffeekspert du er, kan vægten af bønnerne og gennemløbstiden af vandet varieres, så du opnår den helt perfekte kombination af de to. Når kaffen er løbet igennem, kan du varme eller skumme din mælk, hvis dette skal tilføjes kaffen. Ønsker du en såkaldt sort kaffe eller americano tilsættes kogende vand til dit espressoshot.

Vær opmærksom på, at semiautomatiske espressomaskiner kan fås som både enkel- og dobbeltkedel, hvilket kan have stor betydning for din kaffebrygning. Med en enkelt kedel kan du ikke både brygge kaffen og skumme mælk samtidig. Disse ting skal laves efter hinanden, da der kun er en kedel til at opvarme vandet til både kaffe og damp. Med en dobbeltkedel har du derimod mulighed for både at lave damp og brygge kaffe samtidig. Denne type maskine er normalt en smule dyrere end en enkeltkedel, men kaffebrygningen går også hurtigere, da du ikke skal vente. Hvis du ikke har noget imod lidt ventetid, er en maskine med enkeltkedel en fin løsning.

I denne løsning medfølger kaffekværnen ikke sammen med maskinen. Denne skal købes separat, hvis man selv ønsker at kværne sine bønner. Dog har de fleste som vælge denne løsning en særlig interesse for kaffe, og vil derfor gerne kunne indstille, hvor mange gram bønner der skal kværnes, og hvor groft eller fin slutresultatet skal være.

– En automatisk maskine

En automatisk espressomaskine er mere eller mindre en kombination af en kaffekværn og en semiautomatisk maskine. Denne type maskine har nemlig en indbygget kværn, så du ikke behøver at købe denne separat. Maskinen maler samtidig kun den mængde bønner, som du skal bruge for at lave en kop kaffe. Foruden tilføjelsen af en kaffekværnen, så er processen med kaffebrygning den samme som ovenstående med en semiautomatisk.

– En fuldautomatisk maskine

Sidst men ikke mindst, er den fuldautomatiske espressomaskine, som klarer alting for dig. Den skummer og varmer mælken, kværner bønnerne og klarer blandingsforholdene til perfektion – hver eneste gang. Det eneste denne maskine ikke kan, er at servere kaffen ved bordet til dig. Det må du desværre selv klare. Denne form for maskine er perfekt, hvis du blot ønsker at trykke på en knap og så står der en god kop kaffe foran dig få sekunder efter.

Denne type espressomaskine er god til hurtige kopper kaffe f.eks. om morgen, hvor der ikke er tid til selv at skumme mælk eller hvis man ønsker at bruge sin espressomaskine til mange gæster. Kaffebrygningen går lidt hurtigere, hvilket er en fordel, hvis du skal servere flere kopper samtidig.

Brug og behov

Det er vigtigt at overveje, hvad du ønsker af en espressomaskine. Vil du gerne selv brygge kaffen og få hele oplevelsen undervejs eller ønsker du blot at maskinen klarer tingene? En kop kaffe er nemlig ikke blot en kop kaffe, og derfor skal du overveje, hvilket behov du har inden du investerer i en maskine. En espressomaskine er nemlig en investering, som kan holde i mange år, og derfor er det også vigtigt at vælge en som passer til dine behov.

Hvis du er i tvivl om, hvilken espressomaskine som du hælder mest til, så er det altid en god idé at besøge en butik, hvor du kan få lov til at se og måske endda afprøve de forskellige modeller. På den måde ved du hurtigt om du er til det ene eller andet inden for espressomaskiner.

Ekstra tilbehør

Som med så mange andre maskiner til køkkenet, så kan man også få en masse spændende ekstra tilbehør til espressomaskinerne. Maskinen med mest tilbehør er nok en semiautomatisk maskine, da du selv skal male og stampe kaffen, varme mælken og tømme dit filter for brugte kaffebønner. Der findes dog alverdens tilføjelser til maskinerne i form af smarte krus, kander der filtrerer vandet så der ikke kommer så meget kalk i maskinen, særlige kaffekværne til bønnerne osv.

Med nogle maskiner fylder der allerede en del af tilbehøret med mens du med andre modeller skal tilkøbes disse ting. Ekstra tilbehør kan derfor have en stor indflydelse på prisen når du skal købe en espressomaskine.

Støjniveau

Et vigtigt element for nogle er støjniveauet for en maskine som denne. Man kan forvente lidt støj når kaffebønnerne skal kværnes, mælken skal varmes op og skummes, og maskinen skal renses. Der er dog nogle producenter, som har haft fokus på at gøre disse funktioner lydsvage netop fordi at espressomaskinen skal stå i et privat hjem, og ikke i en café med masser af baggrundslarm og kunder.

Hvad er dit budget?

Små, store, med enkelt- eller dobbeltkedel, krom eller farverigt design? Valgmulighederne er mange når det kommer til espressomaskiner. For nogle er funktionen ikke så vigtig, men derimod skal maskinen være pæn at kigge på når den nu skal stå fremme på køkkenbordet. For andre ligner espressomaskinen måske nærmere et rumskib, men den brygger til gengæld en fantastisk kaffe. Der er mange ting, som spiller ind når det kommer til prisen på en espressomaskine, og design og mærke er bestemt en del af dette. De fleste maskiner er dog pæne at kigge på, da producenterne netop ved, at mange har deres fine espressomaskine stående fremme på køkkenbordet.

Uanset, hvilket design man er til, så er en espressomaskine en investering. Det er en maskine, som er en del dyrere end en kaffemaskine til filterkaffe, men du får også en masse funktioner og muligheder som ikke findes ved en almindelig kaffemaskine. Prisen afhænger dog også af, hvilken form for model du ønsker, men der findes gode espressomaskiner i både den billige og dyre ende. Dit behov og dine ønsker til funktioner spiller derfor en stor rolle når du skal kigge nærmere på prisskiltet. Vi kan dog garantere, at uanset hvilken maskine du vælger, så kan du nyde en dejlig kop kaffe, som kan brygges nemt og enkelt i dit eget køkken.

Gennemsnitlige anmeldelse:

5
Rated 5 out of 5
5 ud af 5 stjerner
Fantastisk100%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

Sage Barista Touch test.

Rated 5 out of 5
30. januar 2023

Vi har overvejet Sage Barista Touch espressomaskinen, og vi brugte jeres guide til at sammenligne espressomaskinen med de andre bedste espressomaskiner i test på markedet. Tak.

Jørgen H.