Marie, 31 - Skribent & Anmelder
Bor i: København, Danmark
Ansvarlig for: Hus & Have
Andre facts: Elsker mad og have

Hjem » Forside » Hus & have » Sous vide Test
Artiklen er sidst opdateret d. 3. januar 2024 kl. 23:39

Gennemgang af de bedste Sous vide i test 2024

Hvad enten du er den næste masterchef eller blot en entusiastisk amatørkok, så er en sous vide måske den næste smarte maskine til dit køkken. Med en sous vide behøver du ikke længere være nervøs for bøffer, der er stegt for længe eller er seje som skosåler. Du kan i stedet tilberede kød og grøntsager, der ikke blot smager himmelsk, men også er både nemt og enkelt at lave. Uanset om du skal servere en tre-retters menu for gæster eller hverdagsmad for familien, så kan en sous vide bruges til at trylle et velsmagende måltid frem.

På teststudiet.dk har vi samlet de bedste sous vide modeller, så du kan finde den som passer til dig. Værktøjet skal trods alt være i orden i køkkenet, og netop derfor har vi gjort alt forarbejdet, så du blot skal vælge den rigtige model til dit køkken. Så hvis du ønsker perfekt tilberedning hver eneste gang, så er en sous vide den rette maskine til dig.

Bedst i test

vs.

God anbefaling

Indholdsfortegnelse [vis]

Testvinder: Steba SV50

120
fandt dette interessant
Testvinder: Steba SV50
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Steba SV50 er en cirkulator sous vide stav, der designmæssigt er lille og flot. Dermed passer den ind i de fleste køkkener. Med en sous vide stav begrænses du ikke til nogen madvare, og du kan dermed bruge denne til tilberedning af alt fra kød til kartofler.

I diverse uvildige forbrugertests har denne sous vide fået meget ros for at være en brugervenlig model, som kan bruges til at lave stort set alt.

 • Type: Stav (uden medfølgende kar/vandbad)
 • Kapacitet: 20 liter vand
 • Effekt: 800 W
 • Temperatur: 90ᵒ med 0,1ᵒ trin
 • Mål: 37,5 cm x 8 cm x 10 cm
 • Vægt: 1,2 kg
 • Indbygget timer: Ja

Mobil sous vide cirkulator

Steba sous vide-staven er udført med et hylster i rustfrit stål, der dermed kan holde til at være under vand. På overdelen er der et LCD-display med touch skærm og scroll-funktion. Sous viden betjenes via en intuitiv drejeknap. På displayet vil du kunne indstille og aflæse den aktuelle temperatur. Du kan også indstille en timer, og displayet vil vise den resterende tid af tilberedningen.

Steba SV50 sous vide cirkulatoren kan varme op til en kapacitet på 20 liter vand. Med så stor en kapacitet har du tilstrækkelige muligheder for at lave mad som en hjemmekok. Der er plads til at tilberede mad til mange personer på en gang. Et af de få kritikpunkter Steba SV50 møder er, at den er langsommere end mange af konkurrenterne til at opnå tilberedningstemperaturen på vandet. Staven tager altså noget tid om at varme en stor mængde vand op. Men når først tilberedningstemperaturen er nået, så lever staven op til forventningerne.

Nem og intuitiv betjening

Steba SV50 sous vide-staven kommer med et IPX7 certifikat, hvilken betyder at alle elektroniske dele på maskinen er vandtætte. Dermed undgår du eventuelle skader i elektronikken fra vand og damp.

Modellen er en cirkulator, hvilket betyder, at staven sættes ned i vand, hvormed en motor vil cirkulere og opvarme vandet. En mobil sous vide stav er både praktisk og pladsbesparende. Selv med en lille sous vide maskine kan man tilberede en stor mængde mad. Samtidig fylder den ikke særligt meget, hvormed du blot kan opbevare den i køkkenskuffen. Den kan også nemt tages med på farten.

Temperaturen kan indstilles op til 90 grader. Når tilberedningstemperaturen er opnået holder Steba-staven temperaturen meget stabilt, og med en præcision på +/- en halv grad fra den indstillede temperatur.

Det støjsvage valg

Steba SV50 har fået pæne kommentarer fra forbrugertests, der blandt andet roser maskinen for at være en af de mest støjsvage modeller på markedet. Dette kan være en stor bonus, da sous vide-mad skal stå og tilberede i flere timer, hvor konstant larm kunne blive belastende.

Sous vide-staven er nem at rengøring, da de forskellige dele kan adskilles for at vaskes.

Hvis man vælger at investere i en sous vide stav, skal man selv sørge for at have en gryde eller et kar. Ved denne model fra Steba skal gryden/karret have en dybde på mindst 15 cm. Alternativt kan man tilkøbe vandkar, som er beregnet til sous vide. Der er heller ikke vakuumpakker indbygget i maskinen, så denne samt vakuumposer skal også tilkøbes før brug.

Med Steba SV50 fås en sous vide stav, som har fået mange pæne anmeldelser og desuden til en meget konkurrencedygtig pris. En af de positive kommentarer fra testpaneler er nemlig, at Steba-modellen kombinerer pris og funktion rigtig godt, hvilket er et godt bevis på, at kvalitet ikke behøver at være dyrt.

Steba SV50 brugeranmeldelser

PriceRunner logo

Steba SV 50 har +4 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4,8/5*

Amazon logo

Steba SV50 har +26 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 3,9/5*
Stor kapacitet, lille og smart design, støjsvag, god pris Langsom opvarmning

OBH Nordica 7971 Magnetic Circulation

95
fandt dette interessant
OBH Nordica 7971 Magnetic Circulation
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Er du glad for at lave mad, og ønsker du hjælp til den perfekte tilberedningsteknik til mørt og saftigt kød, fisk og grøntsager? Så er en sous vide den helt rigtige maskine for dig. I OBH Nordicas sortiment findes denne sous vide maskine med indbygget vandkar, som giver dig mulighed for at tilberede mad til perfektion.

OBH Nordica 7971 Magnetic Circulation er en sous vide model, som har fået ros for at være en god maskine, der kan det, den skal.

 • Type: Bad
 • Kapacitet: 8,5 liter
 • Effekt: 700 W
 • Temperatur: 90ᵒ med 0,1ᵒ trin
 • Mål: 33,5 cm x 41,5 cm x 27,5 cm
 • Vægt: 5,4 kg
 • Indbygget timer: Ja

Sous vide maskine med integreret vandbad

Denne sous vide maskine fra OBH Nordica kommer med et indbygget vandbad, der har en kapacitet p 8,5 liter vand. Dette betyder, at der er plads til at lave mad til hele familien eller hvis I får gæster. Med denne kapacitet kan maskinen nemt rumme en hel steg eller ca. 4-8 gode bøffer.

Maskinen er designet i rustfrit stål med indbygget vandbad med non-stick belægning. Du slipper altså for at skulle ud og finde gryder eller kar, da det hele er samlet i én i denne sous vide. Låget er lavet i plast med et stort vindue i for nem kontrol. Sous viden har et brugervenlig LCD display, hvor temperatur og tilberedningstid kan indstilles. Maskinen har særligt fået ros af forbrugerpaneler for at være brugervenlig, nem at benytte og igangsætte.

Bordmodel med god kapacitet

OBH Nordica Magnetic Circulation sous viden er en bordmodel, som har en større kapacitet end mange andre bordmodeller. Det indbyggede vandbad sætter en begræsning i kapacitet. Men denne model kommer med en del større volumen end mange andre bordmodeller på markedet. Alt i alt er det pads til ca. 2,5 kg i maskinen.

Det simple, moderne og firkantede design gør, at modellen kan passe godt ind i køkkenet. Desuden passer den i størrelse perfekt til at kunne opbevares i et almindeligt køkkenskab.

Denne sous vide fra OBH Nordica sikrer en præcis tilberedningstemperatur via en lydløs magnetisk cirkulator. Dette sørger for at vandet konstant cirkulerer rundt om maden og sikrer en præcis tilberedning. Maskinen reklameres for at være lydløs, men den giver dog lidt lyd fra sig, hvilket man vil forvente. Lydniveauet er dog ikke særlig højt.

Temperaturen kan indstilles fra 40 – 90 grader med 0.1 grader i afvigelse. Dermed får du en bred vifte af muligheder for tilberedning. Maskinen får ros for at holde den konstante temperatur over længere tid rigtig fint.

Godt valg til god pris

Et af de få kritikpunkter for denne model er, at karret ikke kan tages ud af maskinen. Dette kan besværliggøre processen en smule, når den skal tømmes for vand eller rengøres. Karrets non-stick belægning gør dog, at det er nemt at rengøre blot med en klud.

Med maskinen kommer et stativ, hvori der er plads til 8 vakuumforseglede portioner. Denne sikrer at portionerne holdes adskilt, så vand kan cirkulere rundt om det. Der medfølger ikke vakuumpakker eller vakuumposer, så dette skal du også huske at købe inden brug, hvis du ikke allerede ejer det.

Alt i alt er denne sous vide fra OBH Nordica et rigtig godt bud på en stabil sous vide maskine til en god pris. Det vil være en rigtig god maskine til dig, der vil begynde at øve dig i sous vide tilberedningsmetoden. Eller til dig, der ikke har behov for at lave mad til flere end 6-8 personer ad gangen. Produktet sælges til en overkommelig pris, særligt når man tænker på den størrelse.

OBH Nordica Magnetic Circulation brugeranmeldelser

PriceRunner logo

OBH Nordica Magnetic Circulation har +1 brugeranmeldelser på Pricerunner og en rating på 4/5*
Vandbad inkluderet, god pris, brugervenlig styring Mad til 6-8 personer

SousVide Supreme Touch

94
fandt dette interessant
SousVide Supreme Touch
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere

At lave mad som en mesterkok har aldrig været lettere. Med SousVide Supreme Touch fås en sous vide maskine, som er i en hel klasse for sig. Med god kapacitet og alle de nyeste funktioner er der intet, der holder dig fra at tilberede mad af højeste kvalitet.

SousVide Supreme Touch er nemlig en maskine, hvor kvalitet og design har været i fokus. Og dette får maskinen ros for af forbrugerpaneler. Her nævnes det, at sous viden har alle de funktioner, man har brug for i et moderne køkken. Er du på jagt efter en sous vide maskine med indbygget vandbad, som kan lidt ud over det sædvanlige, så bør du overveje denne maskine.

 • Type: Bad
 • Kapacitet: 11 liter
 • Effekt: 900 W
 • Temperatur: 99ᵒ med 0,5ᵒ trin
 • Mål: 29 cm x 29 cm x 36 cm
 • Vægt: 1,2 kg
 • Indbygget timer: Ja

Topklasse design med touchskærm

SousVide Supreme Touch er en maskine med integreret vandkar. Men maskinen kommer i et yderst raffineret design, der vil passe ind i moderne, skandinaviske køkkener. Maskinen fylder ikke meget på køkkenbordet, når den er i brug, og den passer i størrelsen ind i et almindeligt køkkenskab. Maskinen er udført i børstet stål, hvilket får den til at fremstå hårdfør og professionel. Det isolerende låg er gennemsigtigt, så du kan følge med i madlavningen undervejs og samtidig undg varmetab.

Sous vide maskinen betjenes via en brugervenlig touchskærm, som kan styres selv hvis du har fugtige fingre. På trods af sit praktiske design kan maskinen rumme op til 11 liter vand på én gang. Dette gør denne sous vide til en af de største maskiner med indbygget vandbad på markedet. Og der er derfor kapacitet til at lave rigeligt mad på én gang. Maskinen kan rumme mad til 6-10 personer ad gangen, svarende til en god, stor steg eller helt op til 3 kg kød.

Smarte ekstrafunktioner

Med SousVide Supreme Touch fås en sous vide, der kan alt, hvad den skal – og lidt ekstra. Blandt andet kommer den med en forsinket start-funktion. Dette betyder, at du kan indstille din maskine til at starte på et senere tidspunkt uden at skulle koble den til en app eller WiFi først.

Temperaturen kan indstilles op til 99 grader, hvilket lader dig tilberede stort set alle former for mad. Den har en præcis temperaturstyring, der højst svinger med 0,5 grader gennemsnitligt. Derudover er den energieffekt og meget lydløs i drift, hvilket er en stor bonus når maden skal tilberedes i flere timer.

Supreme sous viden har et patenteret 36+ grader varmelegeme og system, som rækker hele maskinen rundt. Dette er med til at sikre en ultimativ præcision i alle de timer, maskinen bruges.

Det eksklusive valg

Med til maskinen kommer en rack til at holde bøffer separeret, så det tempererede vand hele tiden cirkulerer ordentligt rundt om kødstykket for et optimalt resultat. Inden brug skal man dog huske at investere i en vakuumpakker samt vakuumposer, hvis man ikke allerede ejer sådanne.

SousVide Supreme Touch er en af de dyreste maskiner, vi har medtaget i denne test. Men med denne fås alt, man har brug for – og lidt ekstra. Maskinen kommer med funktioner og kvalitet, som kun de færreste konkurrenter kan hamle op med.

Design i topklasse, høj kvalitet Høj pris

Witt Smart Sous Vide

91
fandt dette interessant
Witt Smart Sous Vide
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere

Tag madlavningen til et helt nyt niveau og få et veltilberedt og saftigt med Witts Smart Sousvide stav. Sous vide tilberedning er en måde at udvide din kulinariske horisont og prøve nye, spændende ting i køkkenet.

Sous vide-staven fra Witt er blevet testet i forskellige forbrugerpaneler, og den har generelt fået stor ros i de forskellige tests. Her fremhæves særligt dens høje kvalitet og høje effektivitetsniveau. Derudover er mange begejstrede for dens unikke feature med at kunne styres via WiFi.

 • Type: Stav (uden medfølgende kar/vandbad)
 • Kapacitet: 25 liter vand
 • Effekt: 1000 W
 • Temperatur: 95ᵒ med 0,1ᵒ trin
 • Mål: 8 cm x 44 cm x 11 cm
 • Vægt: 1,3 kg
 • Indbygget timer: Ja

Stilrent design

Witt Smart sous vide-staven får pæne kommentarer for sit udseende. Det stilrene og lille design har været med til at gøre produktet populært. Denne sous vide er en stav, som ikke fylder meget. Den kan derfor nemt opbevares i et almindeligt køkkenskab eller køkkenskuffe.

Men på trods af sin lille størrelse kan denne sous vide-stav opvarme en stor mængde vand på en gang. Den har en kapacitet på helt op på 25 liter vand, og den kan dermed bruges til at tilberede en stor mængde mad.
Takket været en clips kan staven monteres på enhver form for gryde eller kar – der er altså mere end rigeligt med muligheder for hjemmekokken.

Staven har fået ros for sin intuitive betjening. Den kommer med en brugervenlig menu og et LCD-display, hvor ønsket temperatur og tid kan indstilles. Derudover kommenteres den strke strømenhed, som får vandet til at nå tilberedningstemperaturen meget hurtigt.

Styr din madlavning via WiFi

Temperaturen kan med denne sous vide stav indstilles til mellem 40 og 95 grader, afhængig af hvilken madvare, du skal tilberede. Apparatet kommer med præcise temperaturinstillinger som justeres med 0,1 graders intervaller. Dermed er denne blandt de mest præcise sous vide cirkulatorstave på markedet.

En helt unik feature, som kun ses ved få konkurrenter på markedet, er at denne stav kan styres via WiFi. Til Witt Smart sous vide staven kan du hente MySousVide appen til din telefon eller tablet, hvor du vil blive præsenteret for opskrifter og forskellige tips om sous vide-madlavning. Her kan du altså få mulighed for at udvide din kulinariske horisont og eksperimentere med lækker madlavning.

Når man laver mad med sous vide, skal maden ofte stå og tilberede i flere timer. Her er det en fordel at kunne styre madlavningen via din telefon. Dermed kan du holde øje med både tid og temperatur samt justere dette.

Får ros for at være meget støjsvag

Trods stavens evne til at opvarme en stor volumen vand på én gang, så får Witt Smart staven ros for at være meget støjsvag. Når vandet opvarmes via cirkulering vil man altid forvente noget lyd, men her klarer denne sous vide sig rigtig flot i tests. Dette er klart en fordel, så man ikke bliver generet af støj under de meget lange tilberedningstider.

Som en helt særlig ekstrafunktion har denne stav et integreret auto-sluk sikkerhedsfunktion, lavt vand-alarm og overophedningsbeskyttelse. Disse sørger for, at du kan være helt tryg, mens du tilbereder din mad.

Inden du sætter din nye sous vide stav i brug skal du huske også at investere i en vakuumpakker samt vakuumposer, hvis du ikke allerede ejer disse.

Witt Smarts sous vide staven ligger i den høje ende af prisskalaen. Men du får også en sous vide med høj kapacitet, og hvor høj kvalitet og effekt fremhæves. Staven kan alt det den kan og har endda flere ekstrafunktioner.

Stor kapacitet, smart og lille design, effektiv tilberedning Høj pris

Anova Precision Cooker WiFi

37
fandt dette interessant
Anova Precision Cooker WiFi
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Anova Precision Cooker 4.0 WiFi er en sous vide stav. Den har et lille og smart design, som vil passe ind i de fleste danske hjem. Med denne kan du åbne op for dine amatørkok-drømme og tilberede mad til perfektion hjemme i dit eget køkken.

Anova Precision er en anmelderrost sous vide maskine, som har fået ros og pæne bedømmelser hos en lang række uafhængige forbruger- og testpaneler. Her får sous vide-staven særligt høje karakterer grundet sin kvalitet og gode brugervenlighed.

 • Type: Stav (uden medfølgende kar/vandbad)
 • Kapacitet: 20 liter vand
 • Effekt: 1000 W
 • Temperatur: 92ᵒ med 0,5ᵒ trin
 • Mål: 37 cm x 7 cm x 7 cm
 • Vægt: 1,2 kg
 • Indbygget timer: Ja

Hurtig og stærk sous vide stav

Med Anova Precision sous vide-staven fås en lille og smart maskine, der hurtigt og effektivt vil varme et vandbad op, så du kan tilberede din mad. Staven kommer i et flot, praktisk og stilrent design, der er både damp- og vandresistent. Enheden kommer med et IPX7 certifikat, hvilket betyder at alle elektroniske dele er vandtætte.

Anova staven kan opvarme en mængde vand på op til 20 liter ad gangen. Dette er en stor kapacitet, hvormed du kan tilberede mad til mange personer ad gangen. Staven nedsættes blot i en gryde eller et kar, hvorefter dens motor vil cirkulere og opvarme vandet.

Med det enkle og slanke design stjæler denne sous vide stav ikke meget skabplads. Den kan nemt opbevares i et skab eller en køkkenskuffe uden den store omrokering.

Hold øje med maden fra din smartphone

Temperaturen indstilles og justeres direkte på enheden via den store touch-kontrol skærm og et scroll-hjul. Du kan indstille temperaturen helt op til 92 grader. Anova sous viden har fåeåt ros for, at opnå arbejdstemperaturen rigtig hurtigt, og at holde denne temperatur godt.

Denne model udskiller sig fra mængden ved at dens WiFi funktion. Apperatet kan herfra købles til Anova Culinary appen, hvorfra du kan styre hele madlavningsprocessen på din smartphone. Her kan du fx justere temperaturen eller holde øje med tilberedningstiden. På appen kan du desuden finde trin-for-trin opskrifter, så du kan lære at tilberede nye, lækre måltider.

Teknologisk og smart sous vide

En af de få punkter, der nævnes som kritik af Anova Precision sous vide-staven er dens støjniveau. Man vil forvente noget støj af en motor, der konstant står og kører. Og denne model er ikke den mindst støjende på markedet, hvilket man skal huske at have med i sine overvejelser. Den er dog heller ikke den mest forstyrrende.

Når man skal gøre brug af sin sous vide stav, skal den sættes i en gryde eller et kar med vand. Disse skal købes separat ved siden af sous viden. Her kan man bruge en gryde, man ejer i forvejen. Alternativt kan man købe kar til vandbad, der er lavet til brug af sous vide. Derudover skal madvarerne vakuumpakkes inden brug. Her skal man også være opmærksom på, at der skal købes en vakuumpakker og vakuumposer.

Alt i alt får man med Anova Precision Cooker en sous vide stav, som ingen mangler har hvad angår ydeevne. Appen fungerer og er stabil. Modellen ligger i den dyre ende af prisskalaen, men får disse penge fås både høj kvalitet, gode funktioner og flot design.

Anova Precision Cooker WiFi brugeranmeldelser

Amazon logo

Anova Precision Cooker WiFi har +326 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 4,4/5*
Stor kapacitet, smart og lille, flot design, hurtig opvarmning Høj pris

Melissa 16310170

14
fandt dette interessant
Melissa 16310170
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Ønsker du at begive dig ud i at tilberede kød, fisk og grøntsager på en helt unik måde, så er sous vide måske vejen frem. Melissa 16310170 er en sous vide, hvor vandbadet er indbygget i maskinen. Dette gør hele sous vide-processen let for dig, der blot skal finde din maskine frem.

Sous viden fra Melissa er blevet test i forbrugertests, hvor den scorer pæne karakterer. Her får den særligt ros for at være en pålidelig maskine, der leverer et sikkert resultat.

 • Type: Bad
 • Kapacitet: 6 liter
 • Effekt: 520 W
 • Temperatur: 90ᵒ med 1ᵒ trin
 • Mål: 21 cm x 41 cm x 28 cm
 • Vægt: 2,8 kg
 • Indbygget timer: Ja

Sous vide med integreret vandbad

Med denne sous vide maskine fra Melissa skal du ikke tænke på at købe kar eller gryder, der lukker ordentligt til. Denne sous vide har indbygget vandbad, så det hele er samlet i én. Melissa sous viden er udført i rustfrit stål med en base af plastik. Den kommer med et låg i plastik, hvori der er et stort vindue i hærdet glas. Den fastsatte stålgryde er også i rustfri stål med non-stick belægning. Dermed er maskinen også let af rengøre.

Melissa 16310170 styres via et brugervenligt blåt LCD display. Herfra er det let for dig at holde styr på temperatur og tilberedningstid.

Sous viden fra Melissa har en praktisk størrelse, som kan opbevares i almindelige køkkenskabe. Det er ikke en af de dyreste modeller, men det er bestemt heller ikke den største maskine på markedet. Den kan rumme 6 liter vand. Om end en begrænset mængde vand, så er dette stadig nok til at maskinen kan rumme en god steg eller bøffer til ca. 4 personer. Dermed egner Melissa maskinen sg godt til den almindelige familie, men stadig med lidt ekstra kapacitet til, hvis der skulle komme gæster. Der medfølger desuden en praktisk bøfholder til maskinen, som sikrer at vandet kan cirkulere hele vejen rundt om kødet.

Lækkert og mørt kød hver gang

Sous vide maskinen kan hurtigt blive din nye bedste ven i køkkenet. Du skal blot marinere eller krydre maden, hvorefter det vakuumpakkes og tilberedes i timevis i sous vide-maskinen. Under den lange tilberedningstid holdes en konstant og præcis temperaturkontrol, hvilket maskinen klarer for dig. Med denne Melissa-maskine kan temperaturen indstilles til mellem 45 grader og 90 grader, der justeres med intervaller af 1 grad.

Inden du tager din nye sous vide maskine i brug, skal du huske også at investere i en vakuumpakker samt vakuumposer. Dette er ikke indbygget i sous vide maskiner, og skal derfor købes separat, hvis du ikke allerede ejer en.

Alt i alt fås med Melissa 16310170 en god sous vide maskine i den billige ende af prisskalaen. Det er en god basal maskine. Den kan alt det, man har behov for ved en sous vide – men heller ikke mere end det. Derudover er den begrænset på kapacitet. Dermed passer den rigtig godt til dig, der vil begynde at udforske den store sous vide-verden. Men med den lave pris, så vil man som madentusiast heller ikke blive skuffet over den effekt, som maskinen leverer.

Vandbad inkluderet, god pris, brugervenlig Mindre kapacitet, ikke ekstra funktioner

Steba SV100 prof

6
fandt dette interessant
Steba SV100 prof
Forhandler Pris Læs mere
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik
kr. Gå til butik

Bedste Tilbud, Priser og Forhandlere


Med en sous vide bliver det muligt at tilberede kød, fisk og grøntsager til perfektion på en helt unik måde. Denne sous vide SV100 prof fra Steba er en yderst kompetent sous vide stav, som er blevet vurderet til at fungere godt og hurtigt.

Steba SV100 prof er blevet vurderet af eksperter, hvor den får ros for at holde temperaturen stabilt gennem hele madlavningen. Maskinen er noget kraftigere end den almindelige sous vide stav og kan varme en større volumen vand. Den er nem at betjene, hvorfor den passer godt i hustande uanset erfaring.

 • Type: Stav (uden medfølgende kar/vandbad)
 • Kapacitet: 30 liter vand
 • Effekt: 1500 W
 • Temperatur: 99ᵒ med 0,1ᵒ trin
 • Mål: 32 cm x 14 cm x 13 cm
 • Vægt: 2 kg
 • Indbygget timer: Ja

Professionel kvalitet og flot design

Steba SV100 prof er en sous vide cirkulator stav, hvilket betyder, at den tempererer vandet i en gryde eller et kar. Inden for kort tid får den opvarmet vandet og holder temperaturen stabilt, så du kan tilberede din mad i flere timer for et helt ekstraordinært resultat.

Sous vide staven er designet i rustfrit stål. Den kommer med et pænt design i en bred og rektangulær form. Sous vide stave er generelt mindre i design, hvormed den let kan opbevares i et køkkenskab eller en køkkenskuffe uden at optage meget plads.

Temperatur og tid kan aflæses og indstilles på stavens LCD skærm. På samme brugervenlige display kan du også holde øje med temperaturen og madlavningen undervejs.

Ekstra stor kapacitet

Steba SV100 prof maskinen er en sous vide-stav. Dette betyder, at den er designet til at sættes ned i en gryde eller et kar med vand. Her kan den varme vand helt op på en volumen på 30 liter til den ønskede arbejdstemperatur. Denne høje kapacitet gør SV100 prof til en af de stærkeste og mest effektive sous vide-stave på markedet. Stavens design gør dog, at du skal bruge mindst 15 cm vand i gryden eller karret.

Med sous vide-staven får du masser af mulighed for brugervenlighed og fleksibilitet. Skal du kun tilberede mad til få personer, kan du nøjes med en lille gryde. Men med samme stav kan du også tilberede mad til en havefest eller meget store stykker kød.

Til brug kan temperaturen indstilles på mellem 2 – 99 grader med en præcis temperaturkontrol på 0,1 grad. Dette gør denne model yderst alsidig, da der stort set ikke er nogen begrænsning i forhold til tilberedning. Har du en lille amatørkok gemt i dig, vil denne stav give dig stor frihed med madlavningen.

Sous vide stav af professionel kvalitet

Steba SV100 prof cirkulatoren kommer med et IPX7 certifikat, hvilket betyder, at alle elektroniske dele er vandtætte. Dermed undgår du eventuelle skader i elektronikken fra dugt og damp.

Hos os fåes den populære Steba SV 100 cirkulator nu med IPX7 certifikat, hvilket betylder at elektroniske dele er vandtæt. På den måde undgår du eventuelle fugt/damp skader i elektronikken.

Hvis du ikke allerede ejer en vakuumpakker, vakuumposer og gryder/kar, skal du huske også at købe disse separat inden du tager din nye sous vide-stav i brug.

SV100 prof sous vide staven fra Steba er altså en meget dyr sous vide stav. Men det er også en af de stave på markedet med absolut største kapacitet og højeste kvalitet. Den markedføres sammenligneligt med professionelt brug, og her følger prisen med kvaliteten og specifikationerne. Alt i alt fås altså høj værdi for de ekstra penge.

Steba SV 100 brugeranmeldelser

Amazon logo

Steba SV100 har +188 brugeranmeldelser på Amazon og en rating på 3,8/5*
Effektiv stav, ekstra stor kapacitet, professionel kvalitet Høj pris

 

Test af sous vide

Bemærk venligst: på teststudiet.dk har vi i denne guide ikke personligt testet alle de viste sous vide maskiner. Vi har gennemgået og samlet resultater fra mange forskellige ekspert- og forbrugerpaneler, hvorfra vi nøje har udvalgt modeller, som alle har klaret sig godt i tests. For at give et realistisk billede over maskinerne, har vi også lagt vores egne erfaringer med udvalgte sous vide maskiner ind i bedømmelsen. Ydermere har vi udviklet en unik feature til teststudiet.dk, hvormed maskinerne i testen rangeres efter brugernes tilfredshed. De modeller som andre brugere har syntes var bedst og mest interessant vises altså til dig som de første.

Det har været vigtigt for os at have fokus på forskellige parametre i denne guide. Der skal tages højde for flere forskellige ting, når man skal finde den rigtige sous vide. Men samtidig er vi også klar over, at alle ikke har samme budget. Derfor har vi inkluderet maskiner i forskellige prisklasser, som alle har klaret sig godt i test ved forskellige testpaneler. For vi har heller ikke ville anbefale noget, der ikke fungerer ordentligt. Vi håber, at du efter at have læst vores test, har fået overblik over nogle af de bedste sous vide maskiner på markedet.

Vores testkilder til bedst i test af sous vide

Denne guide af sous vide er baseret på et væld af anmeldelser af sous vide, foretaget af uvildige forbrugertests og testpaneler. Her har eksperter, kokke og madentusiaster testet mange forskellige modeller af sous vide med fokus på forskellige parametre. Oftest er der lagt vægt på produktets kvalitet, design, pris og funktioner.

Denne guide er altså baseret på vores egne erfaringer samt tests af markedets modeller. Disse tests er blandt andet foretaget af uafhængige tests og anmeldelser af produkterne. Disse er blandt andet britiske Good Housekeeping Institute, som har lavet mange dybdegående tests af forskellgie køkkenmaskiner, heriblandt sous vide maskiner og stave. Vi har også inkluderet bedømmelser fra forbrugere hos udvalgte forhandlere og eksempelvis set på bedømmelsen af produkterne hos danske Pricerunner. Til denne test har flere amerikanske sider også været inde over, da mange anbefalinger blandt andet kommer fra Toms Guide, Wired og Digital Trend.

Vi har sammensat denne guide med nøje udvalgte sous vide maskiner, og vi håber dermed at du nu føler dig forberedt til at vælge din nye sous vide.

Hvad er en sous vide?

En sous vide er af fransk oprindelse og betyder “under tryk” eller “under vakuum”. Årsagen til dette, er at maden tilberedes i en vakuumpakket pose i opvarmet væske, normalt et vandbad. Maden har ikke direkte kontakt med vandet men ligger derimod trygt i posen mens vandet sørger for den optimale tilberedning. En sous vide sørger for at vandet holdes på den rette temperatur, og fås både som en stav der sættes ned i vandet eller som en større maskine, hvor vandbadet er indbygget.

Hvordan fungerer en sous vide?

En sous vide er nem at bruge så længe du kender dén temperatur som f.eks. dit kød skal have. Hvadenten du bruger en sous vide som stav eller maskine, så er fremgangsmåden den samme. Maden lægges i en pose sammen med f.eks. krydderurter, hvorefter det vakuumpakkes og forsegles inden det kommer i et vandbad. Din sous vide sættes til, og sørger for at vandet varmes op til én bestemt temperatur, som holder vandet tempereret mens kødet tilberedes. Kødet kan afslutningsvis brunes på panden, så det får en fin stegeskorpe, hvis man foretrækker dette.

Hvad kan tilberedes med en sous vide?

Det er ikke kun et godt stykke kød, der kan tilberedes i en sous vide. Grøntsager, fisk og endda sauce kan tilberedes med en sous vide, så det er næsten kun fantasien der sætter grænser når det kommer til denne form for tilberedning. Der findes flere kogebøger på markedet med gode sous vide opskrifter, så det er bare med at kaste sig ud i denne spændende form for madlavning.

Det skal du være opmærksom på, når du skal købe en sous vide

Der er både fordele og ulemper når det kommer til en sous vide. Fordelen ved en sous vide er bl.a. at kødet får et ensartet og velforberedt resultat. Selv den mest urutineret amatørkok kan med en sous vide lave en perfekt medium-rare bøf – hver eneste gang.

Dette er dog også en af ulemperne ved en sous vide. Dit kød skal nemlig have længere tid med en sous vide end på panden. Et stykke kød som normalt skal have 7-8 minutter på en stegepande, skal med en sous vide have minimum 1,5 time, hvilke gør forarbejdet før servering længere. Derudover vil fedtmarmoreringen på f.eks. en ribeye ikke smelte på samme måde med en sous vide som ved pandestegning.

Brug og behov

Hvis du elsker at lave mad, så er en sous vide måske den næste investering til køkkenet. Udover at gøre madlavningen nemmere, så er du også sikker på at kødet er perfekt hver eneste gang. Kød og grøntsager kan nemt marineres i den vakuumpakket pose og tilberedes uden brug af hverken ekstra pander eller gryder. Du skal blot sætte maden over, og nyde den ekstra fritid som din nye sous vide giver. En sous vide er i den dyre ende af prisskalaen når det kommer til køkkenmaskiner, så det er værd at overveje, hvor ofte du tænker at bruge den. Det er dog en maskine som sagtens kan hives frem til hverdagsmad, og ikke blot gemmes i køkkenskabet indtil gæsterne kommer forbi næste gang. Sous vide er en populær trend inden for madlavning, som har fået et godt fodfæste de seneste par år.

Tilbehør til sous vide

En sous vide fås både som en stav, der mest af alt ligner en stavblender, og som en større maskine, hvor et vandbad eller -kar indgår. Staven er en fordel, hvis du foretrækker en lettere og mere fleksible sous vide, som ikke fylder så meget i køkkenskabet. Dog er stavens funktioner begrænset sammenlignet med maskinen, som har flere muligheder herunder indbygget termostat i selve vandkarret.

Du skal være opmærksom på, at poser og maskine til vakuumpakker normalt sælges for sig selv, og skal derfor tilkøbes udover din sous vide. Hvis du ikke har en gryde eller beholder til større stykker kød, kan dette også være et tilkøb i forbindelse med din nye sous vide.

Hvad er dit budget?

Når du har gjort dig en masse overvejelser om behov, funktioner, design m.m. skal du tage stilling til, hvor mange penge du ønsker at bruge på din nye sous vide. Kvalitet og pris hænger oftest sammen, men det betyder ikke at du ikke kan få en god sous vide til en overkommelig pris. Tværtimod. På teststudiet.dk har vi samlet modeller i forskellige prisklasser, så du kan finde den sous vide som passer bedst til dit budget uanset, hvor stort eller lille det er.

Gennemsnitlige anmeldelse:

5
Rated 5 out of 5
5 ud af 5 stjerner
Fantastisk100%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

Fin guide

Rated 5 out of 5
6. januar 2023

God sous vide guide. Min hustru og jeg har længe overvejet sådan en, og nu købte vi

Jørgen B.